maanantai 24. lokakuuta 2016

Uusi viesti The Young Kuuba

Välttämätön vastaus

by jovencuba
pensamiento_revolucion(Muuten Voi olla vallankumouksellinen ja konservatiivinen? Fernando Ravsberg)
Tekijä: Javier Gómez Sánchez ja Harold Cardenas Leman
Mikä on olla vallankumouksellinen ja mikä ei, tämä pala maata nimeltä Kuuba, se ei ole uusi keskustelu. Kaikki sukupolvet kreolit ​​ja kuubalaiset ovat eläneet. Hän on määritelty koko ajan. Sen oli tarkoitus olla riippumaton, valtion asemaa tai autonomiaa. Sen oli tarkoitus olla tai ei Plattist. Sen oli tarkoitus olla tai ei olla, tietoisesti tai tiedostamatta, vilpitön tai ei, tai ilman lisenssiä, kommunisti.
Revolutions ovat yhtä monimutkainen kuin vallankumoukselliset, jotka tekevät niistä .Making vallankumous ei ole kaavaa. Emme usko, se on niin helppoa kuin. Koska sinunei pitäisi uskoa, että on vallankumouksellinen, joka ei ole.
Paitsi joka ei ole ennen vuoden 1959 vallankumousta, mutta jotka eivät voi olla mitä maailmanhistoriassa on merkinnyt ollessa vallankumouksellinen. Tämä ei ole sen luoda uusi Android-sovellus. Sitä ei pidä sekoittaa on vallankumouksellinen romaani.
Et voi olla vallankumouksellinen olematta tiettyjen radikaalisti. Radikalismi elämään, partisanship, tunnustaa hänen puolellaan, on erottamaton osa on todella vallankumouksellinen. Uskollisuus viittaukset, tunnistaa ne, liittyä niihin. Jos me lainata Fidel, Marx ja Lenin, eikä mielijohteesta olemisen fidelistas ja kommunisteja, mutta koska ne ovat nämä ja monet muut vallankumoukselliset, jotka ovat omistautuneet sellaista vallankumous, joka me tarvitaan.
Steve Jobs oli vallankumouksellinen tieteen, yhteiskunnan ja radikaaleja muutoksia, mutta ei sellaista Lenin tai Fidel, mutta teollisuuden lajin että mullistanut tekstiiliteollisuudessa, johon Marx kirjoitti. Joten me mainita Fidel sijasta Jobs tai luoja Revolico kuinka hyödyllinen se on meille. Steve Jobs on monia Kuubassa. Mutta sinun ei pitäisi sekoittaa hyödyllisiksi olla vallankumouksellinen.
Haluamme koulutus Kuuba oli kuin Suomessa, mutta jokainen vastaa niiden olosuhteiden ja oman dialektiikkaa. Suomalainen järjestelmä on tuote talouden, historian ja siksi filosofian Suomi elämää. Koulutusjärjestelmämme on seurausta vallankumouksellisen jälkeläisiä orjia ja maahanmuuttajien lukutaidottomia afrikkalaisia, jotka ovat nousseet edellä, että yhteiskunnassa. Saada miljoonia täytyi olla massiivisesti soittaa kaikki vallankumoukselliset, jotka säädetään sen. Voimmeko olla kuin Suomessa? Epäilemättä.Onko oikeudenmukaista moittia, että emme ole? Ei, se ei ole.
Kuuban opettajat, jossa koulutus näkemys vallankumouksen kaikkine viat ja esi perintö, ollut paljon vallankumouksellinen Kuuba ja Latinalaisessa Amerikassa suomalaisille Euroopassa. Suomen on vaikea erottaa ruotsalainen, mutta se on helppo erottaa muodostumista Kuuban on Keski- tai Etelä-Amerikan keskiarvo. Mutta Kuuba ei chovinistamente tarkoitus olla, että itse.
Jopa Espanjassa on sovellettu YSP klo pyynnöstä kuntien suurten kaupunkien, jossa yli 15000 lukutaidottomia kansalaisten rekisteröitiin yksi heistä. Kuuban opettajat ovat opettaneet lukemaan ja kirjoittamaan niille Espanjan kansalaisille siellä meidän vanha metropoli.
Se verrata Suomen ylimäärin kysynnästä tai innostusta on kuin vertaisi Piilaakson kanssa Valle del Cauca.
Meidän pitäisi onnitella kunkin viljelijän ekologisesti kestäviä automaattinen tila ja se tuottaa alansa, ja nauttia niiden eduista. Ne lisääntyvät ja toivottavasti tulevat mukana leipää ja kalaa meidän pöydän, paitsi kertomalla sen eduista. Mutta emme saa unohtaa monta kertaa istumme alas pöytään ansiosta maa- että nyt tuntuu niin tuottamatonta.
Se oli kiitos työn ne vallankumoukselliset, jotka nyt ovat niin vanhoja ja väärin, että piti hereillä ministeriön ja toisissa, söimme kaikki kuubalaiset. Joilla on vähän tai paljon, että meillä on kaikkina aikoina. Se oli niitä, jotka saavutettiin, mikä oli koskaan kiinnostunut insaavuttamisessa kapitalismi Kuubassa ajastaan. Ne ovat tuomittavia, mutta ei pidä sekoittaa kriittisyys olemisen vallankumouksellisia.
Ei kaikki nuoret, jotka tutkivat tyylejä, muodot ja sisältö ovat vallankumouksellisia varsinaisessa merkityksessä, käytännöllinen, poliittisia ja jopa journalismia. Jopa harvat ovat counterrevolutionaries counterrevolutionaries iloisesti iloisesti nuoria tai nuoria.Myöskään pidä sekoittaa kapinaa vallankumouksen.
Ne näyttävät samanlaisilta, mutta eivät ole. Jotta vallankumous vie paljon kapinaa, mutta on hyvä vallankumouksellinen myös vaatii paljon kurinalaisuutta. Ilman sitä ei tule edes hyvä vastavallankumouksellisena.
Kuri ei ehkä ikimuistoisin arvo vallankumouksellinen, mutta vastuuton kapina päätyy tekee suosii toiselle puolelle.
On totta, että Granman tekee kömpelö propagandaa, mutta ei enää cubanamente vallankumouksellinen. Korjaamiseksi pahuutta ei enää ole vallankumouksellinen, mutta on myös olemassa heidän lakkaa olemasta. Ei sen pidä sekoittaa laskuri virhe.
Jos Kuuban vallankumous oli homofobinen, se johtuu se tehtiin kuubalaiset elävät tällaisessa homofobisen kaikki aikansa, yhteiskunta jopa useimmissa kehittyneissä maissa. Vallankumous sen alkuvuosina oli homofobisen kuin kapitalistisen Kuuba. Kun se oli tavallista nähdä homoseksuaali muuttuvassa levyt bordelleissa parlamentissa.Homofobisen vallankumoukselliset eivät olleet enemmän kuin laskuri, mutta se oli entinen että korjattu.
Vallankumous ei tehnyt Kuubassa homofobisen maa, oli juuri johti hänet on yhtiön se on tänään. Ilman sitä ja sen vallankumouksellinen, jopa vääriä (sillä ilman niitä emme tiedä mistä oikaista), Kuuba olisi syrjivänä kuin muualla Latinalaisessa Amerikassa ja muuten ilman laillista aborttia.
Kuuban vallankumous, jonka hänen vallankumouksellinen verta ja lihaa, yhtä ylpeänä tulisi siirtää sekä valot ja niiden paikkoja. Olemme molemmat jostain syystä. Kuten ylpeänä Sodan meidän lumput, Calixto Garcia muistutti, jotka olivat yhtä likaisia ​​kuin sankareita taistelu Saratoga.
Jolla ei ole aurinko, joka syttyy, ei tahroja tai ei koskaan palaa. On totta, että vallankumoukselliset ja opportunistit väärin kostonhimoinen rajoittuu useisiin kellareihin puolesta vallankumouksen. Mutta oli tämä sen toimielimet, jotka toivat samat kirjoittajat ja monet muut kellarissa, joka oli rajoittunut kapitalismi.
Tumma kellarissa julkaisu 100 kappaletta hänen runoja tai romaaneja niiden säästöjä, jotta heidän ystävänsä lukea. Hän julkaistu kymmeniä, satoja tuhansia kopioita, kuvitettu ja käännetty. Hänen täytyi tehdä mitä oli sosiaalisesti olla kirjailija kyseisessä tasavallassa tai mitä oli olla runoilija ja näin kuinka muuhun yhteiskuntaan. Vielä nähdä ne halventavasti monissa Latinalaisen Amerikan maissa, joissa ainoa kykyjä ihaillaan kykyjä tehdä rahaa.
Ei ihme Virgilio Piñera tunnustettu, että ennen 59 taiteilijoiden ja intellektuellien olivat "viimeisen kortin pakassa."
Myöskään kaikki ajajat eivätkä olivat kaikki vainottiin, mutta silti varmasti kun se olisi ollut yksi ja ei niin kirkas, ja se olisi valitettavaa. Mutta jos jollakin maan tämän mantereen on niin korkealla jalustalla henkinen ammatti on täällä ansiosta vallankumous joten se ei koskenut häneen kuljettaa etiketissä vainooja haluat sen laittaa.
Mikä hänen vallankumouksellinen enimmäkseen hyvä Kuubassa sen kirjailijoita ja taiteilijoita ei ole tapahtunut missään Espanjan - maissa, ja tuskin maailman. Mitä he ovat tehneet jonkin aikaa valitettavasti joitakin toisia vastaan, se ei voi tehdä meistä unohtaa on, että koskaan. Historian vallankumouksen ja kulttuuri, ei tarkoitetulla on vähentää pornografista uteliaisuus vain neljätoista, maanantaina Padilla. Hyve hyvästä tehty huomattavasti suurempi ja on vallankumouksellinen on nähdä, että.
Se pitäisi tehdä 5 vuoden välein prosessi keskustelun kuten joka tapahtui jonkin aikaa sitten on UMAP Five Grey ja koska 5 vuoden välein ulos erissä nuorten "löytää" nämä menneisyyden painolastista.
Mambises oli vähän ja parrakas. Ne olivat myös muutamia, jotka ylittivät Andes Bolivar.Mutta Kuuba sankarillista vähemmistö onnistui kylvää tunnetta monet, että uhri. On totta, että pahin aika Itsenäisyyden oli kourallinen mambises, mutta se oli sama maa, joka näki vuotta myöhemmin yli tuhat pojistaan ​​taistelemaan Espanjan tasavallassa. Ja jos Chen sarake meni Invasion 60 miestä jälkeen tuhansia meni Congo, Angola, Etiopia, Nicaragua, ja monissa muissa paikoissa.
Sitten voit sanoa, että vallankumouksellinen ilmapiiri syntynyt kourallinen kaikkialla, mutta Kuubassa onnistui välittää monia korviin reseptoreihin tuli vallankumouksellinen taistelijoita. Meidän pitäisi olla vallankumouksellinen maalaus jotain ikuisesti oma "muutamia harvoja," koska osoitimme saavuttamattomissa. Näyttää siltä, ​​että lähes kukaan ei tai ei voi tulla niin, ja askel sinun ei tarvitse huolehtia siitä, koska se kävellä on vallankumouksellinen on viime kädessä "poquitísima" ihmiset. Sitten vallankumous olisi ainoa tuote myydä kapitalismi mukana lohtu niille, jotka eivät voi ostaa.
Sosialismi ei puolustanut vain sanoja, mutta tarvitsee myös ammatillisesti puolustautua tätä. On toisia, jotka puolustavat työtä, kädet, lahjakkuutta ja saavat myös autoja, lomat, palkat. Jotkut ehkä liikaa, toiset ei niin paljon kuin he ansaitsevat ja monet saavat hyvin vähän, mutta ei enää tehdä niin. Ne voivat tuntea enemmän arvoinen vastaanottaa tai unelmoida sama auto, lomien ja korkeampia palkkoja mennä joka päivä tukemaan sosialismin herätä joka aamu kapitalismin mahdollisesti kohtalo on hyväksikäyttäjä tai hyödynnetään.
Varmaa, että se on hyväksikäyttöön hyvin vähän, poquitísima ihmisiä.
Ja ehkä ainoa yksinkertainen tosiasia on, että Kuubassa, saavutettuaan ensimmäisen Riippumattomuus ja sieltä Protest kolmestatoista, tai viimeisten 100 vuoden ainoa todella vallankumouksellinen on ollut sosialisti. Ja ainoa todella saavutettu tai lähellä sitä sosialistinen oli vallankumous 1959 ja prosessi olemme eläneet myöhemmin.
Sitten Keskellä tätä valtavassa maailmassa, Kuuba mikä määrittelee ollessa vallankumouksellinen on sen kuulua vallankumouksen sen pääoma "R", niin se vaan vilpitön, mutta usein ei ole helppoa. Ja älä mene lankaan " vallankumouksia "" r "tai reinventions on termi tanssi on kuin kotiinpaluu ylhäältä.
Kun ristiriidat vallankumouksen voima ja on kärsinyt juuri siksi hän pystyi sinne. Ne, jotka eivät tiedä sitä, koska he eivät koskaan olleet vai ei olisi totta kierrosta.
Mikä heikentää Kuuba on sekaannus, on vallankumouksellinen puhelu mikä ei, samalla tavalla kuin me heikkeni viime puhelulaskurin mitä ei.
Kun Martí antoi vuonna 1891 Tampa "Kaikella ja hyvää kaiken" hänen koko puheessaan hän viittasi onnistunut liitto Kuuban itsenäisyyden, ei koskaan kaikki suuntaukset Kuubassa. Koska perustamisesta vuonna 1892 puolueen Revolucionario Cubano tarkentanut se oli miesten hyvän tahdon , tietää, että se voi koskaan olla kaikille kuubalaisille, koska heillä oli kaikki samat tunteet kohti haluttua tasavallassa. Hän ei jakamiseksi, määriteltiin.
Päätimme sanoilla ole kuubalainen, mutta yksi Latinalaisen monia, jotka ovat halunneet tehdä vallankumouksen ja voi kuvata maamme historiassa ja sen vallankumouksellinen sen vallankumous lumput, onnistumisia ja virheet, valot ja varjot .
Jorge Eliecer Gaitan ja sanoi: "Se on yksinäistä lippu päälle, sata liput mudassa."
Voit ottaa yhteyttä kirjoittajat:
kommentti   Katso kaikki kommentit   kuten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti