sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Vahvistettu: USA Koodi Nimike 18 Osa 1 luku 2071 Hillary virallisesti Disqualified presidentiksi ...

FBI uudelleen tapauksessa Hillary Clinton on upealla käänteen juuri päivää ennen presidentinvaaleja.Tiedot, jotka vahvistivat myös Jason Chaffetz! No, tämä uutisia yllättävää kuin se saattaa kuulostaa on pahin uutinen Hillary kampanja yhdestä yksinkertaisesta syystä alle  US Code lakien Hillary on virallisesti hylätään. Tarkkaan US Koodi Nimike 18, osa 1 luku 2071 niin voit katsoa karjua!
(A)
Joka tahallaan ja laittomasti kätkee, poistaa, mutilates, obliterates tai tuhoaa, tai yrittää tehdä niin, tai tarkoituksella tehdä niin vie ja kuljettaa pois kaikki kirjaa, menettely, kartta, kirja, paperi, asiakirja tai muu asia, arkistoida tai talletetaan tahansa virkailija tai virkailija tahansa tuomioistuimessa Yhdysvalloissa tai missä tahansa julkisessa virassa tai mihinkään oikeus- tai virkamiehen Yhdysvaltojen, on tuomittava tämän otsikon alla tai vangittu enintään kolmen vuoden tai molemmat.
(B)
Joka, joilla huostaan ​​tahansa vastaavaa tietoa, menettely, kartta, kirja, asiakirja, paperi tai muu asia, tahallaan ja laittomasti kätkeytyy, poistaa, mutilates, obliterates, väärentää tai tuhoaa sama, tulee sakottaa tämän otsikon alla tai vangittu enintään kolmen vuoden tai molemmat; ja menettää virkansa ja hylätään tilalla tahansa toimiston alla Yhdysvalloissa.Käytettynä tässä momentissa termi "toimisto" ei sisällä toimiston hallussa henkilön eläkkeellä upseeri asevoimien Yhdysvalloissa.
(25 kesäkuu 1948, ch. 645, 62 Stat. 795 ; Pub. L. 101-510, div. A, otsikko V , § 552 (a), 05 marraskuu 1990 , 104 Stat. 1566 ; Pub. L . 103-322, otsikko XXXIII , § 330.016 (1) (I), 13 syyskuu 1994 , 108 Stat. 2147 ).
Voiko Hillary rikkoa lakia uudelleen ja pitää hänet turvallisuusselvitys meidän täytyy odottaa ja katsoa, ​​mutta jos on laki maamme hän olisi esteellinen presidentiksi!
Comey teki ehdottaa toista korjaamiseksi: menettäminen hänen luotettavuusselvitys.
Jos hän joku muu, Comey sanoi televisioidussa lehdistötiedotteessa, tosiasiat paljastui FBI: n tutkinta saattaa maksaa Clinton hänen turvallisuusselvitys - ellei työnsä.
Voit tarkastella koko artikkeli Hillary luotettavuusselvitys alla olevaa linkkiä! Ja jos haluat enemmän artikkeleita, kuten tämä rohkeasti kuten meitä Facebookissa seuraamalla tätä linkkiä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti