tiistai 25. lokakuuta 2016

Lisää  newsletter@globalresearch.ca  osoitekirjaasi välttää roskapostisuodattimet                                                             Tarkasta tämä sähköpostilla selaimessasi
Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Twitterissä
Global Research TV
Käy verkkosivuilla
Kohti NAFTA-EU taloudellisen yhdentymisen?
By  Global Research News
Global Research, 13 lokakuu 2016
Url tämän artikkelin: http://www.globalresearch.ca/selected-articles-towards-nafta-eu-economic-integration/5550812

Valitut Artikkelit:

TTIPKohti NAFTA-EU taloudellisen yhdentymisen? "Back-Door" Kanada-EU kauppasopimusta (CETA) Asettaa Stage ...
By  Prof Michel Chossudovsky , 13 lokakuu 2016
EU poliitikot ovat vastahakoisesti laittaa TTIP "pitoon" vastauksena protestiliikkeen, kun taas työntää eteenpäin CETA takaoven käsitellä Kanadan Hyväksyminen CETA olisi käytännössä vahvistaa lopulta todellinen toteutuminen Yhdysvaltain tukema TTIP johtavat taloudellista yhdentymistä NAFATA ja EU.
pound-punta-tänään
By  Dr. Binoy Kampmark , 12 lokakuu 2016
Vaikka Britannian pääministeri, Theresa May, pitää kiinni siitä, että Brexit koulutusjakson tulee tasainen, suhteellisen kivuton prosessi täytetään ilman dramaattista kompromisseja elämäntapaan ja näkymät, kauppiaiden, pörssivälittäjät ja sudet kaupungin ovat menneet noin oman yrityksen. Ne, ehdotus menee, tiesi paremmin, kun taas typerä Brexiteer uskaltautui äänestys yhteensä tietämättömyys.
US-Venäjä-Syyria
Vuoteen  Carla STEA , lokakuu joulukuu 2016
Puheessaan upea sen ylimielisyydestä, myrkky, ja väkivalta sen sanallinen ja henkilökohtainen hyökkäys Venäjän federaation pysyvä edustaja Yhdistyneen kuningaskunnan tänään osoittaneet Lord Bertrand Russell havainto, että "British herrasmies käyttäytyy hieno kohteliaisuus kohti jäsentä hänen omat, ja sitten menee kotiin ja ruoskii hänen musta palvelija kuolemaan. "mikä ylittää jopa tekopyhää ja tekopyhä Russophobic diatribes pysyvän edustajan USA, tämänpäiväisessä turvallisuusneuvoston kokouksessa se oli selvää, että Yhdistynyt kuningaskunta nyt Venäjän osalta sen nykyinen" syntipukki".
Barack Obama, Salman bin Abdulaziz Al Saud,
By  Prof Michel Chossudovsky , 13 lokakuu 2016
Yhdysvaltain kongressi on kumonnut Obaman veto kiistanalainen Justice Against sponsorit terrorismin lain (Jasta), joka sallii Yhdysvaltojen kansalaisten "haastaa ulkomaisten hallitusten uskotaan liittyvän terroristitoiminnassa Yhdysvaltain maaperällä." Bill oli alun perin tarkoitus mahdollistaa perheille uhrien 9/11 hyökkäysten haastaa Saudi-Arabia, jonka väitetään toimi tila sponsori 11. syyskuuta 2001 tapahtuneiden terroritekojen. Aluksi entinen Florida senaattori Bob Graham ja Rep. Porter Goss oli tämän aloitteen takana.
isis
By  Eric Zuesse , 13 lokakuu 2016
Erittäin ilmoitti anonyymi sotilaallinen bloggaaja, joka kulkee nimellä "Bernhard" ja blogit hänen laajalti seurannut "Moon of Alabama" sivusto, on väitetään, post 12 lokakuu ( "The 'salafistiryhmä ruhtinaskunta' - ISIS Paid Pois Jätä Mosul ja ryhtymään Deir ez Zor? "), että Obaman hallinto on neuvotellut Turkin presidentti Tayyip Erdoganin, ja Saudi prinssi Salman (joka on päätöksentekijä Saudi sotilaallisissa asioissa), tarjota turvallinen kulku isoon Syyrian kaupunki Deir Es Zor, että ISIS jihadisteihin jotka ovat miehittää kaupungin Mosulin Irakissa.
Vuoteen  Abayomi Azikiwe , 12 lokakuu 2016
Nate Parker on tuottanut mestariteos, joka herättää perintöä yksi suurimmista Afrikkalainen orja kapinoita historiassa Yhdysvalloissa. Kansakunnan synty on dramaattinen elokuva, joka pyrkii vaikea tehtävä välittää tarina Afrikkalainen tunnetaan Nat Turner, joka oli orjuuttivat ja johti kapinaa Southampton County, Virginia, vuonna 1831. Tämä elokuva on co-kirjoitettu, co -produced ja ohjannut Nate Parker. Se tähteä Parker Turner, jossa Armie Hammer, Aja Naomi kuningas, Jackie Earle Haley, Penelope Ann Miller ja Gabrielle Union tukemisessa roolit.
Disclaimer:  sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright ©  Global Research News , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti