perjantai 28. lokakuuta 2016



Haluammeko todella Nuclear War Venäjän?

 
Special Report: USA propaganda sodan Venäjää on pois hallinnasta, liikkuvan yhä nopeammin alamäessä vaarallinen vauhtia, joka uhkaa ajaa maailma ydin- välienselvittely, kertoo Robert Parry.
Robert Parry
Kautta loputon ristitulessa ruma propagandaa, Yhdysvaltain hallitus ja valtavirran amerikkalainen lehdistö ovat ottaneet maailmaa kurssin mahdollisen ydinaseiden välienselvittely Venäjän, eksistentiaalinen riski, joka on tehty cavalierly keskellä outoa ilmaisuja omahyväisyyden Länsi laitokset.
Tämä erittäin vaarallinen hetki heijastaa vaatimuksesta Laitoksissa, Washington, että se olisi edelleen hallita maailmaa ja että se ei puheeksi mahdollisuutta muiden kansakuntien väittäen omia kansallisia etujaan jopa omassa lähiöissä.
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry kuuntelee Venäjän presidentti Vladimir Putin kokouksessa huoneen Kremlin Moskovassa, alussa kahdenvälisessä kokouksessa 14. heinäkuuta 2016 [ulkoministeriö Kuva]
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry kuuntelee Venäjän presidentti Vladimir Putin kokouksessa huoneen Kremlin Moskovassa, alussa kahdenvälisessä kokouksessa 14. heinäkuuta 2016 [ulkoministeriö Kuva]
Sen sijaan sopeutua uuteen moninapainen maailma, vallanpitäjät olla Washington ovat käyttäneet suuri joukko propaganda varat, joita rahoitetaan tai muutoin kannustetaan kärjistyä tiedotus- sota niin aggressiivisesti, että Venäjä on lukenut tämän hyökkäykseltä loukkauksia kuin ilmastointi Länsi populaatioiden maailmansotaan.
Samalla, että voi olla tarkoituksena presidentti Obaman, joka on hänen viime YK osoite myöntänyt riskejä määräämästä uni-napa-tilauksen maailman, voimakas byrokraattinen koneisto on paikallaan edistää Yhdysvaltain propagandaa tavoitteita.Se on toimiva mieletön auto-pilot syöksymässä tuhoa mutta pidemmälle kenenkään kykyä sammuttaa sen.
Tämä kone ei koostu vain myyntipisteistä ja aktivistien rahoittavat Yhdysvaltain vero dollaria kautta National Endowment for Democracy tai Yhdysvaltain Agency for International Development tai Naton strategisen Communications Command , mutta samanmielisten "ihmisoikeudet" yhteisöt maksavat miljardööri valuutan keinottelija George Soros tai ohjataan uuskonservatiivisen ideologit joka nyt ajaa Yhdysvaltain suurimpien sanomalehtien, kuten The Washington Post ja New York Times.
Tämä propaganda laitteessa on nyt niin paljon erikoisominaisuuksia, että saat muka "progressiivinen" ja "anti-sota" edistävien organisaatioiden merkittävä Yhdysvaltain hyökkäystä Syyrian varjolla makea kuulostava toimintatapoja, kuten "no-fly vyöhykkeet" ja "turvallinen vyöhykkeitä, "sama kiertoilmaukset että käytettiin porttina verinen" järjestelmän muutos "sodat Irakissa ja Libyassa.
On olemassa mitä älykkyys veteraanit kutsuvat Mighty Wurlitzer, elin niin monet avaimet ja polkimet, että on vaikea tietää, missä kaikki äänet tulevat, jotka muodostavat voimakkaita harmonian, kaikki rakennuksen samaan crescendoon. Mutta se crescendo voi nyt olla sodassa ydin--aseistettu Venäjä, joka etsii kaikki tässä demonisointi alkusoittoa joko epävakauden suunnatun "järjestelmän muutos" Moskovassa tai suoranainen sota .
Silti, West ei näytä kokoamaan järki tai rehellisyyttä aloittaa lieventämisestä tai edes näy skeptisyys kohti laajeneva maksuja, joilla pyritään Venäjä. Näimme samankaltainen run-up sotaan Irakissa vuosina 2002-2003 ja perustellaan ouster, kidutuksen ja murhan Libyan Muammar Gaddafi vuonna 2011.
Länsi propaganda on myös verhoutunut konfliktin Syyriassa siinä määrin, että amerikkalaiset eivät ymmärrä, että Yhdysvaltain hallitus ja sen alueellinen "liittolaiset" ovat tukevat ja aseistamalla jihadisti ryhmät taistelevat komennossa Al Qaidan ja jopa islamilaisen valtion .Propaganda on keskittynyt demonisointi Syyrian presidentti Bashar al-Assad, kun downplaying tai välittämättä todellisesta luonteesta "kohtalainen" vastustusta.
Kun Tähtää Putin
Monella tapaa, Länsi korostaminen "järjestelmän muutos" Syyriassa siteitä suoraan ylimääräisessä kärjistymiseen että strategia etsimään "järjestelmän muutos" Venäjällä. Elo-syyskuussa 2013 Amerikan uuskonservatiivit ja vapaiden sodan haukat olivat kuolaaminen yli mahdollisuuden Yhdysvaltain armeijan pommituskampanja tuhoavat Assadin armeijan rangaistukseksi hänen väitetty rooli Sarin kaasu hyökkäys ulkopuolella Damaskoksessa.
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry, reunustaa apulaisulkoministeri Eurooppa ja Euraasian asioiden Victoria "Toria" Nuland, käsitellään Venäjän presidentti Vladimir Putin kokouksessa huoneen Kremlin Moskovassa, alussa kahdenvälisessä kokouksessa heinäkuussa 14, 2016. [ulkoministeriö kuva]
Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry, reunustaa apulaisulkoministeri Eurooppa ja Euraasian asioiden Victoria "Toria" Nuland, käsitellään Venäjän presidentti Vladimir Putin kokouksessa huoneen Kremlin Moskovassa, alussa kahdenvälisessä kokouksessa heinäkuussa 14, 2016. [ulkoministeriö kuva]
Vaikka älykkyys oli heikko koskien Assadin "syyllisyys" - ja myöhemmin näyttöä on korostanut todennäköisesti provokaatio radikaali jihadisteihin käyttäen kotitekoisia Sarin ja Jerry takiloitu raketti - Virallinen Washington oli hieroen sen kättä näköpiirissä vastatoimia pommitukset toimintaa, joka rankaisi Assadin ja etukäteen syy "vallanvaihdos."
Viime hetkellä, kuitenkin, presidentti Obama kuunteli epäilykset hänen älykkyys neuvonantajien ja hylkäsi mitä hän myöhemmin kutsui Washington "pelikirjan" sotilaallisen vastauksen monimutkainen ongelma. Harmiksi Washington sisäpiiriläisten, Obama sitten yhteistyötä presidentti Putinin kanssa diplomaattisen ratkaisun, jossa Syyrian luovutti koko sen kemiallisista aseista samalla kieltää mitään roolia Sarin hyökkäys. Obama syytettiin heikkoutena ei "valvoa hänen punaisen linjan" vastaan ​​kemiallisten aseiden käyttö.
Epätoivon yli Obaman epäonnistuminen pommittaa Syyrian hallituksen ja avaa tietä pitkään kaivattu "järjestelmän muutos" Damaskoksessa johti etsiä muita roistoja, ilmeisin on Putin, joka sitten tuli painopiste uuskonservatiiviset päättäväisyydestä hänet jakamaan kivun ja pettymys.
National Endowment for Democracy puheenjohtaja Carl Gershman lähtivät op-ed sivu Washington Post syyskuun lopulla 2013 julistaa, että Ukraina oli nyt "suurin palkinto" ja oli tärkeä välivaihe kohti lopulta veikkausvoittovaroista Putinin Venäjällä.
Gershman, joka on lähinnä uuskonservatiiviset kassanhoitajan annostelun $ 100 miljoonaa vuodessa Yhdysvaltain veronmaksajien rahoja, toimittajia ja useita muita operatives, kirjoitti : "Venäläiset Myös valinnan edessä, ja Putin saattaa löytää itsensä menettää loppua ei vain lähellä ulkomailla mutta Venäjän sisälläkään. "
Muutaman viikon US uuskonservatiivit - kuten apulaisulkoministeri Eurooppa-asioiden Victoria Nuland ja senaattori John McCain - olivat rohkaisevia oikeistolainen Ukrainan nationalistit kaataa Ukrainan valittu presidentti Viktor Janukovitshin, vallankaappaus tapahtuu käyttäen 22 helmikuu 2014, koskematta pois sisällissota välillä Ukrainan länsi- ja itään.
Osana tätä Länsi propaganda pato, Ukrainassa vallankaappaus riistääkseen valitun presidentin ylistettiin voittona "demokratia" ja Janukovitshin kannattajia etelässä ja idässä, jotka vastustivat tätä määrääminen laittoman viranomaisen Kiovassa tuli tavoite Yhdysvaltain tukeman " anti-Terrorism Operation "tai ATO.
Led The New York Times ja Washington Post, länsimaisessa mediassa laski linjassa takana ensisijainen kerronta ei ollut "no vallankaappaus", joka oli "no uusnatsien" kärjessä kuin vallankaappaus (tai ehkä vain muutama) , että "taivaallinen Sata" kuolleiden vallankaappaus vastaan Janukovitsh oli antanut elämänsä Ukrainan "vapaus", vaikka jotkut "taivaallinen" hankalaan olivat uusnatsi-katu hävittäjiä, osa puolisotilaallinen voima, joka oli tappanut noin 16 poliisia virkamiehet.
Killing "Terroristit"
Koska West pro-vallankaappaus propaganda teemoja, tuli välttämättömäksi perustella tuhansia Itä ukrainalaiset teurastettujen ATO kun tappaminen "terroristeja" tai venäläinen "stooges" saada mitä he ansaitsivat. 96 prosenttia äänistä Krimin kansanäänestyksessä yhdistyä jälleen Venäjän täytyi olla "huijausta", koska lännen kerronta todennut, että ukrainalaiset olivat innoissaan vallankaappaus, joten Crimeans on äänestänyt näin on venäläinen aseella.
Kuvakaappaus kohtalokas palo Ukrainan Odessassa, 2. toukokuuta, 2014. (From RT video)
Kuvakaappaus kohtalokas palo Ukrainan Odessassa, 2. toukokuuta 2014 tappaminen tulokset venäläisiä loukkuun. (From RT video)
Selitys Krimin eroamiseen Ukrainasta oli, että Venäjä "hyökkäsi" ja "liitetty" Krimin vaikka yksikään kuvia hyökkäyksestä (ei säiliöt rajan Krimillä rajojen, ei amphibious puretut, ei paratroopers laskeva taivaalta - koska Venäjän joukot olivat jo Krimin osana vertailulukujärjestelmä sopimuksen ja edistäneet krimillä asukkaille, jotta he voisivat pitävät äänestys jotka tekivät edustavat halunsa ).
Koska Länsi propaganda vaati, että uudet viranomaiset Kiovassa oli yllään valkoiset hatut, venäläiset oli varustettu musta hattuja. Jokainen huono asia, joka tapahtui oli automaattisesti Putinin vika. Joten, kun Malaysia Airlinesin lento 17 ammuttiin alas itäisessä Ukrainassa 17. heinäkuuta 2014 lännen propagandakoneisto whirred toiminnaksi, syytti Venäjän muka antaa etninen venäläinen kapinalliset voimakas Buk ilmatorjuntaohjuksia.
Propaganda vauhti oli niin voimakas silloin, ettei Länsi tukea Venäjän pyynnön YK tutkimus. Sen sijaan kysely pitkälti luovutettiin kidutuksen-sekaantunut Ukrainan tiedustelupalvelu, SBU , johon Hollannin ja australialaiset, kaksi muuta suurimmista jäsenistä tuli yhä riippuvaisia (omien tunnustukset). Belgiassa ja Malesiassa pelataan vähemmän rooleja.
Yhteinen Investigation komitea (JOT) pidetään vakavia vaihtoehtoja venäläisille ja kapinalliset ovat vastuussa. Esimerkiksi kun JIT julkaisi "raportti" syyskuun 28. päivänä, 2016 ei ollut selitystä tarjotaan miksi Alankomaiden älykkyyttä (eli NATO intelligence) tehnyt , että ainoa ohjusjärjestelmien Itä Ukrainassa 17. heinäkuuta 2014 pystyy ampumalla MH-17 ohjasivat Ukrainan sotilaallinen. JIT "tulos" oli hiljaa siitä, missä nämä Ukrainan Buk ohjusjärjestelmien olivat aikaan ampua alas.
Se on myös hieman harhaanjohtava kuvaamaan tutkintaryhmän havainnot kuin "raportti", koska ne olivat todella ilmaistu useita videoita mukana grafiikkatietokoneiden oletettavasti esittää venäläinen Buk miehistö ajelemassa Ukraina, sekoitettu muutama kuva sosiaalisesta media on Buk saattue.
Avain tutkintaryhmän havainnot olivat puhelimen sieppaa antamat SBU ja koota vahvistamaan vaikutelmaa Venäjän syyllisyyden.Ongelmana on kuitenkin se, että lukuun ottamatta yhtä leikkauspiste, jossa joku sanoi hän haluaisi olla buks, sana "Buk" ei mainita; tai sanalla "ohjuksissa"; tai sanalla "lentokone"; eikä keskustelua ampuminen alas koneeseen. Se oli kaikki oletuksen kanssa arvovaltainen kertojan täyttö aukkoja.
Ohittaminen Toisin Evidence
JIT myös huomioida näyttöä siitä, että ristiriidassa sen johtopäätökset, kuten muut sieppaa kertoneet, että ukrainalainen saattue oli tunkeutunut lähellä itäisen kaupungin Luhansk. Merkitys, että ilmoitus on, että se vahvistaa piste, joka on suurelta osin huomiotta, että Ukrainan sotilaallinen voisi liikkua lähes mielin määrin poikki "kapinallisten hallitsemalle alueelle." Käsitys, että Ukrainan sisällissota oli kuin maailmansodan kiinteillä kaivannon linjat oli yksinkertaisesti harhaluulo.
Näyttökuva yhteisen tutkintaryhmän video raportti vedoten jossa venäläinen Buk ohjus akku väitetään risteytyä Itä Ukrainassa.
Näyttökuva yhteisen tutkintaryhmän video raportti vedoten jossa venäläinen Buk ohjus akku väitetään risteytyä Itä Ukrainassa.
Tutkintaryhmän oli myös määrätä outo reitti Venäjän Buk akku seuraamaan matkalla oletetusta ampumisen sijainti etelään kauko itäisen kaupungin Snizhne. Koska "sosiaalinen media" Kuvissa Buk saattue itään päin Venäjä, ei länteen Venäjältä, tutkintaryhmän oli kartoittaa matka, joka huomiotta yksinkertainen, suora ja hillitty reitti Venäjän rajalta Snizhhe hyväksi matkan enemmän kuin kaksi kertaa niin kauan kuljeksivat itäisessä Ukrainassa aina Donetsk ennen kääntämällä itään aikaisemmin useiden raskaasti asutuilla alueilla, joilla Buk saattue, oletettavasti erittäin salaista tehtävää, voitiin valokuvata.
Väitetty ampuminen sijainti myös ristiriidassa väitettyä syytä venäläisille ottaen ylimääräisen riskin käyttöön Buk-järjestelmä - että se oli tarpeen puolustaa kapinalliset sitten taistelevat lähinnä pohjoisessa vastaan ​​Ukrainan joukkoja ja ilma.Tätä varten paikannus on Buk akku kaukana kaakossa kovinkaan järkevää, eikä päätöstä venäläinen Buk miehistö ampua alas liikennelentokonekantojen lentävät 33000 jalkaa.
JIT tilille jälkeisen kaatua exfiltration on Buk saattue takaisin Venäjälle on myös utelias, koska jälleen lyhin, helpoin ja vähiten asutuilla reittiä huomiotta hyväksi joka meni kaukana pohjoisessa ohi Luhansk, väitetty sivusto oletetun "pako" video (vaikka oletettu sijainti "pako" video on kadonnut Western mediaryhmien yrittää pin syyttää Venäjä).
Vahvistetut osat Buk saattue reitti, eli valtateiden itään Donetsk, sopisivat paremmin skenaariota, olen kertonut, sai vakavasti Yhdysvaltain tiedustelupalvelun analyytikot, että Ukrainan Buk järjestelmä valvonnassa roistovaltiot sotilaallinen yksikkö uskollisia voimakkaasti anti-Putin oligarkin matkusti itään, mitä pidettiin "kapinallisten hallitsemalle alueelle" ampua mitä toivottiin olevan Putinin virallinen kone palaamassa valtiovierailun Etelä-Amerikkaan, eli tappaa Putin.
Lähde kertoi nämä analyytikot sanoi ohjus laukaistiin huolimatta yksikön epäilystä, että kone oli Putinin. Vaikka on epäselvää minulle mitä Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut konsensus lopulta osoittautui MH-17 (koska olen evätty viralliset päivitykset), olisi loogista ukrainalainen hardliner lavastus näin rohkeaa ohjushyökkäys syvälle "kapinallinen alueella, "koska tahansa murha Putinin olisi selitettävissä vahingossa hyökkäys oman liittolaisia, eli lopullinen kyseessä Putinin nostettaessa omasta petardi.
Arvioimaan mikä skenaario järkevämpää - että venäläiset lähetetään Buk ohjus akku villi ratsastaa yli itäisessä Ukrainassa tai Ukrainan Buk akku tunkeutunut muka kapinallisten hallitsemalle alueelle tarkoituksenaan hyökkäykseen kone (vaikka ei MH-17 ) - olisi tärkeää saada selityksen, jossa Ukrainan Buk akkuja sijaitsivat 17. heinäkuuta 2014.
Silence Alankomaiden Intelligence
Osa Venäjän-tekivät-se yleisö hylännyt väitteet, että Ukrainan Buk järjestelmät olivat alueella kuin venäläinen disinformaatiota, mutta niiden läsnäolo varmistettiin raportin Alankomaiden tiedustelupalvelun, MIVD vedoten Nato tietoa miksi liikennelentokoneita olivat edelleen sallittu yli sota-alueella.
Valokuva, joka venäläisen BUK ohjusjärjestelmää että Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa Geoffrey Pyatt julkaistu Twitterissä tueksi väitteen Venäjä saattamisesta BUK ohjuksia Itä Ukrainassa, paitsi että kuva näyttää AP kuva otettu ilma Show Moskovan lähellä kaksi vuotta aikaisemmin.
Valokuva, joka venäläisen BUK ohjusjärjestelmää että Yhdysvaltain suurlähettiläs Ukrainassa Geoffrey Pyatt julkaistu Twitterissä tueksi väitteen Venäjä saattamisesta BUK ohjuksia Itä Ukrainassa, paitsi että kuva näyttää AP kuva otettu ilma Show Moskovan lähellä kaksi vuotta aikaisemmin.
MIVD selitys oli, että ainoa ilmatorjuntaohjuksia jotka voivat osua lentokoneella 33000 jalkaa ohjasivat Ukrainan, joka oletetaan ole kiinnostunut hyökkää kaupallisten lentokoneiden, ja että kapinalliset puuttui ohjus, joka voi saavuttaa, että korkea. On selvää, että tiedustelu petti, koska joko joidenkin ukrainalaisten Buk toimijoiden olisikin ollut aikomus löydettävä siviili tasossa tai kapinalliset tekivät ovat Buk järjestelmä alueella.
Jos tutkintaryhmän oli käytössä objektiivisesti, se olisi kuulunut jotakin tiedustelu petti, joko osoittaa, että se oli tutkinut mahdollisuutta, että Ukrainan Buk ohjukset käytti roistovaltiot yksikön tai selvittää, miten Länsi älykkyys voisi olla menetetty Venäjän käyttöön Buk järjestelmän Itä-Ukrainassa.
Sen sijaan siellä oli juuri tämä video, joka sisältää arvoituksellinen puhelin siepataan, vakuutuksiaan nimeämätön todistajia ja grafiikkatietokoneiden "osoittaa" liikkumista venäläinen Buk saattue pitkin pimennetyssä teiden Ukrainassa.
Huolimatta epätavallinen luonne "syyte" se oli laajalti hyväksytty Länsi mediassa kuin lopullinen todiste Venäjän petollisuus. Todisteet kutsuttiin "ylivoimainen" ja "ratkaiseva."
Eikä käsitellä video raportin syyttäjän lyhyt - joukko väitteitä vielä toteen - Western toimittajien hyväksyi sen tasainen asiassa paljon kuin he tekivät ulkoministeri Colin Powell samanlainen esitys 05 helmikuu 2003, "todistaa", että Irak oli piilossa joukkotuhoaseita. (Powell myös käyttää tietokoneella kuvat - Irakin "mobiili kemiallisten aseiden labs", että todellisuudessa ei ole olemassa.)
Päivä sen jälkeen tutkintaryhmän video raportti annettiin, The New York Times " johtoa toimituksellisen oli otsikolla," Mr. Putinin Outlaw State ". Siinä luki:
"Presidentti Vladimir Putin on nopeasti kääntää Venäjää lainsuojaton kansa. Yhtenä viisi pysyvää jäsentä Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvoston, maansa jakaa erityinen velvollisuus ylläpitää kansainvälistä oikeutta. Silti hänen käyttäytymisensä Ukrainassa ja Syyrian rikkoo paitsi säännöistä, joiden tarkoituksena on edistää rauhaa sijasta konflikti, mutta myös yhteisiä ihmisen säädyllisyyssyyt.
"Tämä karvas totuus ajettiin kotiin kahdesti keskiviikkona [syyskuu 28]. Tutkiva johtama Alankomaat totesi, että pinta-to-air ohjus, joka ampui alas Malaysia Airlinesin lentokoneen Ukrainassa heinäkuussa 2014 tappaen 298 aluksella, lähetettiin Venäjältä Venäjän tukema separatistit ja palautettiin Venäjälle samaa yö. ...
"Venäjä on yrittänyt kovasti pin syyttää lentoyhtiön kaatua Ukrainaa. Mutta uusi raportti, tuottama syyttäjät Alankomaista, Australia, Belgia, Malesiassa ja Ukrainan vahvistaa aiemmat havainnot. Se käyttää tiukkoja todisteita ja huolellisesti asiakirjoja paitsi käyttöönottoa Venäjän ohjus, joka aiheutti katastrofin mutta myös Moskova jatkuvien salailusta. ...
"Presidentti Obama on pitkään kieltäytynyt hyväksymästä suoraa sotilaallista väliintuloa Syyriassa. Ja Putin voidaan olettaen, että herra Obama ei todennäköisesti kohdata Venäjä hänen viimeisinä kuukausina ja amerikkalainen vaaleissa kausi täydessä vauhdissa. Mutta kapinallisten tukikohta Aleppo uhalla kuuluvat hallitukselle, hallinto virkamiehet sanoivat, että tällainen vastaus on jälleen harkitaan.
"Herra. Putin fancies itse mies lähetystyöhön palauttaa Venäjän suuruutta. Venäjä voisi todellakin olla suuri voima hyvä. Silti hänen kohtuuton käytös - butchering siviilejä Syyrian ja Ukrainassa, liittäen Krimin, tietokone-hakkerointi Yhdysvaltain valtion virastot, murskaus erimielisyys kotona - viittaa siihen, että kauimpana asia hänen mielessään on tulossa rakentava kumppani rauhaan. "
Rich Irony
Myönnettäköön, on jonkin verran rikas ironiaa suuri yhdysvaltalainen sanomalehti, joka auttoi perustella laitonta hyökkäystä Irakiin vääriä raportoinnin Irakista ostamista alumiiniputkien ydin- sentrifugien, pontificating noin kansainvälistä oikeutta.
Entinen New York Times reportteri Judith Miller.
Entinen New York Times reportteri Judith Miller, joka mukana kirjoittamassa Timesin väärä tarina Irakista ostamista alumiiniputkien ydinvoiman sentrifugien.
Itse asiassa juuri se ajatus, että mitään vakavaa henkilö Yhdysvalloissa saarnasi muissa maissa noin kansainvälinen oikeus olisi naurettavaa, jos tekopyhyys ei ole toimitettu niin vakava olosuhteista. Jo vuosikymmenien ajan, Yhdysvalloissa on ollut lain itseensä, se päättää, mitkä maat pitäisi pommittaa ja kuka olisi murhattu.
Presidentti Obama itse on myöntänyt luvan sotilaallisia iskuja seitsemässä maassa puheenjohtajuuskautensa aikana ja monet niistä hyökkäyksiä tehtiin ulkopuolella kansainvälistä oikeutta. Todellakin, Times toimituksellisen näyttää vaatimaan Obama käynnistää laittoman sotilaallisia iskuja Syyrian hallitus ja, ei ole yllättävää, ei mainita Yhdysvaltain airstrike joka tappoi noin 62 Syyrian hallituksen sotilaiden juuri viime kuussa, tuottaa kuoliniskua osittainen tulitaukoa.
Sen sijaan, saat medley Timesin suurin anti-Venäjän propaganda osumia jättäen USA: n roolista epävakautta ja kaataa Ukrainan valittua hallitusta kannattavat ankarasti venäläisvastaisia ​​nationalistinen järjestelmää, joka sitten alkoi teurastus tuhansia venäläisiä jotka vastustivat vallankaappauksesta .
Myöskään Times mainita, että Venäjä toimii sisällä Syyrian kutsusta suvereenin valtion, kun taas Yhdysvalloissa ei ole kyseisen viranomaisen. Ja Times jättää pois, miten Yhdysvaltain hallitus ja sen liittolaiset ovat salaa aseistettuja ja rahoittaa jihadisti kapinallisia, jotka ovat aiheutettu monia satoja tuhansia kuolleita Syyriassa. Ei kaikille, myös Syyrian sotilaat tappoivat Assadin ja venäläiset, vaikka se vaikutelma Times lähtee.
Monipuolisempi tili heijastaisi tätä hämärästä todellisuus, jossa kehittyneitä Yhdysvalloissa aseita, kuten TOW ohjuksia, ovat päätyneet hallussa Al Qaidan Syyrian kumppaniksi ja sen jihadilaisen liittolaisia. Se tietää, että monet sivut ovat syyllisiä näihin tragedioita Syyriassa ja Ukrainassa - puhumattakaan kaikkia verenvuodatusta, joka on seurannut Yhdysvaltain johtama ja US-pohjaisia ​​sodat, jotka ovat revitty Lähi-idässä viime vuosikymmenen aikana ja puoli.
The Times voisi myös myönnettävä, että Putin oli hyödyllinen ratkaisemisessa 2013 Sarin kriisi Syyriassa ja saavuttaa läpimurto Iranin ydin- neuvottelut vuonna 2014. Mutta se ei sovi propaganda täytyy mustamaalata Putin ja valmis amerikkalaisia ​​toisen, vieläkin kauhistuttava "järjestelmän muutos", tällä kertaa Moskovassa.
Mitä voimme nyt odottaa olemassa useita oikeudellisia toimia nostettu Venäjää yhteydessä MH-17 kotelo ja muita ristiriitoja. Tavoitteena on edelleen demonisoida Putin ja horjuttaa Venäjän prosessi jo käynnissä taloudellisia pakotteita, jotka ovat auttaneet heittää Venäjän talouden taantumaan.
Uuskonservatiiviset suunnitelma on räikkä jopa jännitteitä ja kipu niin Putinin valittu hallitus jotenkin romahtaa uuskonservatiivit toivoen, että jotkut Yhdysvaltain lakeija valtaavat ja mahdollistaa toisen kierroksen "shokkihoitoa" eli ryöstää Venäjän resursseja hyödyksi muutaman suosi oligarkit ja amerikkalaisten konsulttien.
Ottaen kuitenkin huomioon kauhea kokemus, että keskimääräinen venäläinen kohtasi aiemmasta kierros "shokkiterapian" 1990-luvulla - kuten upea lasku elinajanodote - sitä todennäköisemmin lopputulos jopa onnistuneen uuskonservatiiviset järjestelmän "järjestelmän muutos" olisi syntyminen paljon kovan linjan Venäjän nationalistinen kuin Putin.
Kun taas Putin on laskettaessa ja järkevä johtaja, kaveri, joka seuraa häntä saattaisi hyvinkin olla ideologi valmis käyttämään ydinaseita suojella Äiti Venäjän kunnian. Loppujen lopuksi se ei ole niin jos jokin näistä uuskonservatiiviset "järjestelmän muutos" laskelmat on koskaan mennyt väärin ennen.
Silti, kumpi tapa asiat menevät, virallinen Washington - ja sen sekaantuneet valtamedia - nyt näyttävät määritetty työntää Venäjää nurkkaan sotilas- encroachments NATO Venäjän rajoilla ja rikossyytteitä ennen puolueellinen kansainvälinen "tutkimuksia." Jokainen erehdys tässä vaarallista peliä voisi nopeasti lopettaa elämää sellaisena kuin me sen tunnemme.
Tutkiva toimittaja Robert Parry rikkoi monia Iran-Contra tarinoita Associated Press ja Newsweek 1980-luvulla. Voit ostaa uusimmassa kirjassaan, Amerikan varastettu Narrative, joko  tulostaa tästä  tai e-kirja (vuodesta Amazon ja barnesandnoble.com).
image_pdfimage_print

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti