lauantai 29. lokakuuta 2016

Avaa selaimella
Pitkä luku-
Lauantai 29 lokakuu 2016
g
Tervetuloalisää »
24. kesäkuuta, alle tunnin kuluttua Brexit voitto julistettiin, päätoimittaja Sun, Tony Gallagher, lähetti tekstin median päätoimittaja Guardian. Se sanoi: "Se siitä hiipuu valta tulostusmateriaalia."

Muutama vuosi sitten, iltapäivälehtien näytti eilisen uutiset: liikkeeseen kutistuu, lukijat vanhenemisesta, liike uhkaa ilmaisjakelulehdillä ja älypuhelimet. Mutta kukaan ei voi epäillä heidän newfound rehvastella: vaativa kova Brexit, kiusaamista "Remoaners" ja shrieking at maahanmuuttajia. Oli raportit hajosi liioiteltu?

Kun me istui viikon kuluttua EU-kansanäänestyksen keskustelemaan uusia ideoita juttuja, tämä oli yksi niistä monista kysymyksistä, jotka ovat syntyneet.Miten tehokasta iltapäivälehtien? Ja mikä on luonteeltaan vaikutusvaltaansa? Kysyimme yksi säännöllisen avustajat, Andy Beckett, tuottaa lopullisen huomioon menneistä ja nykyisistä on äärioikeistolainen iltapäivälehtien. Vietettyään kaksi kuukautta upotetaan New Labour muistelmissaan, historian Britannian lehdistö, ja haastatteluja tabloid veteraaneja, Andy on palannut loistava vastauksen erittäin vaikea kysymys: miten on äärioikeistolainen iltapäivälehtien tullut niin hallitseva voima British politiikassa?

Me Toivottavasti nautitte käsittelyssä tämän viikon tarinat - ja jos olet sillä tuulella podcast, älä missaa Sam Knight lukemalla hänen loistava profiilia Daniel Hannan: mies, joka toi sinut Brexit .

tuottaminen syvällistä, huomaavainen, hyvin raportoitu journalismi kuten Long Read on vaikeaa ja kallista - mutta tukevat meitä ei ole. Jos arvostat Guardianin riippumattoman journalismin, auttakaa rahoittaa sitä tulossa kannattaja .

Tämän viikon pitkä lukeelisää »
Ravistelee puhelin-hakkerointi skandaali ja veristä lukijoita, The äärioikeistolainen iltapäivälehtien näytti olevan eilisen uutinen. Mutta nyt, vuonna Theresa May n Brexit Britanniassa, ne näyttävät tehokkaampi kuin koskaan 
Siitä lähtien lapsuudesta, Brian Regan oli tehty tuntea tyhmä, koska hänen vakava lukihäiriö. Niinpä hän ajatteli kukaan epäilisi häntä varastaa salaisuuksia 
Jeffrey Karp on kärjessä uuden sukupolven tutkijat käyttävät luonnon piirustuksia luoda läpimurto lääketieteellisen teknologian. Voi bioinspiration auttaa ratkaisemaan joitakin ihmiskunnan kiireellisimmistä ongelmista? 
Äänen pitkä luettu - podcastitlisää »
Britannian äänestys jättää EU oli loppuhuipennus 25 vuoden kampanja yksinäinen lahko tosiuskovia. Daniel Hannan kirjoitti käsikirjoituksen 
Miten aine, joka putoaa ilmasta, jouset maasta ja tulee ulos hanasta tullut hyperaktiivinen miljardien dollarin liiketoimintaa? 
Huoltaja
 
 Hanki lisää Guardian sähköposteja
Hallita sähköpostia asetuksia yhdellä napsautuksella unsubscribe

Sait tämän sähköpostin, koska olet Pitkä lukea tilaaja.

Guardian News & Media Limited - jäsen Guardian Media Group PLC. Kotipaikka: Kings Place, 90 York Way, London, N1 9GU. Rekisteröity Englannissa Nro 908396

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti