lauantai 1. lokakuuta 2016

Tragedia Babyn Jar

12:00 sitten (10.1.2016)  23
Babi Yar - ruoansulatuskanavan vuonna luoteisosassa Kiev , välillä raaka ja Lukyanovka Tämä tunnemme paikka yksi pahimmista rikoksista natsien. Seuraava päivä tragedia Babyn Jar, missä ne ammuttiin kymmeniä tuhansia juutalaisia Kiovan haluaa kiinnittää huomiota muutamaan tosiasioita. Pelottava tosiasioita.
Ensimmäinen seikka. Ihmiset ovat järjestelmällisesti tuhottu. Erityiset "Aynzatts ryhmät" luotiin taakse etenevän Saksan joukot. Erään ryhmän kussakin Wehrmacht armeijoita. Näiden yksiköiden oli tuhota eturintamassa juutalaisten, mustalaisten, kommunistit ja kaikki vaaralliset (mitattuna natsit) elementtejä.Armeija toteutetaan, jonka jälkeen murhaajat SS, joka heti alkaa tappaa ihmisiä. 
Tosiasia toisen . Rikokset olivat mukana ja Wehrmachtin armeijan yksiköitä, jotka oli tarkoitus edistää "aynzatts ryhmiä." Murhat otti laajinta mahdollista osallistumista ja Ukrainan nationalistit.
Tosiasia Kolmannen. Escape Kiev juutalaisia oli lähes mahdotonta. 19 syyskuu 1941 saksalaiset tuli Kiev, tappion jälkeen puna-armeijan ja vangiksi satoja tuhansia sotilaat. Ja 29. syyskuuta alkoi ampua. Ja mikä tärkeintä - kukaan voinut uskoa, että ihmiset pystyvät tekemään niin. Kun hänen voittonsa, ammunta siviilejä ei ole vastarintaa.
Tosiasia Neljännen. Tekemät rikokset natsien ja heidän avustajilleen rikoksia Saksassa. Siellä tilaukset annettiin heidän provision. Ja missä ne on tehty, Kiovassa on "näkökulmasta", että kaikki tämä roskaa "Neuvostoliiton propagandaa". Mikä kaikki tämä ei ollut.
Ei Saksassa ja entisessä Neuvostoliitossa on kasvanut uuden sadon, jotka ovat valmiita ampumaan päätään, kidutus, tappaa. Ja uskon niille, jotka teki sen 1941-1945., Heroes ja vapauttajat.
Se, viidennen. Suojaaminen murhapaikalle suorittaa sotilaat 6. armeijan Wehrmachtin. Niille, jotka eivät tiedä - että tämä armeija oli okurzhena ja tuhosi Stalingradissa vuotta myöhemmin hieman tragedian jälkeen lähellä Kiovan. Tämä on kysymys väistämättömyyden koston rikoksistaan.
I tuoda tietoonne artikkelin Saksan lehden "Focus" (käännetty Constantine Shashkova).

SS hirvittäviä rikollisuuden rotkoon Babi Yar.  

gedenkstaette-Babi-purkki
Foto: dpa

Vuonna 1976, muistomerkki asukkaille Kiovan avattiin Kiovassa, joka ammuttiin Babi Yar aikana Saksan miehityksen 1941-1943. 
 
Verilöyly lähellä Babi Yar, joka tapahtui 75 vuotta sitten, on yksi pahimmista sotarikoksista saksalaisten toisen maailmansodan. Natsit ammuttu ja haudattu 33771  juutalaista rotkoon lähellä Kiev; enimmäkseen naiset, vanhukset, lapset ja potilaat. Harva selvisi. Yksi niistä on Ruben Stein.
Alueella lähellä Lukyanovka juutalainen hautausmaa oli täynnä ihmisiä varhain aamulla 29.9.1941 vuoden. Päivää ennen Saksan miehittäjien vaati jäljellä juutalaiset miehitetty Kiev, joten ne kokosivat päivänä, viimeistään, kunnes klo 8. 
Saksalainen komendantti, kenraalimajuri Kurt Eberhardt, toivotaan tulla 5000 - 6000 ihmistä.Kuitenkin oli noin 34000 Kaikki esillä olivat juutalaisia, jotka eivät olleet onnistuneet evakuoida ajoissa, ennen Wehrmacht vangiksi kaupungin Kiovan. Niistä 930000 asukasta Kiovan 230000 tunnustava juutalaiseen uskoon. Monet miehet laadittiin osaksi puna-armeija, toiset pakenivat. Oli enimmäkseen naisia, lapsia, vanhuksia ja sairaita. Nyt he olivat menossa "evakuoida". Että tällainen oli virallinen sanoma Saksan puolella. 
"Juutalaisperheiden, kuten virtaavat isoon river"
Useimmat heistä uskovat sen. "Jotkut sanoivat, että he ottavat pois gheton, toisten mielestä ne ladattiin sotilaallinen yhdisteitä ja poistaa Palestiinaan. Se, että he ampuivat, ei usko juuri kukaan "- sanoo Reuben Stein. Hän oli silloin 15-vuotias, ja hän oli yhdessä äitinsä ja sisar ihmisvirtojen jotka muuttivat hitaasti määräyksestä saksalaiset. 
"Juutalaisperheiden, kuten virtaavat isoon river", - sanoo Reuben Stein. Ja kymmenen vuoden jälkeen, hän muistaa jotain muuta: "Kaikkialla näytät, kaikkialla oli vihreä, aurinko paistoi ja ilma oli raikas."Siksi oli tuona päivänä, mikä oli viimeinen juutalaisille tämän kaupungin. 
Viimeinen päivä juutalaisille Kiovan
Saksalaiset päätti ampua jäljellä juutalaiset kaupungin muutaman päivän kuluttua useita rakennuksia räjäytettiin. Puna-armeija louhittu rakennuksiin peruuttamisen. Kun kaivos räjähti, he tapettiin paitsi satoja sotilaita Wehrmachtin, mutta monet asukkaat kaupungin. Saksalaiset halusivat kostaa. 
Mutta se oli vain tekosyy. Tuhon jälkeen juutalaisten Kiovan olisi tapahtunut ilman sabotaasi. Se osoitti erikoisjoukkoja, jonka tehtävänä oli suorittaa joukkoteloituksista, kun yhtiö alkoi tarttua alueelle Neuvostoliiton. 
Koulutus toteutettiin Wehrmachtin ja CC yhdessä 
sopimus siitä, mistä tapahtua väkivallan melko nopeasti saavutettu. Vuonna rotkoon Babyn Jar, joka oli silloin laitamilla Kiovan ja sen alueelle reunustivat alueella juutalaisen hautausmaan. Kaivon pituus oli noin 400 m ja syvyys noin 10 metriä. Sen leveys on syvin kohta oli 10 metriä, 80 metriä tai enemmän. 
SS ja Wehrmacht luottamuksellisesti toteutettiin yhteistä koulutusta. SS upseeria myöntää erityinen komento 4a "Task Force C" komennossa SS standartenfuehrer Paul Blobel sekä turvallisuushenkilöstö (DM). Operatiivinen ryhmä perustettiin etsimään ja massa ammunta juutalaisten miehitetyllä alueella. 
Kaasu, jota saksalaiset käyttää myöhemmin Auschwitzissa, käytettiin ensimmäisen pian verilöylyn Babi Yar. Tämän lisäksi vuonna teloitukset työntekijöiden mukana ja Secret Field poliisi poliisi Rykmentti South. Amerikkalainen historioitsija Peter Browning kutsui heitä "täysin normaali miehiä."Niitä ei valmistautunut viattomien juutalaisten.   
General Reichenau "Wehrmacht pyytää radikaali toimia"
Suuri massa ihmisiä kohdistui alueelle rotkoon, osittain kuljettaa ihmisiä ja autoja. Wehrmacht sotilaat palveluksessa 6. armeijan komennossa sotamarsalkka Walter von Reichenau, suojelivat.Reichenau eve pitävänsä suunniteltua murha: "Wehrmachtin pyytää radikaali toimia", - sanoma hän lähetti Berliiniin. Kuitenkin suora osallistuminen teloitukset sotilaansa ei ollut suunniteltu, "sinun täytyy ampua", - hän sanoi SS upseerit, mitä myöhemmin muistutti Obersturmführer SS Augusts Hefner, joka osallistui verilöylyyn. "Jouduimme tekemään likaisen työn", - hän valitti 20 vuotta myöhemmin. 
"Hysteria ja kauhua, cry ja epätoivo pyyntö armoa äidit lapsilleen" 
Saapui juutalaiset täytyi riisua kokonaan 300 metrin päässä rotkoon. Heidän arvoesineet kerättiin.Passit, valokuvia ja muita asioita, jotka saksalaiset katsottiin tarpeettomaksi, poltettiin. "On mahdotonta kuvailla, mitä tapahtui siellä: hysteria ja kauhua, itkeä ja epätoivo pyyntö armoa äidit lapsilleen. Monet menetti tajuntansa, "- kuvataan kohtaus Reuben Stein. Siellä hän kadottanut äitinsä ja sisarensa. Nämä hän ei nähnyt.
Samaan aikaan umpeen osa puiston Babi Jar Kiovassa.Foto vaikutukset: dpa
Sitten ihmiset johtivat reunaan rotkoon. Mitä tapahtui seuraavaksi, kertoo juutalaisille jotka selvisivät joukkomurha sekä SS viety tuomioistuimeen Saksassa. Muistuttaa ja Kurt Werner, joka palveli Sonderkommando joukkue 4. Hän ja hänen kollegansa piti mennä alas rotkoon. Sitten tuli ensimmäinen juutalaisia. "Heillä oli makaamaan maahan alaspäin lähellä reunaa ontelon. Vuonna masennus oli kolme ampumisen kokoonpanot, joista kukin koostuu 12 ampujaa. "He ampui puolustuskyvyttömiä ihmisiä.
"Heillä oli makaamaan ruumiiden murhataan juutalaisia ​​ennen"
Samalla jatkuvasti tiivisti uusia ryhmiä juutalaisia. "Heillä oli makaamaan ruumiiden murhatun juutalaisia ​​aikaisemmin. Nuolet tuli takaisin ja ammuttiin niskaan ", - sanoo Werner. Vuori ruumiiden kasvoi tasaisesti, kurun oli täynnä enemmän ja enemmän kuolleita. Juutalaiset olivat kauhuissaan nähdessään ruumiit, menee paratiisiin rotkoon. Monet heistä huusi äänekkäästi. 
Jokainen osallistuvien ammunta olisi voinut kieltäytyä, se ei rangaista. 
Näyttää siltä, ​​että Kurt Werner ei ollut sympaattinen ja myöhemmin nämä ihmiset. Kuitenkin hän reagoi sympaattisesti itselleen ja muille jäsenille erikoisjoukkojen: "Et voi kuvitella, mitä hermostunut kanta suorittaminen vaatii likaisen työn." Miehillä ei heikennetä, heille annettiin alkoholia.Historioitsijat ovat osoittaneet, että jokainen niistä voi kieltäytyä osallistumasta, ja se ei rangaista.Mutta olisi heikkouden merkki, ja useimmat heistä eivät halua näyttää itseään heikko.
1000 teloituksista tunnissa
Ammunta venytetty 36 tuntia ja saatiin valmiiksi seuraavana päivänä vain. Nykyään "kiitos" saksalaiset ovat täsmällisiä tietojen tallentaminen, tiedämme tarkka lukumäärä juutalaisia ​​tapettiin SS joukkojen 29. ja 30. syyskuuta 1941 33771 - lähes 1000 tunnissa. SS jäsenille peittelemätön ylpeyttä lähetettiin päämaja turvallisuuspalvelun "viestin tuloksesta." Tämä ilmoitti hyvin rajallinen määrä johtajuutta. Kuitenkin huhuja keskuudessa oli vielä paikka. Tästä tapahtumasta kirjoitti jotka asuivat Dresden juutalainen professori Victor Klemperer päiväkirjassaan keväällä 1942. 
Päätyttyä ammunta kesti Wehrmachtin ja räjäytti rotkon reunaa täyttää ruumiita. Vuonna 1943, kun tappion Stalingradin, Standartenfiihrer SS Paul Blobel palasi tähän synkkä paikka. Hän oli määrännyt, "Dig ruumiit ja polttaa ne." Natsien johto pelkäsi, että puna-armeija voisi vapauttaa Kiev. Siksi se halusi peitellä jäljet ​​verilöyly. 
Kuolleiden määrä nousi 60000 
Suurin osa 300 työntekijää, jotka pakotettiin tekemään tätä työtä, myöhemmin ammuttiin. Jotkut onnistui pakenemaan - ne olivat myöhemmin tietoa tämän toiminnan nimellä "1005". Kuolleiden määrä nousi 60000, saksalaiset haudattu ruumiit rotkoon juutalaisia ​​tapettiin myöhemmin. 
Jotkut rikolliset myöhemmin syytteeseen. Paul Blobel tuomittiin edes ns erikoisyksiköitä prosessin puitteissa Nürnbergin oikeudenkäynnissä. Hänet teloitettiin vuonna 1951. Kenttä-Marsalkka Reichenau kuoli aivohalvauksen vuonna 1942, komendantti Kiovan Eberhardt itsemurhan vuonna 1947. Jotkut tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin. Jotkut olivat syytteeseen, mutta katsottiin "epäpätevä." 
On mahdotonta unohtaa
Jotkut juutalaiset selvisi verisen teurastuksen. Ne haavoittui ja piilotti joukossa ruumiit kunnes kunnes saksalaiset olivat poissa. He onnistuivat saamaan ulos ja juosta. Reuben Stein oli jopa onnekkaampi. Hän onnistui pakenemaan jopa matkalla rotkoon, ja piilossa viemäriputki loppuun ammunta. Sitten hän pakeni ja löysi rohkeita ihmisiä, jotka piilotti sen.   
Sodan jälkeen hän palasi Kiev. Hän työskenteli 38 vuotta urheilu opettaja koulun, jossa hän osallistui vuonna 1941, siihen asti, kunnes olivat saksalaiset. Hän ei voinut unohtaa koko elämäni mitä tapahtui: "From päivänä kauhea tragedia Babyn Jar on ollut yli puolen vuosisadan ajan. Ja kaikkien näiden vuosien unta painajaisia ​​josta heräsin kylmä hiki. " 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti