perjantai 28. lokakuuta 2016

Uusi viesti The Young Kuuba

Noin kommunistinen ja sosiaalinen projekti

by jovencuba
Kommunistit ovat aina joutuneet kampanja demonisaatio-
Kommunistit ovat aina joutuneet demonisaatio- kampanjoiden
Tekijä: Osmany Sanchez
Hetken kommentaattori LJC mietimme mitä tapahtuisi Kuubassa, kun saarto poistui sitten ", niin toimittajat ja riippumattomat bloggaajia voidaan vastaanottaa rahalahjoituksia omilla sivuilla? Ovatko kaikki kuubalaiset on pääsy Internetiin ilman Kuuban hallituksen lohkot YouTubeen jne.? "
No, ensinnäkin, nyt selville, että estettiin Kuubassa You Tube, toisaalta se on ikään kuin sana olisi keksitty demokratia vain hakea Kuubaan. On maita, jotka vangitsevat toimittajat, murha siviilejä Drones ovat salaisia ​​vankiloita, potkut kymmeniä tuhansia työntekijöitä, antavat vallankaappaukset ... mutta kukaan arvostelee kun Yhtiömedia ei poistu foorumin.
Henkilökohtaisesti minulla ei ole epäilystäkään siitä, että kun Silvio Rodriguez sanoi Kuuba on paljon enemmän syytä puolustaa sosiaalista projekti toimittaa sitä, mutta silti jokapäiväistä esimerkkejä vahvistaa kokoukseen.
Luin uutisia eilen, että Saksassa nuoret eivät voi olla yliopiston professori siitä, kommunisti. Se on myös mukaan sen asetuksella vuonna voimassa vuodesta 1972 lähtien kaikki virkamiehet tai työskentelevät julkisella sektorilla on saatava hyväksyntä Saksan salaisen palvelun. Koska kommunisti on vaarassa.
Hän kutsutaan myös "asetus radikaali" täsmennetään, että uskollisuutta perustuslailliseen järjestykseen on vaatimus työskentelee julkisella sektorilla . Se lisää, että tuli kaatumisen jälkeen Berliinin muurin entisessä DDR pesu aito opettajien, päiväkodista yliopistoon ja satojen opettajien ammuttiin siitä, kommunisteja.
Se oli eilen. Tänään luin että Paul Craig Roberts entinen alivaltiosihteeri valtiovarainministeriö vuonna Reaganin puhuu vaaleista Yhdysvalloissa ja sen epäilykset muistia amerikkalaisista. Mukaan on Roberts, Yhdysvaltain vaalit väärennetty, ja että tässä tapauksessa, ja oligarkit valittiin presidentiksi Hillary Clinton.
Voit jätä mitään epäilystä siitä, mitä hän sanoo, hän mainitsee kaksi esimerkkiä.Varastaminen äänistä Chicagon pormestari Richard J. Daley sillä silloin -presidenttiehdokas John F. Kennedy ja viimeksi vuonna 2000 Floridassa, kun he estivät ääntenlaskentaa vastaan Al Gore. Hän lisää, että eroavuudet tutkimusten ja tulosten laskettiin sähköisen äänestyksen koneita tiedossa salaa ohjelmoitu .
Kaksi vinkkejä Craig Roberts antaa äänestäjien:
Ensinnäkin, en usko äänestämässä jotka sanovat, että Hillary on edessä. Pollsters työskentelevät poliittisten organisaatioiden ja nämä mieluummin Hillary voittaa.
Toiseksi, ei tarvitse on äänestää ensimmäisen osan päivästä. Tarkoituksena ennakkoäänestys on sen miten hallitseva eliitti on muotoiluun äänestyksen. Näiden tietojen oligarkit päätellä kuinka jotta ohjelmoida elektronisia laitteita, jotta voitaisiin valita suosikki ehdokas .
Mitä tapahtuisi Kuuba ilman vallankumous? Hyvin, että kommunistit syrjään, pois työnsä ja pitää "radikaali". Mitään ei tapahtuisi, Yhtiömedia ei arvostella, koska se on tehnyt, mitä tapahtuu Saksassa tai muiden entisten kommunististen maiden.
Tässä "demokraattinen Kuuba" useiden poliittisten puolueiden olemassa, mutta oligarkit amañarían tuloksia niin, että ne, jotka hallitsevat niitä, jotka täyttävät etuja eliitin. Ystäväni kertoi minulle, hyvin, Saksassa on kommunistipuolueen. Ok, minä vastaan, mutta mitä hyötyä jos syrjäyttämään ja sotilaalliset ihmiset pelkäävät häntä, koska ne eivät kuuluisi julkisen viran.
Tänään oli yksi niitä päiviä kun heräsin aikaisin, jouduin "kääriä" liikenteen tulla yliopiston muun hankaluudet, mutta kuten aiemmin sanoin, kuubalaiset on paljon enemmän syytä ylläpitää ja parantaa projekti menettää sitä.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: jimmy@umcc.cu @JimmydeCuba
jovencuba | 28 lokakuu 2016 klo 16:09 | Tunnisteet: kommunistit , YCL , sosiaalinen projekti |Luokat: 2016 , Osmany Sánchez Roque , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-42g
Kommentti   Katso kaikki kommentit   Pitää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti