maanantai 31. lokakuuta 2016

MEILLE
Maailman
Viihde
enemmän ABCNews
Näyttää
elää
Video
-
Uusi Hillary Clinton Sähköposti Scandal esiin juuri ennen vaali
FBI Hakee Warrant Tarvitaan aloitettava Sähköpostit Löydetty Laptop Käytetään Clinton Aide
Mike LEVINE
30 lokakuu 2016 19:22 ET
KUVA: Demokraattinen presidenttiehdokas Hillary Clinton tapasi avustaja Huma Abedin ENNEN puhuu naapurustossa lohkossa osapuoli Brooklynin New York City, 17 huhtikuu 2016.Justin Sullivan / Getty Images
KATSO Clinton Faces poliittisia Bombshell FBI johtajan julkistaminen Uusi sähköposti Review
JAKAA
sähköposti
Liittovaltion tutkijat tutkivat Hillary Clinton email asia on saanut optio käynnistämiseen tarvittava tarkistaa sähköpostit löytyy Kannettavan käyttämä Clinton avustaja Huma Abedin ja Hanen miehensä, Anthony Weiner.

FBI johtaja James Comey kertoi kongressille perjantain, Että virasto OLI Jälleen tarkistamalla sähköpostit liittyvät Clintonin oma Palvelin, KUN SE OLI saanut LISÄTIETOJA, olevissa asioissa saattavat OLLA merkityksellisiä tapauksessa.

Comey lähetti kirjeen keskeinen kongressin jäseniä ilmoitettiin, Että vaikka FBI OLI aiemmin ilmoittanut saaneensa päätökseen tutkimuksensa Clintonin sähköpostipalvelimen, uusi tieto on johtanut siihen lisätarkistuksen.

"Yhteydessä liity tapauksessa FBI oppinut, etta on olemassa sähköpostiviestejä, olevissa asioissa näyttävät olevan tutkinnan kannalta olennaisia," Comey kirjoitti kirjeen julkaistiin perjantain.

Tutkijat tuli KOKO sähköposteja etsiessään osaksi täysin erillinen rikosasia - Entinen Rep. Anthony Weiner väitetty "sekstetti" Viestejä alaikäisen tytön Pohjois-Carolinassa. Weiner, demokraatti New York, on naimisissa Huma Abedin, YKSI Clintonin luotetuin avustajia, ja Tutkijat havaitsivat Mitä Comey luonnehtia "sähköpostiviestejä, olevissa asioissa näyttävät olevan olennaisia" Clintonin koetin vähintään YKSI elektroninen Laite käyttää Seka Weiner ja Abedin.

MUKAAN lainvalvontaviranomaisten lähde perehtynyt asiaan, liittovaltion viranomaiset tutkivat Weiner aasia löysivät sähköposteja viikkoa sitten. Prosessi seurannut OLI monimutkainen, where on Paljon edestakaisin Miten käsitellä tilannetta ja Onko FBI tarvitaan Saada optio voidakseen tarkistaa äskettäin löydetty sähköposteja.

Clinton Camp Slams FBI johtaja Going "Light Facts, Heavy Innuendo" Kirje sähköposti Probe
Johtava Senaattori vaatii FBI Briefing Hillary Clinton Sähköpostit
Mitä tiedämme FBI: n uusimmat Katsaus Hillary Clintonin Sähköpostit
Clinton sähköposti Tutkijat lopulta Koota Yhteenveto tilanteesta ja esitteli Senin Kaiken Comey Monday, jonka Jälkeen Han päätti, Etta Clinton sähköposti tutkijat olisi pyrittävä pidätysmääräyksen tarkistaa äskettäin löydetty sähköposteja.

Kirjeessään perjantain Comey sanoi tarkistus toteutettaisiin "Onko ne sisältävät luokiteltuja tietoja Seka arvioida niiden merkitystä tutkimuksemme."

"[W] e tiedä merkitystä Taman hiljattain löydetty kokoelma sähköposteja," Comey kirjoitti FBI Henkilöstön Sisäinen viestin myöhemmin päivällä.

On epäselvää, Miten Kauan tarkistus prosessi kestää, MUKAAN Comey.

Aikana House Kuulo viime kuussa, Comey kysyttiin, voisiko Han "uudelleen auki" Clinton tutkimus Jos "asiaankuuluvat ja merkittävä" tieto paljastui.

VUONNA Keskusteluja FBI kollegansa tuntia ENNEN Comey paljastaa, Etta FBI toivoi tarkistaa sähköpostit, Oikeusministeriö virkamiehet korostivat, Etta osastolla on pitkään jättäytyi tällaisten tutkintatoimien lähelle vaalien Jos Nama Actions voivat mahdollisesti vaikuttaa lopputulokseen vaalien, lähteet perehtynyt asiaan kertoi ABC News.

Oikeusministeriön virkamiehet olivat MYÖS huolissaan suunnitellusta ilmaiseminen KOSKA FBI OLI Vielä tarkistaa äskettäin löydetty sähköposteja.

"Emme tiedä, Mitä this päällä Vielä", Eräs Lähde sanoi lisäten, Että kukaan EI tiedä, Jos "on olemassa Jokin" siellä "siellä."

Mutta Comey "päättänyt siirtyä Eteenpäin JOKA tapauksessa," Toinen lähde sanoi.

Comey kertoi kongressin päätöksen kirjeen perjantain iltapäivällä, myöhemmin sanomalla Hän oli Pakko tehdä Niin, KOSKA Hän oli aikaisemmin vakuuttanut Lainsäätäjät ja yleisön Että FBI OLI "Valmis."

2K Kommentit
Tutkijat Vasta viikkojen ilmoittaa FBI johtajalle Comey mahdollisista Clinton Sähköpostit
Pierre THOMAS MIKE LEVINE Geneve SANDS
30 lokakuu 2016 21:24 ET
KUVA: FBI johtaja James Comey tekee lausuman FBI päämajassa Washington, 05 Heinäkuu 2016.PelataCliff Owen / AP Photo
KATSO FBI johtaja Under Fire Keskellä New mittapää Clinton Sähköpostit
JAKAA
sähköposti
Liittovaltion viranomaiset tutkivat Anthony Weiner tapauksessa löysivät sähköpostit mahdollisesti liittyvät Hillary Clinton koetin viikkoa sitten, MUKAAN lainvalvontaviranomaisten lähde perehtynyt asiaan.

Prosessi seurannut OLI monimutkainen, where on Paljon edestakaisin Miten käsitellä tilannetta ja Onko FBI tarvitaan Saada optio voidakseen tarkistaa äskettäin löydetty sähköposteja, MUKAAN lähde.

FBI Hakee Warrant Tarvitaan aloitettava Sähköpostit Löydetty Laptop
Mitä tiedämme FBI: n uusimmat Katsaus Hillary Clintonin Sähköpostit
Johtava Senaattori vaatii FBI Briefing Hillary Clinton Sähköpostit
Clinton sähköposti Tutkijat lopulta Koota Yhteenveto tilanteesta ja esitteli Senin Kaiken FBI johtajalle Comey viime Monday, jonka Jälkeen Han päätti, Etta Clinton sähköposti tutkijat olisi pyrittävä pidätysmääräyksen tarkistaa äskettäin löydetty sähköposteja.

Liittovaltion viranomaiset sunnuntaina saanut optio käynnistämiseen tarvittava tarkistaa sähköpostit löytyy Kannettavan käyttämä Clinton avustaja Huma Abedin ja Hanen miehensä, Weiner.

Kiista on pyöritetty noin Weiner koskaan KOSKA se OLI ensimmäinen paljastui VUONNA 2011, Että silloinen kongressiedustaja kirjoittaneet rivo Valokuvan hanen Twitter-tilille ja sanoi myöhemmin Hän on suorittanut "useissa sopimatonta" Sähköisen suhteita Kuusi naista Kolmen Vuoden aikana. Weiner erosi Office 10 päivää myöhemmin Yli Skandaali.

Sitten han juoksi epäonnistuneen kampanjan New Yorkissa Pormestari VUONNA 2013 formula han menetti Keskellä-status nimenomaisen Valokuva Skandaali. Nama paljastukset vangittiin kameraan dokumentti joukkue, JOKA OLI kuvaamassa Hanen yritettiin paluun. Abedin ilmoitti, Että Hän oli erottaa miehestään Jälkeen Vielä Toinen sexting Skandaali elokuussa.

Abedin on ollut pitkäaikainen uskottu ja avustaja Clinton ja hänellä on ollut merkittävä rooli entisessä valtiosihteerin kestää Valkoiseen taloon. Uutiset sähköpostiviestien tuli Juuri 11 vuorokautta ENNEN vaalipäivää, väkivaltaisuusaaltojaan Läpi kampanjan.

Perjantaina Comey ilmoitti republikaanien ja demokraattien johtajat kongressissa Että toimisto Jälleen tarkistamalla sähköpostit liittyvät Clintonin oma Palvelin, KUN SE OLI saanut LISÄTIETOJA, olevissa asioissa saattavat OLLA merkityksellisiä tapauksessa.

"Yhteydessä liity tapauksessa FBI oppinut, etta on olemassa sähköpostiviestejä, olevissa asioissa näyttävät olevan tutkinnan kannalta olennaisia," Comey kirjoitti kirjeen vapautuu Hill viime viikolla.

This paljastus Lahti ristitulessa kritiikkiä kongressin jäsenten yhteydessä henkilön ja molemmat presidenttikampanjoissa kehottamalla FBI vapauttamaan LISÄTIETOJA sähköposteja.

Perjantain Uutinen Tulee lähes Neljä kuukautta Comey ilmoitti, ettei maksuja olisi ennakkoratkaisun nostettiin Clinton Yli Hanen käyttöä Yksityisen sähköposteja palvelimen-aikanaan valtiosihteeri.

Ilmestys Uusia sähköposteja tuli liittovaltion syyttäjät katsoivat Onko Weiner Lähetetään nimenomainen tekstiviestin alaikäisen tytön Pohjois-Carolinassa. Ei ole näyttöä siitä, Etta Clinton Tai ryhmineen salannut tietoja FBI alkuperäisen tutkimuksen aikana, ja se on Vielä epäselvää, Onko Jokin näistä sähköpostit on lähetetty Clinton.

Kommentit
Entinen oikeusministeri haltija ja muut entinen oikeusministeriön virkamiesten Pen kirjeen kritisoi Comey
Pierre THOMAS Geneve SANDS
30 lokakuu 2016, 23:04 ET
KUVA: oikeusministeri Eric Holder käsitellään kansakunnan noin päätuomaristo päätöstä chokehold kuolemaan Eric Garner Valkoisesta talosta, 03 joulukuu 2014, vuonna Washington.PlayABC News
KATSO FBI johtaja Under Fire Keskellä New mittapää Clinton Sähköpostit
JAKAA
Sähköposti
Entinen liittovaltion syyttäjien ja korkea-arvoinen Department of Justice virkamiesten, mukaan lukien entinen oikeusministeri Eric Holder, kirjoitti avoimen kirjeen kritisoi FBI johtajan James Comey käsittelyssä viimeisintä kehitystä tutkinnan Hillary Clinton käyttää yksityistä sähköpostipalvelimen.

"Monet meistä ovat työskennelleet johtaja Comey, meille kaikille kunnioittaa häntä. Mutta hänen ennennäkemätön päätöksensä julkisesti kantaa todisteita mitä voi olla jatkuva kysely juuri yksitoista päivää ennen presidentinvaaleja jättää meille sekä hämmästynyt ja ymmällään," kirje sanoi .

FBI Hakee Warrant Tarvitaan aloitettava Sähköpostit Löydetty Laptop
Mitä tiedämme FBI: n uusimmat Katsaus Hillary Clintonin Sähköpostit
Tutkijat vasta viikkojen ilmoittaa FBI johtajalle Comey mahdollisista Clinton Sähköpostit
Comey lähetti kirjeen avainjohtajille kongressissa perjantai tiedottaa jäsenille, että työvaliokunta oli tarkistamalla ylimääräisiä sähköpostit mahdollisesti liittyvät Hillary Clinton oma palvelin, kun se oli saanut uusia tietoja, jotka voivat olla merkityksellisiä tapauksessa.

Sähköposteja, joiden takia FBI tarkastelun tuli erillinen liittovaltion tutkimus entisten Rep. Anthony Weiner. Liittovaltion syyttäjät ovat etsineet siitä Weiner lähetetään nimenomainen tekstiviestin alaikäisen tytön Pohjois-Carolinassa.

Lähettämä kirje entisten DoJ virkamiehet kierrätettiin Clintonin leiri sunnuntaina.

Laatijat kirjeen sanoivat "siirtyi" puhua julkisesti, koska Comey toiminta rikkoi "ratkaistu" DoJ periaatteista. Oikeusministeriön virkamiehet neuvotaan pidättäytymään kommentoimasta julkisesti vireillä oleviin tutkimuksiin paitsi "poikkeuksellisissa olosuhteissa", sekä "liikunta lisäsi turvalaite lähellä aikaan ensisijainen tai vaaleissa", sanoi kirjain.

"Emme voi muistaa aikaisemman tapausta, jossa vanhempi oikeusministeriön official- republikaanien tai demokraatti-on, aattona suuren vaaleissa, antoi julkisen lausunnon, jossa pelkkä tietojen luovuttaminen voi vaikuttaa vaalien lopputulemasta, mutta viralliset kuittaa tiedot tutkittava välttämättä ole merkittävä tai uutta ", he kirjoittivat.

Lähes 100 Entinen oikeusministeriön virkamiehet allekirjoittivat kirjeen, kirjoitti, että Comey kirje kongressi oli ristiriidassa vallitsevan osasto politiikka ja että se hajosi pitkäaikaisten menettelytavat aikana viime vaaleissa.

"Ehkä kaikkein huolestuttavaa meille on ennakkoratkaisussa tämä poikkeaminen ministeriön laajalti arvostettu, puolueettomien perinteistä", he kirjoittivat.

Se on pitkäaikainen DoJ perinne ei ottaa tutkimustoimensa lähellä vaalit, jotka voivat vaikuttaa tulokseen vaaleissa.

Virkamiehet sanoivat, että vaikka ne eivät kyseenalaista Comey motiiveista, hänen paljastaminen on kutsunut "huomattava, epätietoisia yleisölle spekuloidaan merkityksestä äskettäin löydetyt materiaalia."

Koska, he vaativat FBI vapauttamaan tietoa, joka tarjoaa "täyden ja täydellisen kuvan" on äskettäin löydetty aine.

Hän myös lähetti FBI henkilökunta selittää hänen perustelut jakaa uutta tietoa kongressin. Hän kirjoitti, että hän tiedotettiin sähköpostit torstaina ja yhtyi tutkintaryhmään suositusta, jonka olisi ryhdyttävä hankkimaan ja tarkistaa ne, koska ne näyttivät olevan "olennaisia" tutkimusta.

"Tietenkin, emme yleensä kerro kongressissa käynnissä oleviin tutkimuksiin, mutta täällä tunnen velvollisuus tehdä niin, koska olen todistanut toistuvasti viime kuukausina, että tutkimus valmistui. Olen myös sitä mieltä, että olisi harhaanjohtavaa Amerikan kansa emme ole täydentää kirjaa ", hän kirjoitti työntekijöille.

Nykyinen Department of Justice virkamiehet kehotti FBI-johtaja pitää pois lähteiden mukaan perehtynyt asiaan.

Saatuaan tietää, että FBI aikoo lähettää muistion kongressissa, se oli "täysin selväksi" FBI ylin DoJ virkamiehiä, kuten oikeusministeri Loretta Lynch, että DoJ virkamiehet oli vakavia huolenaiheita ja että siirto olisi ristiriidassa DoJ politiikka, yksi lähde sanoi. Comey kuitenkin "päätti edetä muutenkin", lähde sanoi.

Comey on ojentanut alkuun republikaanit ja demokraatit kongressin tarkoituksena on tiedottaa uudesta tarkastelua, mutta ei ole vielä puhua julkisesti asiasta.

ABC News "Mike Levine, Jack päivämäärä ja Ben Seigel osallistuneet tämän tarinan.
Google Translate for Business: Kääntäjän työkalupakkiVerkkosivustojen kääntäjäGlobal Market Finder

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti