keskiviikko 26. lokakuuta 2016

BREAKING: Wikileaks perustaja & Co-johtaja Gavin MacFadyen löydettiin kuolleena

(Neon Nokkonen)  : BREAKING: Wikileaks perustaja & Co-johtaja Gavin MacFadyen Todettu Dead:
Wikileaks perustaja, Co-johtaja, ja Julian Assange mentori, Gavin MacFadyen on kuollut vuoden iässä 76. kuolinsyy on tuntematon. Wikileaks jäsenet ovat ryntäävät verkossa lähettää Farwell n, mukaan lukien Assange.
RT.com kertoo : "Olemme erittäin surullisia ilmoittaa kuolemasta Gavin MacFadyen, CIJ n perustaja, johtaja ja johtava valoa," Centre for Investigative Journalism joukkue kirjoitti sen Twitterissä.
CIJ tiimi julkaisi myös osoitteen MacFadyen vaimo ja jäsen Julian Assange Defense Fund, Susan Benn, joka kuvaili miehensä kuin "suuremmat elämää henkilö", kiitollisena ja kunnioittaen.
Wikileaks
"Hän oli mallia mitä toimittaja pitäisi olla ... Hän edistivät jonkin journalistisen maiseman, joka on peruuttamattomasti nosti rimaa eettisistä ja osuvia raportointiin. Gavin väsymättä pitää valtaa tilille.
"Hänen elämänsä ja miten hän eli se oli täysin synkronoituna periaatteiden että hän piti tärkeinä ja harjoiteltu toimittajana ja kouluttaja - lohduttamaan kärsivissä ja vaivaavat mukava", Benn kirjoitti.
Kertoessaan miehensä saavutuksia, hän sanoi hän oli tuottanut ja ohjannut yli 50 tutkiva dokumentteja tehdään useilla eri maissa ja ongelmia. Hän totesi myös, että hän oli kielletty Etelä-Afrikan apartheidin ja Neuvostoliiton hänen tutkimustyössä, ja oli myös hyökkäsivät British uusnatsien.
Hänen uransa, MacFadyen valottaa aiheista, kuten lapsityövoiman saastuminen, kidutus poliittisten vankien, uusnatsien Britanniassa, UK työtapaturman, Contra murhat Nicaraguassa, CIA, merirosvous, vaalivilpistä Etelä-Amerikassa, Etelä- afrikkalainen kaivoksissa, samoin kuin monet muut.
Hän työskenteli tutkivan televisio-ohjelmia PBS: n Frontline, Granada Television World in Action, BBC: n Fine Cut, Panorama, The Money Programme, ja 24 tuntia sekä Channel 4: n Dispatches.
Syy MacFadyen kuolema ei ole vielä julkistettu. Alkuperäiseen viestiin vaimoltaan Susan, hän kirjoitti, että hän oli kuollut "lyhyt sairaus", mutta että linja on nyt poistettu.
Aiemmin tänä vuonna MacFadyen antoi haastattelun RT: n Going Underground ohjelma puhua julkaisemiseen vuotojen liittyvien Yhdysvaltain presidenttiehdokas Hillary Clinton, joista viimeisin, jotka ovat olleet sähköposteja tililtä hänen tukea, John Podesta.
Ristitulessa joskus järkyttävää paljastusten on osoittautunut hieman riesa Clinton vaalikampanjaa.Haastattelussa hän sanoi, että asiakirjat julkaissut tähän mennessä ovat vain pisara meressä tietojen Wikileaks vastaanottaa, ja oli toiveikas, että kun "on olemassa vain yksi tunnettu Snowden," voi olla muita ilmiantajia, jotka pitävät valaista epäoikeudenmukaisuus ja muiden suurten maailmanlaajuisten kipupisteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti