perjantai 28. lokakuuta 2016

Keskimäärin Englanti Genocide

04:00 sitten (28/10/2016)  45
Kaikki Neuvostoliiton jälkeinen Venäjä on painetta tietoa. Olemme syytetään - olemme perusteltuja. On kohtuullista sanoa, että tällainen tilanne paljon aikaisemmin. Noin Neuvostoliiton tiedot koneen Stalinin kuoleman alkoi muistuttaa enemmän ja enemmän auto on joutokäynnillä - paljon melua, ja ei mene.
Samaan aikaan ihmiskunnan historiassa kertoo, että kaikki valtiot poikkeuksetta ovat yhtä sivua sen historian, joka on vetämällä "Jumalan valo" voi olla erittäin epämiellyttävä. Mutta tänään, kaikki tapahtuu samaan skenaarioon: vain keskustella meidän monimutkainen viimeiselle sivulle. Sen jälkeen meidän on joko perustella tai hyväksyä sitä, että se on Venäjän historian on täynnä kaikenlaisia ​​tunteita ja kauhut.
Ukrainassa pitkään yritetty julistaa alussa nälästä 30-luvulla XX vuosisadan kansanmurhaksi. Ja tämä siitä huolimatta, että tragedia tapahtui paitsi alueella Neuvostoliiton Ukrainan, mutta myös Kazakstanissa ja monilla muilla aloilla. Mutta harvat tietävät, että 10 vuodessa huomattavasti ankarampi nälänhätää iski alueelle British Empire. Samalla, se on paljon sopivampi kuvauksen kansanmurhasta ja ei ollut ensimmäinen, joka vaati miljoonia ihmishenkiä ...
Se mitä tapahtui. 
Viralliset brittiläinen versio syitä miljoonien ihmisten kuolemaan nälkään, keinotekoisesti luotu brittien 1942-1943 gg., Kuuluu seuraavasti. Väitetään, aikana toisen maailmansodan Britannian pelätty hyökkäys Intian ovat japanilaisen, on siirtymässä tähän suuntaan. Kun 15 tammikuu 1942 Japani otti Singapore, ja sitten ilmestyi Japanin joukkoja Burman, Britannian hallinto alkoi ottaa "varotoimenpiteitä". Se rajojen alueeseen Burma on Intian maakunnassa Bengal. Nämä toimenpiteet ovat seuraavat: ottaa kaikki varastot riisi, ja kaikki veneet, joiden kapasiteetti on yli 10 ihmistä . Lopulta tämä on mitä johti massa nälkään ja miljoonien ihmisten kuolemaan. Japani hyökkäys Bengal ei ole aloitettu, ja hurrikaani lokakuu 1942 johtanut enemmän tulvia. Lisäksi vuonna 1941 sato oli huono.
Kun nälän British koskaan palannut riisistä takaisin Bengal ja eivät ole toteuttaneet toimenpiteitä, joiden avulla nälkää. Juuri nämä tosiasiat ja tehdä virallisen brittiläinen versio kestämätön.
Syyt nälkä, että japanilaiset Burman oli valmisteltu 40000. Intian kansallisen armeijan komennossa Subhas Chandra Bose, jonka piti tulla Bengalissa ja kutsua sitä massa kapina Britannian. Kuten Intiassa, British vihattu, ei tarvitse puhua. Siksi brittiläinen ja err - otettiin tietoisesti nautittu ruoka (= riisi) ja poistetaan mahdollisuus nostaa ylös, ja riistää väestön liikkuvuus (poistaminen veneitä!).
Seurauksena hyökkäystä Japanin armeijan vuonna maaliskuu 1942 Burmassa ja sen nopea miehityksen sodan hän tuli rajoille Intiassa. Tappion Britannian armeijan Burmassa, pyydystäminen angloindiyskih yhdisteiden säikky vetäytyminen British Intiassa - kaikki nämä paljastavat huono valmistelu siirtomaahallinto suojelemaan maan hyökkäyksiltä että japanilaiset, mutta puolestaan kasvattivat poliittisia jännitteitä.
Taktiikka kongressi on ollut vuoro aktiivisempaa kamppailun muodot. Yhdessä hänen artikkeleita julkaistaan huhtikuussa 1942 lehdestä "Harijan", Gandhi esitti iskulause "Häivy India!", Mikä tarkoitti, että kysyntä välitöntä itsenäisyyttä Intiassa. Congress Working kokouksessaan kaupungin Wardha (Bombay maakunta) 6 heinäkuu hyväksyi päätöslauselman, jonka sopi puolustuksen Brittiläisen Intian asevoimat, mutta samalla tukenut iskulause "Häivy Intiassa!".
Kommentoidessaan hyväksyi päätöslauselman, Gandhi sanoi, että taistelu sen täytäntöönpanoa, joka pidetään muodossa massa kansalaistottelemattomuuteen kampanja voi ylittää väkivallattomuutta.Tämä oli suora uhka British. " Istorik.RU
Sitten ilmeisesti valmisteltaessa "heijastus Japani hyökkäys" Gandhi ja hänen vaimonsa oli pidätetty ja vangittu. Jos Gandhin vaimo kuoli, ja hänen terveytensä oli erittäin huonosti ravistettu. Britannian demokraattisen vankila Mahatma Gandhi julkaistiin vasta vuonna 1944 . 
Brittiläinen pelkäsi kansannousun intialaisia takana. Tässä se on - tärkein syy tragedia. Itse asiassa lisäksi Gandhi, vaativat väkivallaton protesti Burman oli lähellä Intian kansallisen armeijan ja kymmeniä miljoonia ympäri Britannian jotka vihaavat intiaanit! Zone nälänhätä oli turvallisuustoimenpide suhteessa Japanin hyökkäys Britanniassa. Jossa miljoonat kuolevat nälkään, sitä ei voida luoda miljoonan vahva armeija ja mene hyökkääviä armeija - sitten syöttää koko väestö, ja enemmän. Se on hyvin raskas taakka. Japani Intiassa ja ei mennyt. Ja British itselleen oikeuden valvoa Intia ...
(Ohje: Vuonna 1945 kaikki valmistaa Japani Intian kansallisen armeijan vangittiin kuitenkin pelkäävät, että tuomioistuimeen kaikki osallistujat johtavat välittömästi kapinaan, British päätti tehdä ... on demokraattinen :. asettaa syytteeseen sotilastuomioistuimessa vain kolme virkailijoille INA , kolme tärkeintä uskonnollisia yhteisöjä maassa - Hindu, muslimien ja sikhien ).
Riisiä Intian kansa - siinä kaikki, sen osuus on 80 prosenttia kaloreita kuluu väestön Bengal.
"Hinta riisin tammikuun 1942 oli 6 rupiaa per Monde (mitta paino on 37,1 kg), kesäkuussa samana vuonna se hyppäsi 40 rupiaa. Väestölle tulos oli hyvin surullinen. Kesäkuuhun 1943 riisin hinta on tullut saavuttamaton useimpien köyhien. 
Maattomat talonpojat, pienten liikkeenharjoittajien, kutojat ja käsityöläiset myyneet Kappaleen hänen onnekkain naapureita, taloustavarat, korut, työkaluja, vaatteita. Myi jopa ovet ja ikkunat kodeistaan ... Toukokuuhun 6 osissa delta kuolivat nälkään, yhä useammat ihmiset, erityisesti Chittagong.Kesäkuussa kuolleisuus kaksi kertaa suurempi kuin viiden vuoden keskiarvo tasolla, ja heinäkuussa - 3-4 kertaa enemmän tyypillinen kesäkuun ... Administration Kalkutan jäädä välinpitämättömäksi traagiseen tilanteeseen. Se oli hiljainen armeija kerjäläisiä. Monet heistä kuolivat kaduilla lähellä lukittu navetta, jossa se on tallennettu sama luku, joka voisi pelastaa heidät nälkään ... Kuolleisuus nälkään saavutti huippunsa joulukuussa 1943 alussa vuoden ihmistä kuoli pääasiassa nälkään, sitten myöhemmin kuolinsyy Heistä tuli samanaikaisia sairauksia, kuten vesirokko, koleran, malarian.
Bengal hallitus yritti pysäyttää aallon kuolemista, mutta menetelmät olivat liian heikkoja, myös sitoutuneet suurella viiveellä. Lisäksi pyritään asettamisessa odotukset sotilaallisten toimien hajoitettiin. Vaikuttavat tarvitse ruokkia tehtaan työntekijät tuottavat tavaroita armeijan suojelemaan Intiaan Japani miehitti joka ei koskaan tullut. Täten 260 000 tonnia riisiä ostamien valtiolle kohtuuttomia hintoja vauraiden liikemiehiä, 140 000 tonnia meni tarpeisiin Kalkutan ja 65 000 tonnia lähetettiin maaseudulle Bengalin, jossa hän aloitti vakavan nälänhätä. " Salaisuuksia ja faktat
Kaikkein konservatiivinen arvioiden määrä nälänhätä Intiassa 1942- 1943 aikana. On saavuttanut 1,5 miljoonaa. Man. Realistisempi arvio arvioitiin kuolleiden määrä on 3-4 miljoonaa. Man.
Ja viimeinen asia, jonka haluan todeta - massa kansanmurha intiaanien ei ollut ensimmäinen vallan alle Britannian. (Tässä tapauksessa tällaisen laajamittaisen tragedioita nälkään ennen pyydystäminen brittiläisen Intiassa ei tiedetä). Samalla saapumisen brittiläisen Intiassa alkoi Bengal - rikkain ja väkirikkain alue maassa. Ja ensimmäinen nälänhätä-kansanmurhasta järjestämä Britannian Intiassa oli ... tekstiili.
"Kun" Glorious Revolution "vuonna 1688 Britanniassa tulvii intialaisia ​​tuotteita, ensinnäkin - puuvilla ja silkki, erinomainen laatu. East - India Company monopoli tarjonnan ja ansaita upea rahaa, mutta samaan aikaan, kotimainen tekstiiliteollisuus kärsi Britanniassa. Tämä oli syynä päätöksen kieltää tuonnin Intian puuvillatavaran Britanniaan.
Hallitus kuningaskunnan olivat hyvin tietoisia siitä, että kotimainen tekstiiliteollisuus ei pysty kilpailemaan Intian tuotteen laadusta ja sitten se päätettiin ottaa käyttöön kankaita, jotka eivät kuulu tuontikieltoa, koskeva velvollisuus 80% kustannuksista. Kuitenkin ottaa suojattu markkina, British voisi kieltää tuonti Intian tekstiilien Eurooppaan, missä se vielä maksaa vähemmän British.
Euroopassa, Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa hukkua tekstiili Intian monimuotoisuudesta. Se tuodaan yli 30 eri kudosten, ja loppuun mennessä XVII vuosisadalla. Intian silkki käytännössä syrjäytti British karkea käsitöitä Länsi-Euroopan markkinoilla. Tämän seurauksena brittiläinen vuokranantajat, alkoi kärsiä tappioita, ja Englanti silkki teollisuudelle oli romahtamaisillaan. "
Ratkaisu sen tekstiiliteollisuudessa ongelmia löytyy British radikaali - valloittaa Intia. Tietenkään ei pelkästään tästä syystä johtanut Britannian hyökkäyksen alueella Intiassa, mutta se oli yksi harvoista konkreettista. Jos et voi voittaa kilpailun - ostaa ja tuhota hänen kilpailijansa.
"Kun Englanti verot Intiassa on kasvanut vuosittain, mikä köyhtyminen paikallisen väestön.Onnistuneesti kokeillut taktiikka tukahduttaminen Irlannissa esiintyi yhtä hyvin Intiassa. Tämän seurauksena viljelijät konkurssiin ja joutui myymään maansa kustannuksella velkaa. Siten vain Madras alueella huutokaupattiin myytiin 1,9 miljoonaa. Eekkeriä maata 10 vuotta, British oleskelu vallassa, ja lähes 850000. Talonpojat heitettiin kadulle. Itse asiassa, 1/8 väestöstä alueen vietiin maa, talot, karja.Velkojen otettu jopa vaatteita, huonekaluja, astioita!
Niinpä alusta XIX vuosisadan, kuten Ison-Britannian levisivät vaikutusvaltaansa Intiassa, nälänhätä on yleistynyt maassa. Mukaan Britannian virallisten tietojen Intiassa kuoli nälkään: in 1800- . 1825 vuotta- 1 miljoona ihmistä.; vuonna 1825- 1850 kaksivuotiskaudeksi. - 400 thous.,. in 1850 1875 n. - 5 miljoonaa ihmistä.; vuonna 1875- 1900 kaksivuotiskaudeksi. - 26 miljoonaa ihmistä. "
Mikä on tyypillinen - ensimmäinen massa kansanmurha uhrit olivat ... juuri Intian kutojat. Taloudelliset siteet on järjestetty niin, että halpaa tehtaan tuotteet englantilaiset yksinkertaisesti heitetään pois markkinoilta ja vailla ansaita miljoonia ihmisiä. Huomattava osa heistä kuoli nälkään ...
Se nälänhätä, mikä British oli perustanut Bengalissa, itse asiassa, oli viimeinen pisara, joka mursi kärsivällisyyttä Intian kansaa. Vuonna 1947 Intiassa itsenäistyi. Mutta miten se tehtiin! Ennen lähtöä, British istutettu pommi. Itse Intiassa, he ovat tehneet mitä anglosaksit tekevät tänään Ukrainassa, luoda siitä "vaihtoehto Venäjän valtion." Jaetaan kahteen osaan, yksi kansakunnan ja ne kaivoon yhdessä.
 "20 helmikuu 1947 pääministeri Attlee England antanut" julistuksen India ", joka sisälsi voimansiirto suunnitelmat" Intian käsissä. " Samalla Yhdistynyt kuningaskunta on ehdottanut osio suunnitelma Intian ( "Mountbatten Plan"), jonka mukaisesti alueelle Intian loi kaksi Dominion - Indian unionin ja Pakistanin. 563 ruhtinaskuntia muodosti Intian suunnitelma sai oikeuden valita jokin osa dominions luodun ne haluavat tehdä.
Johtajat kongressin vastustuksesta huolimatta ja varoitukset Gandhi, otti Britannian ehdotus jaosta Intiassa. Sen jälkeen 03 kesäkuu 1947 varakuningas Intia L. Mountbatten ilmoitti osio brittiläisen Intian ja luoda kaksi itsenäistä valtiota - Intia ja Pakistan, maa rikkoi teurastuksen uskonnollisin perustein, ja siellä oli ihmismäärä pakolaisia. Teillä maan loputon sarakkeita meni vastakkaiseen suuntaan ihmisiä, jotka olivat erotettu paikkaa. Vain Punjab määrän joukkomurhien uhrien on saavuttanut puoli miljoonaa ihmistä. Virallisten tietojen mukaan, tänä pakkosiirrot tappoi noin 700 tuhatta ihmistä. " Elämä ja kuolema Mahatma Gandhi
Tämä on tarina tavallisten British kansanmurhan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti