keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Nuoret tutkijat Krasnodar uhkaa 11 vuoden tiukan

alizar 16 heinäkuu 2015 kello 11.50 105k

Kuva Vladimir Anosov / RG

Todella traaginen tarina tapahtui 26-vuotiaan tiedemies Kuban Dmitry Lopatin. Hän keksi uuden taipuisien aurinkokennojen avulla perovskiittirakenne piin sijasta, joka tehokkaasti toimivat jopa auringonlaskun pilvisenä päivänä sumussa. Samalla ne ovat viisi kertaa halvempi valmistaa kuin perinteiset aurinkokennot. 

Mutta kehitysprosessissa Dmitry tilata myös postitse yksi litra liuotinta gammabutyrolaktonin, joka, kuten kävi ilmi myöhemmin, on myös psykotrooppinen aine.

Dmitry Lopatin oli se, joka edusti Venäjän kansainvälisessä huippukokouksessa tieteen ja teknologian yrittäjyyden Hei huomenna, kertoi "venäläinen sanomalehti" osastolla innovaatiopolitiikan talousministeriö Krasnodarin alueella. Kuitenkin hänen asiantuntemuksensa sisällytettiin luetteloon sadan parhaita projekteja huippukokouksessa. 

Valmistunut jatko osaston Radio fysiikan ja nanoteknologian sekä Kuban State University, on kirjoittanut kolme patenttia, semifinalisti ja co Zworykin palkinnon, voittajat "Energia of the Future" ja Venäjällä Virta. 

Oikeudenkäynti ihminen on päättynyt. Prikubansky Krasnodar käräjäoikeus tuomitsi Lopatin kolmeksi vuodeksi koeajalle "Sitoutuminen hyökkäys laitonta hankinta ilman aikomusta myydä psykotrooppisten aineiden suuri määrä." Lopatin vapautettu syytetään salakuljetuksesta. 

Mutta alueellinen syyttäjälle piti lauseen liian lieviä ja muutama päivä sitten, valitti. Syyttäjä vaatii tutkija 11 vuotta vankilassa. 

Tämä on luultavasti tyypillinen tarina Venäjän lainvalvontajärjestelmään, joka hulluus mahtavaa. Katsokaa, mitä sanoi vanhempi apulaissyyttäjän Krasnodarin alueen: 

"Emme ole samaa mieltä poistamista Lopatin maksut salakuljetuksen ja nimittämisestä hänen koeajan. Mielestämme hänen toimet kuuluvat Art. 229,1 rikoslain (huumausaineiden, psykotrooppisten aineiden, niiden analogit tai esiasteet). Tietenkin otimme huomioon sen, että vastaaja - nuori tiedemies, jonka keksinnöt ovat sijoittajia kiinnostavaa. " 

Toisin sanoen, syyttäjänviraston on täysin tietoinen siitä, että tarvittavien materiaalien tutkimusta, mutta silti alistamista oman linjan. Heille se on ensisijaisesti vastuussa salakuljetuksen, johon voidaan antaa pitkään. 

"Yksi aineiden aurinko elementtien (lyijy jodidi) liukenee vain kolme liuottimia, kuten gamma-butyrolaktoni, - Dmitry selitti. - Olemme valmiit "aurinko muste" kirjoitin perusteella muita aineita, mutta ne eivät ole järjestetty viskositeetin ja lämpötilan olosuhteissa. " 

Lopatin osoittautui syyttömyyttään polygraph. Mutta tuloksia ei otettu huomioon vaiheessa esitutkinnan. 

Ja joku ihmettelee, miksi nuoret tutkijat lähtevät maasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti