tiistai 25. lokakuuta 2016

Uusi viesti The Young Kuuba

tarvittavat Unity

by jovencuba
cuba_unidaTekijä: Javier Gómez Sánchez
Mitä on tapahtunut viime aikoina tuntenut tarvetta kiireellisiin liitto kaikkien elementtien jäljellä Kuubassa tänään. Koska ne osoittaa, ettei se. Poliittinen käyttö hurrikaanin osoitti, että on olemassa vastavoimia päällekkäisiä, valmistaa ja aktivoidut poliittisesti valmis hyödyntämään kaikki mahdollisuudet.
Todisteet myös oppinut koskaan menetä. Jotka menevät kaikki valmiina onnistuminen tai menestystä. Jos ne ovat sallittuja, ne voittavat koska he onnistuvat jatkamaan työtään.Jos ne eivät pääse ansaitsevat enemmän, koska he tulevat marttyyreja kaikki hype mukana.
Reaktio oli pahin kaikista. Painostus ja poliisin valvontaa vain hyötyä puhe vastavallankumous. Käyttämällä vahva voima ei näytä meille päinvastoin. Se osoittaa resurssien puute, älykkyyttä, kapasiteettia ja luottamusta.
Kaikki tämä on mitä on ilmeinen, kun partio lähetetään kun "Lähetä" johtui vallankumouksellinen paina. Ne, jotka eivät tiedä valtavan hyväksi on tehty vastavallankumous.
Joka tapasi joka analysoi, kuka määritellään? Mitä hyötyä on katsella videota kiertävä noin joitakin konferenssiin? Niistä, jotka antavat meille vaikutelman, että on tilaa ja näkökulmia, mutta käytäntö näyttää siltä, ​​että on ainoa asia. Nyt heillä näyttää.
Miten tämä on mahdollinen kansallisessa lehdistössä tuskin mainitaan, koska nämä vihjeet jäävuori uhkaava joskus varoitetaan siitä, että oli parhaillaan valmisteilla piakkoin tapahtuvan kokousten OAS? Tämä tapahtuu ympäristössä luoma CPJ ja mietinnössään, että hän jopa manipuloida haastattelut hyvin - tarkoittavat ihmiset jäljellä? Hän ei tiennyt, että kaikki oli valmisteilla?
Tappioista opettaa enemmän kuin voittoja. Olisi mukavaa, että OAS esittää sen metsästysmuistoksi, onko opimme seinää vasten ja kun pitäisi ei käytä voimaa käyttää ovela.
Joten tämä johtaa meidät kysymään niitä, jotka ovat huolissaan tulevaisuudesta sosialismin: Onko rintamana poliittinen vastakkainasettelu Kuubassa? Puhun yhdistävä, vallankumouksellinen, sosialisti edessä, vasemmistolainen tai sukunimen, joka haluat laittaa. Ovatko kaikki vahvuutemme ja valmiuksia nivelletty?
Vastaus on ei. Tosiasiat osoittavat toisin.
Meillä on valtava potentiaali, koska yhdistämällä kaikki toiminnot tulevat yhteen. Älyllisen kapasiteetin, resurssit antaa meille organisaatiota ja voimaa. Mutta voimankäyttö on toimia poliittisesti eikä vain pysyä vallassa. Ei pelkästään tehoa vallassa , on oltava ennen kaikkea valta poliitikko .
Mitä meillä nyt on vahvuus ja erittäin hajanainen poliittinen kapasiteettia. Meillä on PCC ja UJC, mikä hinata FEU ja AHS. Nämä organisaatiot ovat linja, taso keskusteluun. Meillä on toinen osa hajallaan ja sekavaa vasemmalle. Meillä on keinot kuvastavat sitä. Ne ovat Granma ja JR puolella, toisella puolella, mutta valtion tiedotusvälineet myös mikä puolestaan ​​on toinen linja, kuten CubaDebate, La Calle del Medio, Jiribilla, Issues jneToisella puolella, ryhmä sivustoja ja blogeja. Jotkut reagoivat laitosten ja kansalaisjärjestöjen. Toiset ovat arvokkaita aloitteita ryhmille tai henkilöille.
Jälkimmäisessä kärsit turhuutta, kypsymättömyyttä, epäselvyys ja niissä on myös äärimmäinen pirstoutumista. Kauhea pelko sosiaalisen leimautumisen ja rikkoa Spiral of Silence. Samalla tavalla, että valtion sensuuri kärsii, hiljaisuus, vieraantumisen. Koska teeskentelemällä, että asiat eivät ole, ja asiat maan alla he kulkevat.
Miksi ei yhdistää kaiken? Sitä ei ole kytketty, koska me kärsimme samalla epäkohtiin että kaikki jäljellä maailmaa ja historiaa.
Ja puhun paitsi viestintä, puhun kaikki politiikassa, on vain osoitus tästä. Kuuban progressiivinen ajattelu on niin hajanainen tänään kuin se on ollut useimmissa aikoja.Mikä oli saavutettu kussakin oli, kun se ajatus tuli liittyä.
Merkittävä haaste kaikille epäkohtia on vastustanut monet jäsenet katsoivat jää Kuuban virallisuus joka johtaa valtion. Se on kulunut meille, ilman keino välttää kulumista. Sinun täytyy tietää, miten pukeutua.
Me kärsivät etenkin epäluottamus. Epäluottamus ja oma levoton suhteita vallankumouksen voima, jolla on oma byrokratian ja luonut oman teknokratiaa.
Tosiasia on, että sisällä vallankumouksen luoteta niiden intellektuelleja, toimittajia, monista kaikkein omistettu ja selkeä puolustajia.
On pelko, että valtuuttaa vallankumouksellinen painamalla liittyy myös suurempi haaste kaikille sisäisen, hallinto- ja kansallisia ongelmia. Mutta se ei voi olla toisin, koska sinun täytyy olla mullistava ulkoa ja sisältä.
On pelko ajatella, koska on pelko rangaistus vilpittömyyttä.
Sitten me maksamme seuraukset kauhea järjestelmä, joka edelleen luokittelee jäsenten "luotettava" ja "epäluotettavia". Kuinka monet lahjakkaimpia ja vallankumouksellinen kuubalaiset, ne eivät ole laittaa ne luokittelu "epäluotettava"? Jos haluat tietää luettelon lähes täytyy käyttää sitä ylpeänä.
Uskomme, että ongelmat ovat viestintä on pettää. He ovat poliitikkoja.
Tai ymmärrämme, että tai ei. Unity ei ole sanoa, että me teeskennellä. On yhtenäiseen toimintaan, tuomion mitä tehdä ja miten. Kuuban vallankumouksen ilmi liitto ja voi vain lopettaa puuttuminen siitä.
Etsikää ja kun poliittinen unioni tarvitsemme, niin se voi olla liian myöhäistä.
Suurin este on se, että jotkut ihmiset eivät tiedä, mitä tai ketä yhdistyä.
Tehdään se yhdellä varmuudella: Olemme liittyä tai olla voitettu.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: javiergosanchez09@gmail.com
jovencuba | 24 lokakuu 2016 klo 08:00 | Tunnisteet: haasteet , Future , Revolution , yksikkö |Luokat: 2016 , Javier Gómez Sánchez , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-41D
Kommentti   Katso kaikki kommentit   Pitää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti