maanantai 24. lokakuuta 2016

Troijan hevosia

by jovencuba
caballo_troyaTekijä: Julio Cesar Sanchez Guerra (yliopiston professori Jesus Montane Oropesa)
Valtava puinen hevonen Dawn ennen seinät Troy, kaupunki piirittivät akhaialaisten: hevonen oli lahja jumalten?Uhka? Casandra tiesi sen välitön uhka, oli lahja ennustaminen mutta hänen ylpeytensä oli rangaistava kukaan ei uskonut hänen tarkkoja ennusteita. Troy oli miehitetty ja tuhosivat sisältäpäin.
Hän on ollut osa imperiumit hajoita ja hallitse; Viides sarake on nimi, joka on yleisesti kutsutaan sisäinen vastavallankumous. Yhdysvaltain hallitus on taitava tällaisia ​​käytäntöjä, koota yhteen kokemuksia ja pitkä ennätys lapio työtä.
Ns kesäkursseja Maailman Learning projekti perustuu Washington, suunnattu nuorille kuubalaisten kanssa tarkoituksiin kouluttaa kuin mielipidevaikuttajia ja muutoksen tarkoituksena on täyttää maan Troijan hevosten palveluksessa vieraan vallan. Tämä on toinen tapa lähettää sotilasjoukkojen ilman säiliöitä tai lentokoneita; tällä kertaa vain hienovarainen työkaluja on kapitalismia kulttuuri.
Oikeudenkäynti ei ole uusi; in vuosisadan alkupuolen he ottivat meidän nuorille mahdollisuus historianläksyillä Kuuban arvioidessaan käyttäytymisen rakkaudesta maa Martí ja näkemystä, että nämä pojat ja tytöt yli Yhdysvaltoihin muodostettiin. Tällä kertaa he voisivat rikkoa kierteet identiteettimme.
Kohti tällaisia ​​tekoja vaatii voimakkaita irtisanomisesta. Edessä viereisen hallituksen kumouksellinen politiikan keuhkojen on oltava valmiina, mutta ei riitä huutaa iskulause, The rohkaistui teko, kollektiivinen allekirjoitus. argumentit, kriittinen ajattelu, vallankumouksellinen selvyyttä tarvitaan.
Imperialistinen Hanke liittyy muita tekijöitä, jotka eivät ole vieraita hänelle. Uusien teknologioiden ovat tehokkaita kotiuttamisessa, viihdyttää sekava ja matriisien luomiseen vallankumouksen kielteinen lausunto, irrota tavoittaa nuoret sen historian, menneisyyden ja vapauttavaa sosialistinen projekti.
Korruptio pieniä eroja moraalisen rappion tuottaa enemmän vaikutusvaltaa, jos kehitetään meistä on taipumus platismo yllä eettisiin arvoihin.
Dogmaattisuus, kauko puhe todellisuus, byrokratia ja muut ruokkivat puute vallankumouksellinen itsekritiikki pahasta, ne voivat avata tien aseistariisuntaa ajattelun ja keskustelun.
Läsnäolo Tiettyjen gatopardismo jotka haluavat muuttaa, jotta kaikki pysyy samana, naamioida itsensä kykene selviytymään opportunismiin yrittää tuhota meidät kansakuntana.
Uudentyyppinen annexationism saattaa näkyä keskuudessamme ajatus yankofilia, että käsitys, että uskovat pelastaa meidät ja että Kuuba on edelleen kypsä hedelmä kohteena mielijohteesta vuodenaikojen ja tuulet.
Maailman Learning hanke ei ole yksin tässä kulttuuriin taistelussa. Troijan hevoset eivät ole vain Pohjois vaan itse. Olisi poliittinen itsemurha palata totuus.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: jcsanchez@cuij.edu.cu
jovencuba | 11 lokakuu 2016 klo 08:00 | Tunnisteet: Troijan hevonen , kampanja , Yhdysvallat ,media | Luokat: 2016 , Julio Cesar Sanchez sota , politiikka | URL: http://wp.me/pRuWw-412
Kommentti   Katso kaikki kommentit   kuten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti