tiistai 25. lokakuuta 2016

Lauantai 22 lokakuu
Tarkasta tämä sähköpostin selaimessasi
Kuten Venäjä Insider Daily Otsikot 10.22.2016 Facebookissa Jaa Twitterissä

Tänään otsikoissa

  1. Iivana Julma: The First Venäjän keisari mukaan Oleg Egorov
  2. Ruotsi oli sotilaallinen Giant - kunnes se hyökkäsi Venäjälle by Michael Peck
  3. Presidentti Putin Caught on Tape Yritetään lahjoa Kiinan lähetystön: KATSO by Richard Brandt
  4. Iconic B-29 Bomber: Plane America (ja Venäjä) Loved by Sebastien Roblin
  5. Venäjän Kh-101 Ilma-Surface Cruise Missile: Ainutlaatuinen ja Formidable by Andrei Akulov
  6. Putinin Team: Missä Venäjän korkea-And-urhosta Work (Kuvat) by Alexey Mosko
  7. Elite Have No Idea Society on lähellä Breaking Point by Chindit13
  8. Vladimir Putinin Kolmas tapa: läpi nähtynä Nooscope by Phil Butler
  9. Slide Kohti War With Russia by The Nation
  10. Hillary Clinton on katastrofi Yhdysvaltain ja Venäjän suhteet ja sota Syyriassa (Podcast) by Red Ice Radio



Iivana Julma: Ensimmäinen Venäjän keisari

Oleg Egorov la, 22 lokakuu 2016
Hän oli ensimmäinen venäläinen tsarUpon kasvaa aikuisiksi 1547, Ivan kruunattiin tsaari Kaikki Venäjällä. Kaikki hallitsijat Muscovy ennen häntä olivat Grand Princes.Ivan oli ensimmäinen nimittää itseään "Tsaarin" tai "Caesar" Euroopan perinne "keisari", jonka voima tuli suoraan Jumalalta.
Jaa Twitterissä Kuten Iivana Julma: Ensimmäinen Venäjän keisari Facebookissa






Ruotsi oli sotilaallinen Giant - kunnes se hyökkäsi Venäjälle

Michael Peck on Sat, 22 lokakuu 2016
Kun useimmat ihmiset ajattelevat Ruotsin, he ajattelevat IKEA huonekaluja, masentava murha salaisuudet ja ulkopolitiikan tiukan neutrality.Yet 400 vuotta sitten Ruotsi oli merkittävä sotilaallinen voima. Itse asiassa se oli jopa valtakunnan tosiasia, että on tehtävä tämän päivän Ruotsin vasemmistolaiset cringe.Under nuori kuningas Kustaa Aadolf, loistava ja innovatiivinen sotilaskomentaja, Ruotsi 1600-luvun alussa tuli eräänlainen pohjoismainen Israelin (joka on myös Ruotsin vasemmistolaiset cringe ). Ruotsi oli köyhä, harvaan asutulla kansa, joita ei vastaa resursseja suurempien kilpailijoiden kuten Ranskassa ja Venäjällä.
Jaa Twitterissä Kuten Ruotsissa oli sotilaallinen Giant - kunnes se hyökkäsi Venäjälle Facebookissa






Presidentti Putin Caught on Tape Yritetään lahjoa Kiinan valtuuskunta: KATSO

Richard Brandt on Sat, 22 lokakuu 2016
Venäjä saa usein syytetään lahjomalla ulkomaisten virkamiesten, ja huonoja uutisia saavuttanut Kremlin viimeinen month.President Putin oli kiinni nauhalla lahjomalla kiinalaiset virkamiehet! Järkyttävä video korostetaan hienouksista venäläis-kiinalainen suhde ja vielä hyödyntämättä haavoittuvuus Kiinan : heidän rakkautensa Venäjän jäätelöä. Onko KGB oli käsi concocting uusimman erän jäädytettyä sokeripitoisia iloksi ei ole vahvistettu yet.The amerikkalaiset syvästi pettynyt aiemmin viime viikolla saatuaan tietää, että heidän Ben ja Jerry lahja-kori hylkäsi Kiinan toimiston ulkoasiainministeriö .
Jaa Twitterissä Kuten presidentti Putin Caught on Tape Yritetään lahjoa Kiinan valtuuskunta: KATSO Facebookissa






Iconic B-29 Bomber: Plane America (ja Venäjä) Loved

Sebastien Roblin on Sat, 22 lokakuu 2016
Harvat ilma on niin suuri merkki historiassa kuin B-29, kynän muotoinen amerikkalainen neljän moottorin pommikone joka pudotti atomipommit Hiroshiman ja Nagasaki.What n vähemmän tunnettua on, että Neuvostoliitto oli oma B-29- kuten, literallythe samassa lentokoneella muutamaa suhteissa. Ja kuten sen amerikkalainen vastine, tämä päällekkäisiä B-29 antaisi Neuvostoliiton ensimmäinen ilma-pudonnut ydinase.
Jaa Twitterissä Kuten Iconic B-29 Bomber: Plane America (ja Venäjä) Loved Facebookissa






Venäjän Kh-101 Ilma-Surface Cruise Missile: Ainutlaatuinen ja Formidable

Andrei Akulov la, 22 lokakuu 2016
Viimeaikaiset tapahtumat Syyriassa on jälleen korostanut hyödyllisyyttä risteilyohjuksia iskeä tavoitteet syvälle vihollisen alueelle. Torjua toiminta osoittaa edistysaskeleet risteilyohjuksia teknologian ja uusien weapons.Modern venäläisiä aseita ovat osoittautuneet luotettavuus ja tehokkuus Syyriassa, sanoi Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu.Aircraft strategisen ilmailun käytetään ensimmäistä kertaa ilma-käynnistettiin ohjuksia Kh-101 joiden kantama on 4500 km todellisissa torjumiseksi olosuhteissa ", ministeri added.The uusi ase oli ensimmäinen palo-testattu Syyriassa marraskuuta, 17, 2015.
Jaa Twitterissä Kuten Venäjän Kh-101 Ilma-Surface Cruise Missile: Ainutlaatuinen ja Formidable Facebookissa






Putinin Team: Missä Venäjän korkea-And-urhosta Work (Kuvat)

Alexey Mosko on Sat, 22 lokakuu 2016
Jaa Twitterissä Kuten Putinin Team: Missä Venäjän korkea-And-urhosta Work (Kuvat) Facebookissa






Elite Have No Idea Society on lähellä Breaking Point

by Chindit13 la, 22 lokakuu 2016
Minusta yllättävin tänään on, että sisäpiiriläiset ja eliitin ei ole aavistustakaan, mitä on suodattunut aivan pinnan alla. Okei, ehkä niiden ylimielisyys todella tuottaa itse sumu, joten sen ei pitäisi tulla yllätyksenä, että he ovat sokeita. He eivät katso kalenteria, joka, jos todella näyttää, sanoo "1788" sitä. Jotain on lähellä. Erittäin lähellä.Yhteiskunta on lähellä hajoamispisteeseen.
Jaa Twitterissä Like The Elite Have No Idea Society on lähellä Breaking Point Facebookissa






Vladimir Putinin Kolmas tapa: läpi nähtynä Nooscope

Phil Butler on Sat, 22 lokakuu 2016
Vladimir Putinin viimeisimmän henkilöstön muutos on Länsi asiantuntijoita hämmentynyt. Mukaan BBC, herra Putinin uusi esikuntapäällikkö Anton Vaino on saavuttanut yläosassa Kremlin nokkimisjärjestys "varjoon". Kuitenkin viitta & tikari Mr. Väinön nimitys voi tuntua vaikka se on selvä merkki Venäjä on menossa pois kaukaiseen edistyksellisempi politiikan keskustelussa kuin lontoolaiset tai Wall Street rahoittajat haluavat uskotella. Tässä on suorapuheinen katsoa Putinin tie eteenpäin.
Jaa Twitterissä Kuten Vladimir Putinin Kolmas tapa: läpi nähtynä Nooscope Facebookissa






Slide Kohti sota Venäjän kanssa

The Nation on Sat, 22 lokakuu 2016
Viime viikkoina, Yhdysvaltain ja Venäjän suhteet ovat saavuttaneet ehkä kohtalokas ja vaarallisempi käännekohta, provosoi kasvavat jännitteet useita päällekkäisiä rintamalla. CIA on tiettävästi readying "cyber peitelty toiminta" kostoksi Moskovassa väitettyä hakata demokraattisen kansallisen komitean, varapresidentti Joe Biden, jonka mukaan hallinto on "lähettämällä viestin" Venäjän presidentti Vladimir Putin "aikaan meidän Valitessaan. "Clintonin kampanja on tuominnut Putinia" yrittää laittaa hänen peukalo mittakaavassa tietoverkkohyökkäykset jonka tavoitteena on vaikuttaa vaaleissa. "
Jaa Twitterissä Like The Slide Kohti sota Venäjän kanssa Facebookissa






Hillary Clinton on katastrofi Yhdysvaltain ja Venäjän suhteet ja sota Syyriassa (Podcast)

Red Ice Radio Sat, 22 lokakuu 2016
Jay Dyer on julkinen puhuja, opettaja, koomikko ja kirjailija Esoteric Hollywood: Sex, Cults ja symbolit Film sekä isäntänä JaysAnalysis Podcast / Esoteric Hollywood. Hän on myös säännöllinen avustaja 21stCenturyWire, Soul idän ja vakoilu historia arkisto.Jay työ kattaa monenlaisia ​​aiheita, kuten metafysiikka, filmianalyysia, teologia, geopolitiikka, kirjallisuuden ja historian.
Jaa Twitterissä Kuten Hillary Clinton on katastrofi Yhdysvaltain ja Venäjän suhteet ja sota Syyriassa (Podcast) Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti