maanantai 24. lokakuuta 2016

Naiivi ja manipuloitavissa nuoret

by jovencuba
Young-Kuuban-uh-valokuva-Raul-PupoTekijä: Harold Cardenas Lema
Jokainen sukupolvi haaveilee luoda oman perintö, jättää parempaan lapsille, tehty poliittisesti. Muuntaa Kuuban vallankumouksen perinnön toisten lykätä sukupolvenvaihdos ja laittaa nuorten osallistumista kapeita, se on maksettu maastamuutto ja apatia hinta.
Ohjelmat järjestelmän muutos Kuubassa nähdä nuorten kaikkein alttiimpia manipulointi alan turvallisin veto, jotta tulevaisuudessa.Tämä yksinkertainen näkemys sivuutetaan arvo, joka on muodostunut tässä maassa.Jopa välille muodostuu paineet ajan "erityinen" kansallinen kriisi, DNA kuubalaisten nuorten tykyttää periaatteita, kuten solidaarisuus ja oikeudenmukainen tulonjakoon, ristiriidassa mallin uusliberalistisen maan.
Omalta, jokainen sukupolvi on perinteisesti pidetään sen seuraaja "katoaa". eivät ole satunnaisia ​​kommunikointiongelmia nuorten ja heidän vanhempiensa ja isovanhempiensa, se on jopa maailmanlaajuinen standardi. Vaikka poliittisessa keskustelussa ilmaista luottamusta, on selvää, että on olemassa varauksellisesti nuorten, jotkut ansaittu, ne aiheutua ulkoisten tekijöiden ja muiden hyvin vapaa. Vaikutus sukupolvien eron ja roolia pojat Neuvostoliiton romahdus on edelleen trauma, joka vaikeuttaa luottamuksesta.
Olemme joutuneet maksamaan kumoukselliseen suunnitelmia keskittyi nuorten ja synneistä muissa sosialistisissa kokemuksia.
Nykyinen opiskelijoille korkea koulutustaso, puhutaan vielä niitä, jos he olivat nuoria hyväkseen 59. Kiinnostus tarjoaa välineitä usein tullut ideologinen sose päättyy Yliolkaisuus jotka epäonnistuvat yhä uudelleen yhdistyä nuorisotoiminnan.
Usein käy niin, että viralliset kerronta vähentää meidät rooli "seuraajia" sijasta bequeathing vallankumous tehdä omia, ja saavuttaa omien valloitukset, mikä vähentää huomattavasti houkuttelevuutta ja samaistuminen sosialistisen projektin. Tähän yksinkertaistetusti katsella ja vähentää henkistä kapasiteettia, diskvalifiointina argumentit summa, koska "heillä on paljon opittavaa" tai termi nuori tulossa synonyymi kekseliäisyytensä ja virhe.
En usko Centennial Generation on kiinnostunut siitä nähdä vallankumouksen yhtenä teoksistaan ​​yksinomaan, mutta se viesti, joka tulee monille nuorille.
Kuuban nuoriso on samanlainen kuin muualla maailmassa, niin naiivi ja manipuloitavissa kuin kuka tahansa, jopa terve ja valmis kuin monet sen naapureita. Aliarvioiminen niiden valmiuksia johtaa vain kiinnittämällä tulevaisuudessa. Holhoavuus, jolla me käsitellään sisällä ja ulkopuolella rajojen, on pilkkaa kollektiivista älykkyyttä, joka on tehnyt Kuuban vallankumous.
Kuten vanhemmat ja isovanhemmat aikanaan, me välttää vastakkainasettelua, mutta ei aina lähtöisin raukkamainen ihmisiä. Emme myönnettävä, että asetamme ulkomaisia ​​reseptejä tai tehdä myönnytyksiä suvereniteetin, mutta emme ole oppivainen työkaluja.Messianism on luonnostaan ​​sitoutunut nuorten, minä halveksin häntä on sivuuttaa vallankumouksellisen kapasiteettia ja toimittaa poliittisia vihollisiaan.
Nykyään olemassa mitään vähemmän nuoria vallankumoukselliset, jotka puoli vuosisataa sitten, mutta ehkä me eivät pysty tarjoamaan heille avaruuspolitiikka sukupolvi toteutumista . Haasteena on sen luoda tällä tiellä sisällä sosialismi, niin pian kuin mahdollista.
Poliittinen liike oikealle ei koskaan vallankumouksellinen, vaikka yritämme varastaa aikavälillä. Suljemme silmämme etenemistä uusliberaalin alojen maan sisällä ei ole vaihtoehto. Siksi on tärkeää auttaa vallankumoukselliset voimat nuoruudessa, jotka eivät välttämättä ole kaikkein tottelevainen. Palauta poliittisia liikkeen turvautumatta jäykästi pystyrakenteet, joka perustuu periaatteisiin jo vahvistettu.
Pieni marxilaisen uskoisi, että tämä on viimeinen vallankumous historiassa Kuuba, ei tiedä milloin seuraava, mutta se varmasti tulee johtamaan nuorten omasta ja omilla ehdoillaan.Voi sitä voidaan voittaa ja jatkuvuuden, mutta jos saamme sinne, hieman ymmärrystä ja luottamusta ei satu.
Voit ottaa yhteyttä kirjoittaja: haroldcardenaslema@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti