tiistai 27. syyskuuta 2016

Bars, tähdet ja Lone Star (I)

 
 
 
 
 
 
5 Äänestykset

bandera_usaTekijä: Javier Gómez Sánchez
Ajatus Yhdysvaltain hallitus vaikuttaa ajatteluun kuubalaiset tutkimalla ja vaihto-ohjelmia Yhdysvalloissa ei ole uusi. Tiedot hänen ensimmäinen intervention saarella.
Muista, että kun Espanjan Kuuban-amerikkalainen saari Kuuba, joka ei koskaan itsenäinen kansakunta, siirtyi yhdeltä imperiumin toiseen. Ymmärrettävästi amerikkalainen uuskolonialismi operaatio toteutetaan maassa paremmin niiden mentaliteetti, erilaiset rakenteet paljolti vanhojen Spanish metropoli.
lähes absoluuttinen asema rajoittui katolisen kirkon oli koulutuksen ja terveydenhuollon Espanjan vallan alla ja järjestelmän julkisten koulujen hoitaa uusia hallinnollisia laite sekä uusien sairaaloiden liittyneiden Todettiin, että kruunu oli tarvitse pitää ottaa tuhansia sairaita ja haavoittuneita ansainnut hänelle itsenäisyyden sotia.
Epäilemättä oli modernisointi monessa elämän ja julkisen infrastruktuurin. Jotain joka Kuuban historiankirjoituksen on looginen vaikuta meidän historiallisen ristiriidassa Yhdysvaltojen ja jaan henkilökohtaisesti. On hyvin vaikea saada kylmyys ajatella, että siellä oli etu intervention, kun tämä vei meidät ja siirrettiin suurin projekti meillä on ollut kuubalaisten: todellinen riippumattomuus Kuuba.
Tärkeämpää kuin kivetty katu, mieluummin kuin vuodeosaston sijaan uusi puinen, hän oli on rakentanut niitä asioita olemme palaamassa kaukainen rantaan ja ei siksi alla sääntö tiet olivat mutainen ja muiden tiet asfaltti. Molemmat rakennettiin, jotka johtavat Roomaan.
Suuri osa Yhdysvaltain propaganda saarella oli suunnattu luoda mielissä kuubalaisten neocolonized Yhdysvaltain suhteet kaiken nykyaikainen, uusi, paras ja Espanjassa kaikki vanhat ja taaksepäin.
Muuten he asettuivat Kuubassa useita protestanttiset kirkot torjua katolisen uskon professed enimmäkseen kuubalaisten, vaikkakin hyvin vaurioitunut itsenäisyyttä jonka kuuluminen kirkon kanssa Crown.
Tämä kampanja kesti kahden ensimmäisen vuosikymmenen kahdennenkymmenennen vuosisadan vaikuttaa ensimmäisen sukupolven kuubalaisille kyseisessä luvulla. Tietenkin, Yhdysvalloissa sen uutta teknologiaa yhdessä teollisuuden oli kaiken saada. Kuubalaiset näki radiot valmistettu USA Valmistettu Yhdysvalloissa autojen, lentokoneita Made in USA, kuten oli aiemmin nähty sotalaivoja Valmistettu Yhdysvalloissa tuhota vanhentunut Espanjan aluksia.
Jos monille vanhemmille ja Creole isovanhemmat, Espanja pidemmälle ei noudateta tai vihollinen, oli Isänmaa perheen ja kulttuuriset yhteydet, uuden sukupolven kuubalaisten istutetaan paitsi uuden mittapuun mutta ylin paradigma: Yhdysvallat of America.
Emme voi myöskään arvioida tästä vuosisadan merkitys Amerikan kansakunnan oli maailman yhdeksästoista ja varhaisen kahdeskymmenes vuosisatojen. Sinulla piti olla tuolloin erityinen nähdä, kun Martí oli asuessaan New Yorkissa, ihaili unimpressed valtava amerikkalainen kapasiteetti ovat.
Hän voisi nähdä tarkemmin ja tiesivät myös, miten vaikeaa olisi taistella mielissä uuden kuubalaisten ajatus amerikkalaisen ihme. Jopa monissa separatistien jossa Yhdysvallat oli kun Winchester kiväärien ja Gatling aseet on valmistettu. Jossa oli osapuolia, vaalien ja parlamentissa ilman kuningasta valtaa heihin. Se oli maa, syntyi ensimmäisen itsenäisyyden vallankumouksen Amerikassa.
Facing tulevaisuudessa, että ajatus mielessä kuubalaiset olisi vaikeampi kohdata Espanja taistelukentällä.
Osana kampanjaa vaikuttaa Yhdysvaltain hallitus toteuttaa alkuvuosina uuskolonialistinen opetussuunnitelma kaupungeissa Yhdysvalloissa Kuuban luokanopettajaa. Ryhmät opettajien ensisijaisen ja toissijaisen matkusti tapaamaan amerikkalaisen koulutusjärjestelmän ja arvoja yhteiskuntaan.
Ajatuksena oli, että kun nämä opettajat viestivät oppilailleen Kuubassa ihailua USA America.
Suurimmaksi osaksi, ohjelma oli valtaisa vika.
Monet opettajat tämän tilaisuuden, heti syvästi tietää Yhdysvalloissa, tuli palava kannattaa rakastaa Kuuballe ja omistettu hänen opetus teroittaa niiden opiskelijat.
En häpeä tunnustaa, että Yhdysvallat, kansana ja maana, ovat onnistuneet loogisesti harjoituksen vapauden, oikeuksien puolustamista ja käytäntö yli me kuubalaiset kansalaisuutta. Syynä on, että ne ovat itsenäisyyden ja tasavalta vuodesta 1776, kun olimme vielä sokeriruoko siirtomaa suunniteltu rikastuttaa imperiumi ja ryhmä uudisasukkaita. Puuttuvat lähes 100 vuotta ensimmäisen vapaussota alkoi ja koska heillä oli ensimmäinen voitto hänen. Kun meidän isät kokoontuivat Assembly, ja he olivat valinneet paljon presidentit ja vuosikymmenien keskusteluja kongressissa.
Se ei ollut edes sama vaikutus Englanti filosofisen ajattelun brittiläisen imperiumin, että inkvisitio alla Espanjan Empire. Sinun täytyy ymmärtää, että jokainen kehittää aikansa ja tilanteesta riippuen.
Jos ne tuottavat tekniikka käytämme eikä päinvastoin, se oli, koska he olivat ruokkii muuttoa Englanti, saksalaiset, venäläisten, ukrainalaisten, puolalaisten, italialaiset, irlantilaiset ja ne viljellään teollisuuden, tieteen ja taiteen.
Kuubalaiset tänään ei voi pelätä mitään, joka tulee tiedosta.
Monet kuubalaiset joka lähti opiskelemaan Neuvostoliitossa ja muissa sosialistisissa maissa palasivat tietäen virheet siellä. Muut, jotka ovat työskennelleet Venezuela nähneet, kuinka vaikeaa on tehdä vallankumous ottaen ihmiset tietämättömyyden köyhyys. Monet, jotka opiskelevat ja elävät rikkaat Euroopassa ovat arvossa tehdään köyhä maa, kuten Kuuba. Tai niille, jotka matkustavat halki Latinalaisen Amerikan oppinut arvostamaan hankkeen Kuuban vallankumouksen.
Yksi niistä on kyky nähdä, arvokkaampi kuin kaksikymmentä sokea.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: javiergosanchez09@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti