keskiviikko 28. syyskuuta 2016

päivitykset

Duran

News ja älykäs analyysi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Vuonna 28.9.2016 Alue


otteita: 

Venäjän Recovery: The Story of "Putinin Miracle"

Venäjän presidentti Vladimir Putin käsittelee liittoneuvoston Moskovan Kreml tiistaina, 18. maaliskuuta 2014 presidentti Vladimir Putin puolusti Venäjän liikkua liittää Krimillä, sanomalla, että etnisten venäläisten ovat väärin Ukrainan hallituksen.  Hän osoitti esimerkkinä Kosovon itsenäisyys tarjouksen tukema West, ja totesi, että Krimillä eroamiseen Ukrainan toisti Ukrainan omaa irtautumisesta Neuvostoliitosta vuonna 1991. (AP Photo / Sergei Ilnitsky, uima-allas)
Venäjän nykyajan ongelmat ovat lähinnä jäljitettävissä Länsi Engineered taloudellisia ja sosiaalisia romahtaminen 1990-luvulla. Sen hyödyntäminen Vladimir Putin on paljon vaikuttavampi kuin sen jatkuvista ongelmista.

Jatka lukemista "

Valmistautumaton Donald Trump kompuroi vastaan ​​Hillary Clinton Pro

clinton-trump2
Ensimmäinen televisio keskustelu nähnyt Donald Trump valitettavan underprepared vastaan ​​Hillary Clinton, yksi kokenut ja häikäilemättömästi valmis poliittisia ammattilaisten Washington.

Jatka lukemista "

Donald Trump vs. Hillary Clinton - ensin ajatuksia keskusteluun

maxresdefault-11
Aikana ensimmäisen televisio keskustelussa kaksi ehdokasta vahvistetaan niiden osalta ulkopoliittisten kantojen: kansainvälisempi interventionismin Hillary Clinton, enemmän keskittyä uudelleenrakentaminen Yhdysvaltain ja edistämällä Yhdysvaltain kansallisen edun Donald Trump.

Jatka lukemista "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti