sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Andrei Konchalovsky: Mitä pitempi Putin, sen parempi

05:00 sitten (30/10/2016)  30
Brilliant haastattelussa Andrei Konchalovsky Dmitri Bykov. Älykäs patriootti ja henkisen sanoo itsepäinen länsimaalainen. Luettuaan Tässä haastattelussa juuri sain älyllistä ilo. 
Lähde:  keskustelukumppani

Andrei Konchalovsky: Mitä pitempi Putin, sen parempi

Creative Editor Sobesednik.ru puhunut Andrei Konchalovsky menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta Venäjän.
Venetsiassa - jossa Konchalovsky sai vuonna 1962 pääpalkinnon festivaalin elokuvien nuorille, - 54 vuotta myöhemmin hän sai Silver Lion suuntaamiseksi "Paradise". Tämä musta-valkoinen, terävä, kirjallisuuden, erittäin taitava Kuva ei sovi Euroopan elämään - Luulen hänen toinen suora suuri menestys (kun "Valkoinen yötä postinjakajan Tryapitsyna"). Nyt hän alkaa ampua elokuvan Michelangelon alla koodinimi "Sin": Casting alkaa talvella. Käsikirjoitus olen lukenut, en voi paljastaa mitään, mutta täytyy sanoa, että jos elokuva olisi tasolla elokuva- romaani, se olisi kolmas peräkkäinen mestariteos, se ei ole kuin kaikki aiemmat. Kuitenkin sama Konchalovsky sanoi, että jos suunnitelma ei ymmärretä 20 prosenttiin - tämä on suuri menestys: korko -  5.
- Ensimmäinen reaktio "Paradise" useimmissa yleisö tulee hämmentävää.
- Vaikuttaa siltä, että selittää hänen elokuva - eräänlaista henkistä itsetyydytys. Kun muutin pois hieman elokuvan ja katsoi häneen välinpitämättömästi, minä, yllätyksekseni, piti enemmän kirjallisuudesta kuin elokuva. Jostain syystä se muistutti minua Thomas Mann. Mutta minulla on tällainen ongelma ei ole asetettu.
- Siinä se.
- Tulin siihen tulokseen, että johtaja ei ole muotoiltu alkaa kuvaamisen, silti "ei puhu siitä."Tietenkin, tarvitset energiaa, liikkua kohti päämäärää, joka Tolstoin nimeltään "energia harha". Jos katsoja on ymmällään, jos lopullisessa teko sankaritar ei ole selitystä, johtaja turha kiistellä hänen kanssaan. Anna katsojien väittävät keskenään.
- Olin siellä yli jakson hätkähdytti kun hän suutelee saksa, liukuu polvillaan ja huusi: kyllä, luultavasti on oikeus kaikkiin tämän, olet suuri kansa ...
- No - pelottaa, niin peloissaan. Jopa silloin, kun henkilö käyttäytyy odottamattomasti jälkeen toimimaan piilee syy. Käyttäytyminen sankaritar järkevää - hän synnytti. Ja saksalainen upseeri - se on monimutkainen luonne, jota ei pitäisi aiheuttaa tunne vastenmielisyyttä. Lisäksi se voi jopa olla houkutteleva epäitsekkään palvelun idea, mutta ajatus, että hän on, tekee hänestä traaginen hahmo hänen sokeuteen. Ei ole yllättävää, että se on jonkin aikaa saha hänessä supermies.
- Kun hiljattain jotain et halua tehdä - joka tapauksessa, olin hyvin laiska vähän motivaatiota - Voin lietsoa lause elokuvasta: paha vain sattuu, hyvä vaatii ponnistelua.
- Tämä on hyvin ilmeinen. Minulle loppujen pääasia oli osoittaa viehätyksen pahan. Jos paha ei houkuttelevia, ihmiset voivat välttää paljon kärsimystä, että ne tuovat toisiinsa. Ja suurin osa rikoksista nykyaikana nimissä ikuinen arvot - demokratia, oikeudenmukaisuus, ihmisoikeudet, ja joskus ideologisia roskaa. Minulle se oli hyvin vaikea päättää luoda elokuva holokaustista. Tämä aihe on niin vähätellään izezzhena ja useita täysin eri maalauksia, jotka nyt kehyksiä laihtunut juutalaisten raidallinen pyjama minua näyttämään Verdin ooppera "Nabucco."
- Miten se siellä?
- Oli viidentoista minuutin suosiotaan, me irtautui, mutta emme anna mennä. Oikeastaan ​​minulle onnellisin hetkiä biennaali Venetsia ei ole näitä, ja muut - on vaeltaa pitkin penkereiden venetsialaisen saaren Giudecca, entinen venetsialainen juutalaisalueesta - ja katsella auringonlaskua. Kävelet alas tilava ole tungosta promenade, ja läpäisee hyvin tunne odotus, toivo ja ilo, että elokuva näkyy pari päivää.
- Ja Oscar näkymiä olet?
- En tiedä. En ajattele sitä. Pikemminkin Yritän olla ajattelematta, koska jatkuvasti muistutetaan.
- No, noin viehe fasismin että voin ymmärtää. Mutta millainen kiusauksia nykypäivän Venäjän krymnashistov? Loppujen lopuksi ne ovat jotain jokainen ymmärtää.
- Kieli ja sanat juoda, sanoa, että olet aivan selkeä kuva maailmasta. Tiedätkö mikä on hyvää ja mikä huonoa. Ja on epätodennäköistä, alkaa ajatella, että olet vanki käsitys. Ehdotan, että istut vankilassa hänen käsitys. Mutta kaikki maailmassa muuttuu sekä huonompi ja parempi."Huonommat" aina ilmeinen, koska se on aina kovemmalla äänellä ilmoittaa olevansa. Uskon, pugalki ja puhua fasismin Venäjällä - se on valmis kulumista halpa univormut, sort «Pret-a-porter».
Harva ymmärtää, että venäläinen kulttuuri - valtava arkaainen alue, joka sijaitsee koko Euraasian ja juontaa juurensa jopa slaavit, ja jonka praslavyanstvu kaikkein pakana antiikin.
Perintö Bysantin saimme Ortodoksisuus, mutta ei ole saanut mitään juutalaisten scholasticism eikä kreikkalaista filosofia, roomalainen oikeus ei. Ja tässä - kuinka on meidän vika ja meidän etu.Ja tämä maankuoren levy kunnes kukaan ei liiku. Ja mitään valtaa rakenne, se mukaan hänen esitys: mitä sen pitäisi olla.
- Samaa mieltä, tämä levy on nyt alkaa hämärtää ...
- Miksi hyväksyä? Kanssa, että mitä uskot? Toiveita, että välität pois niin todellisuus? Putin on Viisaus syntyy siitä, että se poimii nämä gravitaatioaallot - toisin kuin muut poliitikot, joka ei pidä kansaa tänään. Putin vetoaa mannerlaattojen, joka on hänen voimansa, miksi hän täyttää odotukset "ystävät"?
Hän on johtaja, joka tarvitaan, minkä vuoksi Venäjä luvulle parhaat mahdollisuudet. Ja kun "Ministry of Truth" yhteenlaskettu länsimaissa on tyrmistynyt siitä, että Putin "haluaa muuttaa nykyistä maailmanjärjestyksen" on vaatimattomasti hiljainen, että tänään - maailmanjärjestystä, joka vastaa etuja America. Täytyy myöntää, että hänen harmiksi, että tämä maailmanjärjestys tulee hänen doom, eikä reseptejä pelastaa anglosaksinen maailma ei toimi. Ensinnäkin, kuten aina, se on toteutettu British. Muista elokuvan "Garage" Gaft merkin sanoo: "In aika pettää - se ei petä, ennakoida se!" Englanti - mestari ennakointi! Britannian kuningatar tekee niiaus Kiinan kommunistit, se antaa hissi kulta kuljetus - Oletko ajatellut elää tämän?
Niin, takaisin kriisiä anglosaksisen maailmanjärjestystä - Putin selvästi antaa hänelle ymmärtää, että dollari ei pitäisi hoitaa maailmantalouteen. Jokainen, joka uskalsi häntä tekemään sen, fyysisesti tuhottu. Kennedy, Saddam Hussein, Gaddafi ... De Gaulle oli onnekas - hän kuoli luonnollisen kuoleman. Nykyään kukaan ei uskalla tehdä sitä, mutta Putin teki.
- Tiedäthän, Andrew S. ... Tämä kuulla teiltä sanan "anglosaksit" - ennen en todellakaan uskonut hengissä. Sitten, ehkä, se on "geopolitiikan".
- Kun "anglosaksit" sana ei negatiivista merkitystä. He olivat aina pisimmällä ideologeja imperial laajennus. Toinen vaikutusvaltainen Englanti tuomioistuin astrologi, matemaatikko, tähtitieteilijä, maantieteilijä, ja salainen agentti John Dee lopussa kuudennentoista vuosisadan kirjeet Elizabeth ensimmäinen inspiroi häntä ajatus erityisen kansainvälisen tehtävän New World. Hän oli mukana salaisia ​​ulkopolitiikassa ja Queen oli eturintamassa taistelussa Venäjää vastaan.Muuten, John Dee allekirjoitti salaisia ​​viestejä Queen nimimerkki "007".
Englanti oli aina ollut pelkää kilpailua Venäjän kanssa. Hän jatkuvasti kohtaamaan Venäjä muiden valtioiden kanssa. Puoli vuosisataa sitten, Britannian pääministeri, Herra Palmerston, on myöntänyt - "miten vaikeaa on elää venäläinen yksi ei ole sodassa." Ei ole mitään lisättävää!Yritetään heikentää Venäjän British aina onnistuneesti torjui meille valtakirjalla - Ranska, Saksa, Turkki.
Minusta näyttää siltä, ​​että vallankumouksellinen agitprop Mayakovsky kertaa 20s täyttää täysin todellisuutta. On maailman pääkaupunki, "Kolme Fat Men", josta kaikki nerokkaasti arvata Olesha - ja näyttää maailman imperialismin. Tietenkin, Rockefeller ja Soros on selkeä käsitys siitä, miten varustetaan vuoteen maailmaa. Mutta, näet, ottamaan huomioon heidän mielestään olisi virhe, Gaidarin ja Chubais ovat jo kokeillut ...
Nyt "Fat Man" on hajoamassa. Esimerkiksi Euroopan Rothschild klaani elämän ja kuoleman kilpailu amerikkalaisen Rockefellerit.
Jos epäilet, että haju vastauksistani "toppatakki" - En välitä. Katsovat, että minulla on takki.
- Mutta Venäjä ei kehity, mätää, mitä mahdollisuudet tarkoitat?!
- Tämä on sinun näkökulmasta - yksi ääretön määrä näkökulmat muut ajattelevat ihmiset, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että heidän ongelman ymmärtämistä heijastaa totuus. Kiistellä kanssasi, en löydä tuottavia. Voin kuitenkin todeta, että tällainen lopullinen CLARITY - ei parhaassa asemassa ainakin jotenkin lähemmäksi ymmärrystä totuus. Huolellinen pyrkimyksiä arvioida luontainen Itä viisautta. Tänään Euroopan ehdottomia - paljolti seurausta runsaasti heti saatavilla tietoa Internetistä, jossa banaali totuus sekoittaa loistava oivalluksia ja eksyä meressä täynnä roskaa. Runsaasti tietoa johti trivialization käsitteet ja arvoja ja desacralization maailman on "ehdoton selkeys". Tällainen selkeys voi olla hyvin vaarallista ja tuhoisaa.
Nyt yrittää kumota muutamia tosiasioita: Venäjä alle Putin on tullut yksi keskuksista maailmanpolitiikassa. Ei vakava päätös maailmassa ei voida tehdä ilman Venäjän osallistumisen.Tämä koskee sekä poliittisia päätöksiä (esimerkiksi tulokset yrittää tarkistaa toisen maailmansodan) ja taloudellinen (maailmanmarkkinahinnat öljyn, kaasun ja niin edelleen). Ja te sanotte, että Venäjä on mätää ... Toinen kysymys on, että kriisi maailman poliittisen järjestelmän sekä uskomattoman kela valheita ja likaa vuodattaa obschezapadnogo "Ministry of Truth" sekä kaikenlaisia pakotteita, Venäjä tekee prim jalat ja voittaa kuoppia ja kuoppia, ja ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin, joilla pyritään säilyttämään sen valtion asemaa. Kyllä, haju pakkasta, mutta "Frostbitten" - kuten hän sanoi, näyttää siltä Pobedonostsev - paras edellytys Venäjän valtion ... ja niin sanotusti "ei pilalle ..."
Ja niin, minusta tuntuu, että maamme on harvoin ollut paremmassa kunnossa ...
En voi vastustaa, täältä totesi joku kopio ympäristöön "intellikonov":
"... Me zazhralis, herrat. Olemme liian paljon ja maukasta zhrem, aivan liian helposti saa. Emme arvostaa vaatteita viimeisestä kokoelma, unohtamatta miten meidän isoäidit parsiminen sukat.Me Noah, me paha, mukava autoja kondeem. Olemme yleensä aina Nooan. Olemme aina vähän, ei mitään yllättävää. Voit olla onnellinen, sinun täytyy rajoittaa itse. Ei ihme jokaisessa uskonto on post. Ihmiset nälkäisempi, enemmän herkullinen ruoka. Mies zazhratie, ruoka on mautonta, ja sielu säälittävä ... Olemme jotenkin esille siten, että me kaikki tarvitsemme. Emme mennä kouluun 5km, puree osaksi graniittia tieteen. Emme auttaa vanhempia alalla - olemme aina tarjonneet lämmin aamiainen. Monet meistä eivät halua lapsia. Miksi välitä joku ? .. "Ja niin edelleen. Tietenkin tämä on vain yksi näkökulma ... On kuitenkin tunnustettu, että huolet ja pelko länsimaiden ovat perusteltuja ... laajoilla, väistämätön resurssit, lahjakkaita ihmisiä, korkea moraali, säilynyt yhdeksännentoista vuosisadan - Venäjällä todella on kaiken jotta tulla hegemonian.
- Kukaan ei saa mitään niistä.
- I, tietenkin, erittäin mukava vilpitön halu tasapuolisesti tulonjakoon, mikä muistuttaa minua ensimmäisen iskulauseita bolshevikkien ja jotka ovat saaneet niin arkaainen talonpoika. Mutta mikään maailmassa tapahtuu ilman syy-seuraussuhteiden.
Venäjän mentaliteetti on äärettömän vaatimaton ja riisuttu porvarillisen nakopitelskogo vaisto.Yksi suurimmista ongelmista meidän viranomaisten, näen, että valitus liike ei tuota Venäjän sielu haluaa välittömästi suuri aktiivisuus ja vaurautta.
Talonpoika mentaliteetti, että leimaa yhteiskunnassamme ja kantajia, jotka ovat myös sinä ja minä (kyllä, ei säpsähtää!), Tämä mentaliteetti edellyttää valtion vain yksi asia - että hänen rauhassa ja ei lopu tähän. Olennainen osa väestöstä on varsin mukava, jos ne mahdollistavat paikan viisituhatta vuodessa, ne ovat tyytyväisiä.
Ja sitten, emme saa unohtaa - Venäjä eniten maukkaita suupala maailman Danten ahne susi, koska tällaisella runsaasti maan meillä pienin asukastiheys. Kiina ei ole luonnonvaroja ja sata ja neljäkymmentäviisi neliökilometrillä, ja meillä on itään Uralin - kaksi. Optimaalinen suhde jättiläinen varausten laajalla alueella ja lähes ihmisiä. Tältä osin odotamme vain Brasiliaan. Ja että me - kaksi tärkeintä maissa tällä vuosisadalla. Euroopasta yleensä ei ole mitään jäljellä, se viimeisteli Internet, vetelä selkärangaton jäljitelmä demokratian, poliittisen korrektiuden. Ja Venäjä pysyy samana ja jauhaa kaikki. Filosofi Alexander Akhiezer, aiheettomasti unohdettu, löysi algoritmi Venäjän heilurin Archaic on pyrkimys päivittää ja palautus htonichekuyu takaisin kuiluun. Hän tuli siihen tulokseen, että ilman venäläisen kulttuurin "harmaa" taso valkoisen ja mustan välillä, välillä "meidän" ja "ei meidän" Venäjä tulee aina valita archaization, on aina edestakaista liikettä - kriisi ylikypsiä uudistus, hidas purkamisen kypsyminen uuden kriisin. Ja niin siihen saakka, kunnes on pakko hyväksyä häikäilemätön kysyntä kahden ääripään välillä kolmannen neutraali axiological tila, joka kumoaisi Venäjän halu äärimmäisyyksiin - ", joka ei ole meidän on meitä vastaan."
- Mutta Akhiezer oli kauhuissaan tästä tilanteesta, ja ihailla ...
- Ensinnäkin - mistä sait että hän kauhuissaan? Tiedemies voi olla kauhuissaan, se on paljon haaveilijoita ja niille ihmisille, jotka selvästi kuin sen pitäisi taittaa todellisuuden. Sillä mitä Akhiezer kuvattu sinänsä ei ole huono eikä hyvä ...
Ihailen mitään järkeä hänen analyysinsä, ihailen hänen syvyys, joka auttaa ymmärtämään Venäjän ja selittää malleja sen kehitystä. Toinen tutkija - Vladimir Buldakov - erittäin mielenkiintoinen ajatus Akhiezer kehitetty koskevat arkaainen maankuoren levy, joka lepää Venäjän kulttuurin ja näin ollen valtio. Ei ilman ironiaa Buldakov toteaa, että älymystö ei ole ymmärrystä irrationaalinen, että Venäjän ihmisiä heidän yhteiskuntaan luo voimaa mukaan hänen käsitys vallan, eikä seurauksena voiton yhden tai toisen osapuolen vaaleissa. Minulle se oli valtava helpotus - ymmärtää välttämättömyyden syntyminen valtiovallan pystysuora.
Joten, 90 vuotta West oli euforinen tunne, että Venäjä on heikentynyt eikä ei-murskata täydellinen kaapata, ja sitten tyhjästä tuli tämän, lyhyt, ja sanoi: "Riittää, venäläinen en anna periksi ! "
Ehkä ei, hän sanoi, ja hänen kauttaan, tarina sanoi, Providence! Hän on vain hyvä korva, hän kuuli pehmeän äänen historiaa, siinä kaikki.
- Hän luultavasti hallitseva elämän?
- Tunnen katkeruutta oman valittaa! Onko teillä vaihtoehto? Mitä kauemmin hän tulee hallitsemaan, sitä parempi se on Venäjän. Venäjä on nyt ainoa, paitsi Kiinasta, joka voi estää "Kolme Fat Men" pilata planeetan. Joten me emme ole yksin lähteä.
- Kerro minulle, Krimillä väistämättä mennä?
- Miksi kysyt minulle niin naurettava seulonta kysymyksiä, ymmärtää, että olen "oma" tai "vieras"?
Vain tosiasia - seitsemästoista päättyy sopimuksen Ukrainan sijoittamisesta laivastomme Sevastopol, ukrainalaiset ja amerikkalaiset ovat jo sopineet sotilastukikohta Naton kanssa. Niin, että Krimillä olisi USA pohja taas omat seurauksensa. Voitteko kuvitella: American Crimea?!
- En edes väitä teille, koska on salaliittoteoreetikot väitä.
- Vanha mies, mutta se on niin ilmeinen! Sinä tietenkin suuri mullistus Anna koska olet rasvaa kuin Hitchcock, ja siksi rakastan jännitystä ...
- En ole kovin paksu.
- Sinä olet rasvaa.
- Fellini oli liian paksua.
- Mutta se ei ole kuin te. Olen nähnyt sen useammin kuin kerran. Hän oli kiireinen mies, mutta vain vähän. Seitsemänkymmentäluvun, olin Roomassa ja kutsui kaikki epäjumalien katsomassa "Noble Nest": Fellini, Antonioni, Pasolini, Lollobrigida, Cardinale ... He kaikki tulivat. Miksi tein -vieläkään ymmärrä. Ilmeisesti olen osui röyhkeys. Fellini istui eturivissä ja kymmenen minuuttia jäljellä, ja sitä enemmän en nähnyt häntä. Hän luultavasti ei voisi olla Antonioni samassa huoneessa.
- Ja vielä pahempaa Antonioni. Ja Pasolini pahempaa. Vaikka hekin olivat melko ohut.
- Antonioni oli melko professorin ulkonäkö, kyllä. Pasolini yleensä, mielestäni ei niinkään elokuvantekijä kuin runoilija, on kuvaamisen elokuva - mutta hän teki sen kanssa lahjakkuutta, ainakin, "Matt" oli ilmestys.
- On voimakas kirjallisuuden lähde.
- Monia otettiin lähde, ja niin hän lähti. Luovuus Antonioni adjektiivit "hyvä" - "huono", mielestäni ei voida soveltaa. Hän loi maailman. Ennen kuin hän kuvattiin kohtauksia, ja hän alkoi tehdä elokuvia niiden maailma. Juoni on kadonnut "Adventure": puuttuva nainen ei koskaan löydetty, ja meni noin toinen elokuva. Jotkut elokuvat näyttävät tylsä, kyllä, mutta Antonionin yrittää korjata aikaa, ja se on täysin uusi lähestymistapa elokuva. Ja kun hänen elokuva "Night" tarinan edetessä hyvin kuiva, emmekä voi ymmärtää missä olemme johtaa tekijän, ja yhtäkkiä lopussa kyyneleet Jeanne Moreau ... ja nyyhkyttää itse, koska olet saivat itkeä ... Voobshche sitten hänen maailma tearless. Ja jokainen flash tunteet se todella repiä palasiksi!
- Mennään takaisin tulevaa työtä, kuka olet pelaavat Michelangelo?
- Seuraan jalanjälkiä Vittorio De Sica - etsi toimijoiden kadulla keskuudessa maallikot. Italiassa, kaikkien toimijoiden - ne elävät pelaaminen! Sitten halusin löytää henkilö, että jos polveutuu maalauksia Renaissance. Perinteisillä toimijat on mahdotonta.
- Minusta tuntui, että tämä skenaario suuressa määrin on pohdintaa teemoista "Rublev".
- Olet oikeassa. Olen todennut, että "rupla" edelleen istuu minua. Olen siis painettu jonnekinalitajuntaan. Loppujen lopuksi olemme kahdeksan kuukauden lukeminen kirjallisuuden antiikin Venäjällä ja sitten suunnilleen sama kirjoitti valtava - 250 sivua - käsikirjoitus ... joista Tarkovski ensimmäisen kuukauden kesti kuusi sivua. Ja he menivät kolme materiaalia. Silloin hän soitti minulle ampua - leikkaus, ja aloin leikata nopeasti valtava kappaletta, ja saada - aivan sattumalta - että tämä muoto digitaalisen elokuvan tarinoita. Mutta "rupla" oli elokuvan munkki luoneen kirkkotaide. Michelangelo - luku, vapautunut sanelee kirkon, se voi olla ja halusi päästä pyhä, mutta se oli uskonnollista taidetta. Suuri ero.
- "Rublev" - kuten kaikki täällä, meillä on "Trinity" ...
- No, kyllä, ja "Michelangelo" - kuten nero hands free marmori hiottu vankien siellä. Erityisesti se on traagista, sietämätön, minulle mielettömän houkutteleva persoonallisuus. Hänellä oli käsitellä voimakas, ja kärsi paljon siitä. Hyvää oli, se näyttää vain valittaessa marmoria työtä tutkia kiinteä ja ihmetellä kuka on sen takana. Ja kommunikoida ilo voisivat vain nämä vapaamuurarit - asukkaat Apuan vuoret, halveksinut tavallinen kansa. Muuten, on ollut suurten keskusten sissien vastustuskyky natseja - koska he tunsivat vuoristopolkuja, ja niiden kanssa, metsästäjien oli ase. Että nämä vuorikiipeilijät Haluan ampua. Ja marmorikaivostyöntekijöiden, kuohuviini valkoinen marmori pelimerkkejä.
- Laitat paljon teatteri: se on hyvin erilainen kuin ohjata elokuva?
- Voimakkaasti. Tiedän johtajat yksiköiden onnistuneesti yhdistetty elokuva ja teatteri: Bergman, Patrice Chéreau (tämä on myös lavastettu ooppera!). Tätä verrataan oopperan ja baletin.
- Se ja enemmän musiikkia.
- Mutta ooppera kuulee ja sokea, ja voi katsella baletti ja kuuro! Aivan erilainen painotuksia, ja elokuva eroaa teatterista, sanoisin, eri pakkokeinoja luonne. Kun elokuva, teet katsoja katsomaan lähikuva, niin paljon kuin mahdollista lähestyy sitä - ja on tärkeää, mukaan Bresson, ei mitä näytetään ja mitä ei näytetä. Tässä elokuvassa, näyttelijä tuli ulos runko - ja asuu edelleen. Ja hänen kanssaan paljon asioita voi tapahtua. Ja teatterissa, hän meni kohtauksia. Kun elokuva, sinun täytyy vain katsoa, ​​että kehyksen - kuten teatterin lavalla voi olla kymmenen ihmistä, ja sinun täytyy löytää tapa keskittyä niille tärkeitä.
- Miksi sysäämään Chekhov?
- Koska se on mestariteoksia. Hänellä ei ole paras pelata, kaikki kaunis. Tšehov - se on niin makkara: mitä kohtaus välystä tai ottaa - kaikki hämmästyttävä!
- Tiedätkö, olen kerran pyytänyt, miksi niin usein ollut asioita, joissa näyttelijöiden? Ja sanoit, tämä on normaali osa työtä ohjannut näyttelijä, jotkut eivät muuten ymmärrä.
- En muista.
- Muistan. Mutta nyt skandaali ympärillä koulu, ei soita ...
- Read, kyllä.
- Joskus he kirjoittavat, että koulutyttö seksistä tietenkään ole kysymys - olla rakastunut opettajan ymmärtää paremmin. Kuten katsoa sitä?
- Uh, no. En ole samaa mieltä. Ensinnäkin koulun opettajan ihanne - se on kohde ihailua. Toinen opiskelija opettajan riippuu kirjaimellisesti. Ja hyödyntää tätä suhdetta yksinkertaisesti halveksittavaa.
- No, näyttelijä on riippuvainen.
- Ja näyttelijä usein vastaanottaa rooli kerroksen läpi. Kun sukupuoli alkaa eriarvoisessa asemassa - hän oli johtaja, hän on näyttelijä, hän oli pomo, hän on sihteeri - syötä peli: te minua, minä - kutsun sitä kauppasuhteita.
- Kyllä, se on suhde hallituksen ... Muuten, miten kohtalo oli Tryapitsyna? Spila?
- Hän ei juo pitkään: hän tuli jäsen!
- Olisi parempi humalassa.
- Tämä on sinulle Moskovassa, joten se näyttää. Ja siellä on iso juttu. Ja hän ansaitsee.
PS Keskellä keskustelun Dmitri Bykov kertoo hyvin "tuttu" sanani: anglosaksit, geopolitiikka. Tietenkin, negatiivisella tavalla.
Ja minä heti mieleen radio-ohjelmaan 12. joulukuuta 2009. Kun Dmitry Bykov kutsuttu hänen lähetyksiä. Tämä on vain sanoa ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti