maanantai 31. lokakuuta 2016

Etusivu / Yhteiskunta / Korruptio Ukrainassa: Yhdysvalloissa julkaissut listan "varkaita", jossa Akhmetov, Poroshenko ja Timoshenkon

Korruptio Ukraina: Yhdysvalloissa julkaissut listan "varkaita", jossa Akhmetov, Poroshenko ja Timoshenkon


 
Monet Ukrainan poliitikot tartunnan kleptokratiaksi. kamala tauti, mutta ei itselleen, vaan ihmisiä, joille ne varastaa rahaa. Täysi lista kleptocrats julkaistaan ​​verkossa American Archive kleptokratiaksi.
 
Archive kleptokratiaksi - ilmainen online-tietokanta, esitteli Institute. Gadsona in Washington. Sivuilta esittelyyn nimet Ukrainan presidentit, poliitikot, virkamiehet ja varakas ukrainalaisia, esimerkkinä korruptio Ukrainassa. Sivusto luotiin kuinka tuhoisaa kleptokratiaksi yhteiskunnalle, ei kiinnittää huomiota korruption torjuntaan, kertoo Joinfo.ua.
Luettelosta kolmetuhatta kleptocrats kiinni Juštšenko Petro Poroshenko, Tymoshenko, Rinat Ah'metov, Sergei Tigipko, Vadim Rabinovich, Victor Pinchuk, Leonid Chernovetsky ja muut. Sivusto totesi, että henkilön läsnäolon päällä ei tue tehnyt rikoksen.
Luojat sivuston ovat todenneet, että toimitetut tiedot perustuvat Ukrainan rahaa länsimaissa. Siitä, miten he saavat länteen. Koska ne esiintyvät Länsi pankkien ja kiinteistöjen maassa. Lisäksi mainittu Julie Davidson, johtaja instituutin ohjelman, länsimaissa on erityisiä ihmisiä, jotka auttavat kleptocrats hallinnoivat likainen tekoja.
Ennen kuin saan länteen Ukrainan rahat läpi kolme vaihetta, asiantuntijat sanovat.Ensimmäinen - rahansiirtoa offshore huomioon yrityksen suoraan tai välillisesti omistaa "varas." Toinen - lähettämällä heidän rakkaansa länteen, suojelemaan heitä "ja ties mitä."Kolmas - rakentaminen "varkaan" hänen maine West, luoda kiinteät yhteydet vaikuttajia.
Mukaan Karen Davish kirjassaan "Putinin kleptokratiaksi", Yhdysvaltojen pitäisi yrittää estää pääsyn likaisen rahan maahan. "Kleptokratiaksi on vakava ongelma, että jokaisen maan pitäisi itse päättää. Tämä koskee Yhdysvaltoja, koska Ukrainan rikkaat varastamalla rahaa omassa maassa sen ihmisiä, yrittää ostaa maine Yhdysvalloissa. Ja Yhdysvaltain hallituksen pitäisi painostaa sanomalehden, lobbaajat, asiantuntijoita ja asiantuntijoiden että ne eivät ota likaista rahaa "- sanoo Davish.
Amerikkalainen toimittaja ja tutkija kansainvälisten suhteiden yliopistossa niitä. Hopkins, David Setterberg todettiin, että peitellä rikoksia, kleptocrats joka varasti rahaa maansa, viettää se lännessä, ja peittämään hänen rikoksen perustaneet ihmistä vastaan ​​West.Miten Setter sanoo Sama tapahtui Ukrainan kun Venäjä aloitti sodan.


Tarkoituksena sijoittaminen tietojen sivuilla oli toivo perustajien alusta korruption ja kleptokratiaksi. Ja taistella luojina sivuston ilmoituksen on oltava molemmin puolin Atlanttia.

Jätä kommentti tämän artikkelin. Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti