maanantai 31. lokakuuta 2016

Shop Thru Us! Säästää rahaa!

Valkoinen talo peruuttaa kaikki Obama esiintymisiä Hillary Kampanja Tapahtumat!  !  !
Nyt me tiedämme, se on huono! FBI johtajan ilmoitus, että puhemiehistö oli löytänyt enemmän sähköpostit olennaisia ​​sen Hillary Clinton yksityinen sähköpostipalvelimen tutkimuksen ja uudelleen avaamista, että tutkimus, käännekohtaa koko poliittista kenttää iltapäivällä.  
Se, että FBI teki tälläistä ilmoitusta on poikkeuksellista sinänsä. Yleensä Bureau EI myös paljastaa, että joku on tutkittavana, puhumattakaan joku, joka on niin korkean profiilin, kuten vaikuttavaa puheenjohtajaehdokkaan! Niinpä ilmoituksen, että Hillary tutkinta on nyt avattu uudelleen on ehdoton stunner monella tasolla. Suoraan sanottuna, kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että sen täytyy olla jotain erikoista he löysivät;jotain todennäköisesti rikollinen.
Lisäämällä draama oli, että FBI johtaja ei koordinoida ilmoitus Valkoisen talon tai Department of Justice (DoJ) - joka voi olla vaivaa puhemiehistön takaisin sen menetetty maine Integrity.Pitäminen White house ja oikeusministeriön ulos silmukan tarkoittaa, että ne eivät voi puuttua ennen yhtiön, ja nyt, että ilmoitus on tehty julkisesti, ei Valkoinen talo eikä DoJ voi ehkäistä väestön tietää jotakin suurta on tapahtumassa.

"Tuhoisa REVELATIONS"

Ja "iso" saattaisi olla vähättelyä.   Myöhään perjantai-iltana, Valkoinen talo hyvin hiljaa mitätöi Barack Obaman ajoitettu kampanja esiintymisiä puolesta Hillary Clinton!  Aikataulun tapahtumia, vahvisti kuukausia, olivat kaikki hiljaa poistettu virallisesta White House Presidential Ajoittaa. Katso Ennen ja jälkeen kuvat alla:

 

 Riippumatta tiedot FBI on todettu täytyy olla täysin tuhoisaa Clinton.   Niin tuhoisa, että presidentti Obama ei enää edes katsoa tukevan tästä ehdokkuudesta!
Tällä FBI ilmoitus on "rikollisuus" kokonaisuudessaan hyvin.  
Pysy kanavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti