maanantai 31. lokakuuta 2016

Shop Thru Us! Säästää rahaa!
650.000 sähköpostit!  !  !  Myönnetyn luvan Hakuun  Mutta Warrant myös Annettu (sunnuntai)
FBI on löytänyt " kymmeniä tuhansia sähköposteja " kuuluvien Huma Adein miehensä, Anthony Weiner tietokoneelle, mikä herättää kysymyksiä siitä, miten käytännön on, että mitään vakuuttavaa havainto on saatavissa tai sitä saadaan FBI on muutama päivä jäljellä ennen vaaleja
Nyt mukaan WSJ , näyttää siltä, että liittovaltion agentit valmistautuvat pestä noin 650000 sähköposteja, jotka löydettiin viikkoa sitten kannettavan Anthony Weiner , kuinka monta koskea ennen koetin Hillary Clintonin sähköpostin käytössä, koska metatiedot laite ehdottaa saattaa olla tuhansia lähettää tai yksityiseltä palvelimelta että demokraattien ehdokas käyttää, kun hän oli valtiosihteeri,mukaan ihmiset perehtynyt asiaan.
Kuten WSJ lisää, tarkastelu kestää viikkoja vähintään onko nämä viestit ovat työperäisiä sähköpostit välillä Huma Abedin, läheinen Clinton avustaja ja vieraantunut vaimo Mr. Weiner, ja ulkoministeriö virkamiehet; kuinka monta kopioita sähköposteja jo tarkastelleet Federal Bureau of Investigation;ja ne sisältävät joko luottamuksellisten tietojen tai tärkeitä uusia todisteita Clinton sähköposti anturi, joka FBI virkamiehet kutsuvat "puoliväliin mennessä ."
FBI sanoi, että se oli odotettava oikeuden määräyksen aloittaa tarkistamalla sähköpostit, koska ne paljastui liity koetin Mr. Weiner, ja että tilaus viivästyi syistä, jäävät epäselviksi.  Kuten tänään, sunnuntaina, 30. lokakuuta se on vahvistettu, että Mr. Weiner on antanut luvan sellaisen FBI katsoa kaikki sähköpostit tietokoneellaan! Ei enää tarvetta Warrant!
Lisää upeita on vain, kuinka monta sähköpostia löydettiin Weiner tietokoneelle. Ja vaikka voi vain kuvitella sisällön joidenkin enemmän persona niitä, WSJ kirjoittaa, että viimeisin kehitys alkoi lokakuun alussa, kun newyorkilainen FBI virkamiehet ilmoitetun Andrew McCabe, työvaliokunnan toiseksi-aluksen, joka samalla tutkia jäsen . Weiner for mahdollisesti lähettämistä seksuaalisesti ladattu viestejä vähäinen, ne oli toipunut kannettavan 650.000 sähköposteja. Monet, he sanoivat, olivat tilien Ms Abedin mukaan ihmiset perehtynyt asiaan.
 
 
Kyseiset sähköpostit venytetty takaisin vuotta, nämä ihmiset sanoivat, ja olivat kannettava tietokone, joka sekä Mr. Weiner ja Ms Abedin käytetty ja joilla ei ole aiempaa keksiä Clintonin email anturi. Ms Abedin sanoi elokuun lopulla, että pari oli erottava.

FBI oli etsinyt tietokonetta etsiessään lapsipornografian , ihmiset tuntevat asian sanoi, mutta optio he käyttivät eivät antaneet heille vallan etsiä liittyvissä asioissa rouva Clintonin sähköposti järjestely ulkoministeriön. Mr. Weiner on kieltänyt lähettämällä nimenomaisen tai sopimattomina viestejä teini.
Näyttää siltä, ​​että on olemassa mahdollisesti kymmeniä tuhansia Abedin liittyvät sähköpostit Weiner tietokoneessa: 
Niiden alustava tarkastelu laptop, metadata osoitti monta viestiä, ilmeisesti tuhansia, jotka joko lähetettiin tai yksityiseltä sähköpostipalvelimelta rouva Clintonin kotiin, joka oli ollut keskittyä niin paljon tutkivan vaivaa FBI . Senior FBI virkamiehet päätti antaa Weiner tutkijat jatkaa lähempi tarkastelu metadatan tietokoneen, ja raportoimaan niistä.
WSJ sitten yhdistää sen pisteet välillä miten Weiner sähköpostit liittyivät Clinton uudelleen Clintonin koetin huolimatta Loretta Lynchin ja DoJ: n laulu vaatii olla tekemättä niin :
Kokouksessa viime viikon alussa vanhempi oikeusministeriön ja FBI virkamiehet, jäsen osaston vanhempi kansallisen turvallisuuden henkilökunta pyysi päivityksen Weiner kannettava tietokone, ihmiset tuntevat asian sanoi. Siinä vaiheessa, virkamiehet ymmärtäneet, että kukaan oli toiminut saada optio, nämä ihmiset sanoivat.

Mr. McCabe sitten antoi sähköpostin tutkijat puhua Weiner tutkijoille ja onko kannettavan tietokoneen sisältö voisi olla merkitystä Clintonin sähköpostin koetin, nämä ihmiset sanoivat. Kun tutkijat puhuivat, agentit sovitut se oli mahdollisesti merkitystä.

Mr. Comey sai päivityksen, päätti mennä eteenpäin tapauksessa ilmoitettu kongressin perjantaina, jossa räjähtävä tuloksia . Vanhempi oikeusministeriö virkamiehet olivat varoittaneet Mr. Comey että kertominen kongressi rikkoisi vakiintuneita politiikkaa vastaan avointa toimista, jotka voisivat vaikuttaa vaaleissa, ja jotkut sisällä FBI olleet tyytyväisiä Mr. Comey toistuvat koskevia lausuntoja anturi, menee takaisin hänen ensimmäinen lehdistötilaisuus aiheesta heinäkuussa.
Mutta odota se paranee.
Muista, että tämä on sama Andrew McCabe jonka vaimo Wall Street Journal raportoi viime viikolla sai $ 467.500 kampanjan varojen myöhässä 2015 alkaen poliittisen toiminnan komitea Virginian kuvernööri Terry McAuliffe, pitkäaikainen liittolainen Clinton'it ja, kunnes hänet valittiin maaherra marraskuussa 2013 Clintonin säätiön hallituksen jäsen.
 
 
Mr. McAuliffe oli tukenut Dr. McCabe toivoo hän ja kourallinen muita demokraattien voisi auttaa voittaa enemmistön valtion senaatissa, jossa herra McAuliffe enemmän vallalla State Capitol. Dr. McCabe menetti rotu viime marraskuussa, ja demokraattien ei voittaa heidän enemmistön.

FBI viranomaiset ovat sanoneet Mr. McCabe ei ollut roolia Clinton email koetin kunnes hänestä tuli apulaisjohtaja, eikä ollut mitään eturistiriitoja, koska silloin hänen vaimonsa kampanja oli ohi.
Tangentin on Clinton Foundation anturi:
 
 
The Washington kenttä toimisto hyvää taloudellisten suhteiden 
mukana Mr. McAuliffe ennen kuin hän tuli Clinton Foundation hallituksen 
jäsen, nämä ihmiset sanoivat. Mr. McAuliffe on kieltänyt kaikki rikkomukset, ja 
hänen asianajajansa sanoi anturi on keskittynyt siihen, hän ei 
rekisteröidä asiamies ulkomaisen yksikön. FBI-kenttään toimisto New Yorkissa oli tehnyt eniten työtä Clinton Foundation tapauksessa ja sai apua FBI-kenttään toimiston Little Rock, ihmiset tuntevat asian sanoi.

Helmikuussa FBI virkamiehet teki esityksen oikeusministeriö mukaan näitä ihmisiä. Kaikesta kokouksessa ei mene hyvin.

Jotkut sanoivat, että johtuu siitä, että FBI ei esittänyt vakuuttavia todisteita aggressiivisempia harjoittamisesta Clinton Foundation, ja että uran julkinen eheys syyttäjien huoneeseen yksinkertaisesti uskoivat se ei ollut kovin vahva tapaus. Toiset sanoivat, että alusta alkaen , oikeusministeriö virkamiehet olivat perä, jäisillä ja vähättelevästi tapauksessa.

"Se oli yksi oudoin kokousten olen koskaan ollut", yksi osallistuja kertoi muille jälkeenpäin mukaan ihmiset perehtynyt asiaan.
Sanomattakin on selvää, mittapää Foundation haalistunut.
Mutta takaisin Clinton koetin, mukaan henkilö tuntee koettimet, elokuu 12, vanhempi oikeusministeriö virkamies nimeltään Mr. McCabe ilmaista tyytymättömyytensä löytämiseksi että New York FBI oli edelleen avoimesti jatkaa Clinton Foundation anturi, vaikka osaston sallinut aggressiivisempia tutkimusmenetelmiään ollessa kyseessä. Mr. McCabe mainitut aineet oli vielä oikeus aloittaa asian niin kauan kuin he eivät käyttäneet näitä menetelmiä.
Tässä vaiheessa kysymys epäilyjä: ei McCabe pyrkivät puolustaa tai painaa kanssa Clinton anturi:
 
 
Mr. McCabe n puolustajien virasto totesi, että seuraava puhelu, hän toisti ohje, että hän oli antanut aiemmin Clinton Foundation tutkimus: Agents oli pitää jatkaa työtä viranomaisen heillä oli.

Toiset alempana FBI komentoketju kuitenkin sanoi agentit saivat paljon Starker ohje tapauksesta: "Pysy siinä." Kun agentit kysyttiin, miksi he eivät saa ottaa aggressiivisempia toimiin, he sanoivat kerrottiin tilauksen oli tullut apulaisjohtaja-herra. McCabe. Toiset perehtynyt asiaan kieltää Mr. McCabe tai muiden ylempien FBI virkamies antoi niin stand-down opetusta.
Tässä vaiheessa kahdella anturilla, osaksi Hillary sähköposti ja Clinton Foundation lähentyneet:
 
 
Agenteille, jotka jo tunsi olonsa epämukavaksi FBI johdon käsittely Clinton Foundation tapauksessa hetkellä ainoa syvensivät huolenaiheita, nämä ihmiset sanoivat. Niille, joiden mielestä koetin ollut vielä löytänyt merkittäviä todisteita rikollista toimintaa, johdon lähestymistapa oli oikea vastaus faktoja.
Asiat kiihtynyt viimeisten kahden kuukauden aikana, kun syyskuussa, agentit perusta tapauksessa pyysi nähdä sähköpostit sisältyvät nongovernment kannettavat tietokoneet, jotka oli tutkittu osana Clinton sähköpostin asia, mutta se hylkäsi hakemuksen syyttäjille Itä District of New York, Brooklyn. Nämä sähköpostit annettiin FBI perustuu avustuksiin osittaisen immuniteetin ja rajoitettu-käyttö sopimuksia, mikä tarkoittaa aineita voi käyttää vain niitä varten tutkia mahdollisia väärästä luokiteltujen tietojen.
 
 
Jotkut FBI oli tyytymättömiä että vastaus, ja pyysi lupaa tehdä samanlaisen pyynnön liittovaltion syyttäjien Manhattanilla mukaan ihmiset perehtynyt asiaan. Herra McCabe, nämä ihmiset sanoivat, kertoi heille mitään ja lisäsi, että he eivät voi "mennä syyttäjä-ostoksia."

Pian tämän jälkeen, että keskustelun FBI ilmoitti toimiston johtajat noin Weiner kannettava, jossa kehotetaan herra Comey paljasti kongressille ja asettaminen furor joka lupaa kuluttaa viimeisinä päivinä myrskyisä kampanja
Vaikka suuri osa viimeaikaisesta kehityksestä tiedetään tai olisi voitu päätellä olettaen enemmän korruptiota valtion virastot, punchline on, että viikkoja tai jopa kuukausia tulevista työ tarkoittaa, että jos Clinton voittaa Valkoinen talo, hän todennäköisesti tehdä niin keskellä ainakin yksi käynnissä tutkimus hänen sisäpiiriin käsittelemistä lainvalvontaviranomaisten jotka syvästi jakautunut, kuinka hoitaa tällaisia tapauksia . Se tarkoittaa myös sitä, että Trump tullaan hounding Hillary jäljellä kampanjan ainoana presidenttiehdokas pidetä vaaleja kanssa uudelleen äskettäin rikollinen anturi leijuu päätään. 

 PÄIVITYS 18:26 EDT sunnuntai 30 lokakuu 2016 -

CBS News raportoi, että FBI on (vihdoin) saatu etsintälupa peräisin tuomarilla, etsiä Anthony Weiner n kannettava tietokone, mukaan lukien sähköpostit, joita voi olla se liittyy hänen vaimonsa. Aiemmin paljastui, että kukaan muu kuin Yhdysvaltain oikeusministeriön itse esti FBI soveltamasta tuomari varten Warrant. Kun FBI julkisesti paljasti, että Anthony Weiner oli jo myöntänyt luvan FBI läpi sähköpostit, oikeusministeriö on huomannut ei ollut mitään keinoa sisältävät tätä varten Hillary Clintonin poliittinen etu, ja ne ilmeisesti periksi ja sai optio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti