perjantai 28. lokakuuta 2016

5 asioita, sinun tarvitsee tietää Dakota Access Pipeline Vastalauseita

27 lokakuu 2016   |   Nick Bernabe

ANTIMEDIA ) Pieni pysyvä Rock Sioux sivusto North Dakota nimeltään Pyhä Stone Camp on joudu valtakunnallisia uutisia kerronta seuraavat niiden vastustavan kannan Dakota Access Pipeline. Johtuu osittain riippumattomia tiedotusvälineissä meneillään standoff, Sacred Stone leiri on kasvanut valtava väitteen $ 3.8 miljardia 1200 kilometrin pitkä putki.
Johtuen väärää tulevan lainvalvonnan, poliittisia suosimista  kohti putki rakentajat ja median räikeä haluttomuus raportoimaan putki, on vaikea sanoa totuus fiktiosta. Anti-Media yhdessä kumppaneidemme riippumattomia tiedotusvälineitä ja meidän sulautettujen toimittajana opposition leiriin, on kattaa kehittymässä standoff jatkuvasti.Seuraavassa on viisi asiaa sinun tarvitsee tietää.

1. Kuka vastustaa putki - ja miksi

Dakota Access Pipeline
Pysyvä Rock Sioux heimo on johtava opposition Dakota Access Pipeline. Ne on liittynyt suurin heimojen koalitio yli 100 vuoden ajan niiden vastustaa putken. Koalitio käsittää myös aktivisteja, liittolaisia, ja ympäristönsuojelijat, yhdessä kutsutaan "vesi suojat," at Sacred Stone Camp, joka on leiripaikka lähellä paikkaa, jossa putken on suunniteltu ylittämään Missourijokea North Dakota. Mukaan Sacred Stone leirin sivusto , ne vastustavat putkilinjan koska "[t] hän Dakota Pääsy uhkaa kaikkea maa- ja juomavettä kokonaisten ekosysteemien, luonnon ja elintarvikkeiden lähteistä ympäröivä Missouri ."
Pysyvä Rock Sioux myös sanoa putki rikkoo sopimuksen maa , Sioux alueella, joka perustettiin jo vuosia sitten liittohallitus.  "Emme salli Dakota Pääsy tunkeutuminen meidän sopimus alueella ja tuhoavat lääkkeet ja kulttuurimme."
Oppositio putkilinjan leviää useiden valtioiden ja ei vastusta pelkästään intiaanien. Viljelijät, karjatilalliset, ja maanomistajat ovat myös vastustavat putken. Monet heistä ovat saaneet maa otetaan heiltä vasten tahtoaan ja annetaan putken kautta haltuunottovaltaa.

2. Yhdysvaltain hallitus ja putkilinjan yhtiö jatkuvat pitkät perinteet disrespecting intiaanien

Dakota pääsy putkiston
Yhdysvalloissa on erittäin huono maine hoitoon intiaanien, alkuperäiset asukkaat tässä maassa, kuten vähemmän kuin ihmisen. Monissa tapauksissa menneisyydessä, maa jossa intiaanien asuivat katsottiin arvoltaan suurempi kuin alkuasukkaiden elämää.
Tällainen on käynyt North Dakota - paitsi nyt, mutta aikaisemmin samoin. Mukaan Atlantic :
"Maa alla putkilinjaa myönnetään Sioux kansojen sopimuksella Fort Laramie 1868. Yksitoista vuotta myöhemmin, Yhdysvaltain hallitus yllyttivät ja voitti Suuren Sioux sodan ja" neuvotella uudelleen "uusi sopimus kanssa Sioux uhalla nälkään. Tässä asiakirjassa heimon luovutti paljon Laramie maa, kuten Black Hills Etelä-Dakota, jossa monet valkoiset uskoivat siellä olevan kultaa. "
Kun liittohallitus taka Sioux ihmisiä "Great Sioux Reservation" vuonna 1851 , sopimus uudelleen kirjoitettu ja "neuvoteltava uudelleen" väkivalloin kun resursseja löydettiin tai kun Yhdysvaltain hallitus halusi maata. Pohjimmiltaan Sioux ihmistä joutui Yhdysvaltain pakotteiden murhasta, ja heidän maansa on varastettu koska kulta löydettiin sitä.
Nopeasti eteenpäin vuoteen 2016 ja Sioux ihmiset jälleen tekee kantaa maa, joka oli kerran - ja on edelleen, mukaan heimon - omansa. Miten hallitus reagoi tähän stand? Vuoteen raa'asti pidättämällä intiaani vesi suojat luvatta . Jos tämä ei ole väärä tuomio, en tiedä mikä on.
Lisäksi Energy Transfer Partners, yhtiö vetää naruja taakse DAPL, on syvät taskut, ja sen lobbaajat ovat cozied jopaliittovaltion, osavaltion ja paikalliset hallitukset kanssa toimivalta putkilinjan reittiä. Tämä voisi selittää, miksi yhtiö aloitti rakentamisen putkilinja Army Corps of Engineers maa edes turvata rasiteoikeuden , joka on lain mukaan. Dakota Access LLC, tytäryhtiö Energy Transfer Partners, on myös käytetty painavat hallinnon pakottaa ja maanomistajien luovuttamaan maataan putkilinjan vastoin tahtoaan.

3. Voimakas säädökset toteutetaan North Dakota, mutta ei veden suojat

Dakota pääsy putkiston
Väkivalta rikkoo ulos Dakota Access Protest sivusto, mutta mielenosoittajat ole mitään tekemistä sen kanssa. Pipeline poliisi, jota tuetaan North Dakota kansalliskaartin ja nimismiehet tuodaan ympäri maata, ovat kääntäneet standoff osaksi sota-alueella. Vesi suojat ovat säännöllisesti pippuri ruiskutetaan, repiä kaasutettu, ja väkivaltaisesti pidätettiin.Viikonloppuna, 127 ihmistä pidätettiin suurin joukkopidätyksiä tasalla.
Militarisoitu poliisi on Dakota Access Pipeline sivuston katettu ulos mellakkavarusteisiin, aseistettu sotilaallinen ura aseita, käytä panssaroituja autoja tai MRAPs kanssa ampujat niiden päälle, ja ovat säännöllisesti käytetty LRADs, eräänlainen massa väkeä hajaantumisen ase, joka käyttää korkean kova ääni satuttaa ihmisiä korviin - joskus pysyvästi .
Varhainen raportit mielenosoittajia aseistettu ja väkivaltainen ovat osoittautuneet tapauksia väärää tietoa leviää lainvalvontaviranomaisten ilmeisesti pyrkii demonisoida väitteen. Ei luotettavia raportteja väkivallan mielenosoittajia on vahvistettu tai syytteeseen. Lähes kaikki pidätykset johtuvat luvatta maksuja tai rikosten journalismin.
Kun mielenosoittajat aluksi alkoi käyttää kansalaistottelemattomuudesta fyysisesti sammuttaa Dakota Access Pipeline päällä, he kohtasivat väkivaltaisesti turvavartijat British palkkasoturi yritys G4S. Mersuilla sicced koiria ja käyttää pippurisumutetta mielenosoittajia käytettäessä hyökkäys, joka meni viruksen ja auttoi katalysoivat vieläkin enemmän tukea veden suojelijoita.

4. Riippumaton media on uhattuna tällä Dakota Access Pipeline - ja valtamedian sivuuttaa sitä

Pohjois-Dakota-DAPL
Independent Median lähetykset Internetin välityksellä ovat periaatteessa ainoa syy ihmiset ympäri maata ja maailmaa nyt tietää kamppailua pysyvässä Rock. Valitettavasti toimittajat eivät ole immuuneja poliisille ankaraa Pohjois-Dakota.Kymmeniä toimittajia on nyt pidätetty, ja pidätysmääräys on annettu korkean profiilin toimittaja Amy Goodman. Yksi riippumaton tiedotusvälineen, Unicorn Riot , näki neljä heidän toimittajia pidätettiin yhdessä päivässä North Dakota. Yksi elokuvantekijä on edessään jopa 45 vuoden vankeuteen kuvaamisen tekoja kansalaistottelemattomuuteen vastaan putki.
Anti-Media n toimittaja päällä, Derrick Broze oli tased lainvalvontaviranomaiset kattaen protestit torstaina tämän artikkelin kirjoitettaessa.
Samaan aikaan kansallinen valtamedian huomiotta taistelussa Dakota Access Pipeline niin kauan kuin pystyivät.Kuukausien huolimatta DAPL syntymistä osaksi kansallista kerronta, ABC ja NBC kieltäytyi ilmaan mitään  kattavuutta siitä. Nainen pidätettiin mieltään putken päälle oman tilan jälkeen Dakota Access LLC sai käyttöönsä se vastoin tahtoaan kautta haltuunottovaltaa - mutta ei ollut vielä yrityksen tiedotusvälineissä tapahtumasta.

5. Kuinka voit auttaa oppositiota

Nyt näet mitä vesi suojat ovat vastassa North Dakota, tässä mitä voit tehdä auttaa.
  • Hanki itsellesi pyhään Stone Camp. Vesi suojat tarvitsevat vahvistuksia kun ihmiset ovat säännöllisesti pidätetty. Mitä suurempi jalusta, sitä todennäköisemmin putkilinjan rakentaminen pysäytetään. Tässä miten sinne .
  • Lähetä tarvikkeita tai lahjoituksia. Vesi suojat tarvitsevat apuasi tarvikkeita ja rahoitusta. Mene tämän linkin lähettää tarvikkeita. Mene tämän linkin lahjoittaa syy.
  • Tukea riippumattomia toimittajia että riski pidätys tuo sinulle uutisia etulinjaan. Seuraa Sacred Stone CampFacebookissa. Jaa tämä artikkeli.
  • 10 enemmän tapoja päästä mukaan, klikkaa tästä .

Tämä artikkeli ( 5 Asiat sinun tarvitsee tietää Dakota Access Pipeline Vastalauseita ) on ilmainen ja avoimen lähdekoodin.Sinulla on lupa julkaista tämä artikkeli alle Creative Commons lisenssiä jako Nick Bernabe ja theAntiMedia.org . Anti-Media Radio väliöparivuosilehdet weeknights 11pm Eastern / kaksikymmentä Pacific. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti