maanantai 31. lokakuuta 2016

Evan McMullin: Poliittinen Unknown Osoittautui Anti-Trump Symbol
Brady MCCOMBS, Associated Press
- Salt Lake City 30 lokakuu 2016, 08:02 ET
 Evan McMullinPlayThe Associated Press
KATSO riippumaton ehdokas Evan McMullin voisi tehdä historiaa Tämä valinta
JAKAA
Sähköposti
Entinen CIA-agentti Evan McMullin on nopeasti kehittynyt poliittinen tuntematon laillinen uhka tulee ensimmäinen riippumaton ehdokas vuonna lähes puolen vuosisadan voittaa vaalien äänistä presidentinvaaleissa.

Puheenjohtajavaltio itse on poissa hänen ulottumattomissa koska McMullin on vain lippuäänestyksellä 11 todetaan. Mutta hän voisi viedä tarpeeksi konservatiivinen ääniä Utahissa puristaa ohi republikaanien Donald Trump ja demokraatti Hillary Clinton ja olla ensimmäinen ei-GOP ehdokas voittaa enimmäkseen-mormoni tilan vuodesta 1964. Se olisi erityisen isku Trump.

McMullin, 40 ja mormoni, on omaksunut monet republikaanien kallellaan äänestäjiä, jotka ovat liotettu Utahin kulttuurin kohteliaisuus ja kyllästynyt Trump crudeness ja temput.

Joten kuka on tämä kaveri?

McMullin kertoo hänen elämäntarinansa hänen joukkokokoukset Utahissa, Idaho, Wyoming ja muut länsimaat. Vuonna lukiossa on Salt Lake City lähiössä, hän kertoi ihmisille hän on "yksinkertainen henkilö kukaan ei tiennyt" kuka oli vaivaiset 131 Twitterin kun hän aloitti kampanjan. Nyt hän on 84000-plus.

Syntynyt Provossa ydinalueella Mormonin maan McMullin vietti lapsuutensa maaseudulla of Washington ulkopuolella Seattle. Hän teki kaksi vuotta mormoni missio Brasiliassa, palasi Utah ansaita tutkinto kansainvälisen oikeuden ja diplomatiaa mormonikirkko omistama Brigham Youngin yliopistossa.

Hän vietti 11 vuotta CIA tekee terrorismin työtä ennen lähtöä virasto saada maisterin liiketalouden Wharton School of Business ja on lyhyt työjakso investointipankkitoiminta. Hän tuli kansallisen turvallisuuden neuvonantajana Yhdysvaltain House ulkoasiainvaliokunta.

Hän oli tärkein politiikan johtaja US House republikaanit, kun hän katseli hämmästyneenä kuin Trump voitti GOP nimitys ja mikään muu konservatiivinen hyppäsi kilpailussa. Loppukesästä, McMullin päätti yrittää antaa konservatiivinen äänestäjille vaihtoehto Trump ja Clinton. Huolimatta tietäen hän kestää pilkan ja kysymyksiä hänen motiivinsa, McMullin meni se.

Hän arvostelee GOP perustaminen ei asettunut Trump varhain ja usein epäsuoria jabs ehdokas.

"Todellinen konservatiivinen, kun he näkevät joku muu hyökkää heidän uskontonsa tai niiden rodun, todellinen konservatiivinen heräisivät ja suojata muita ihmisiä" McMullin sanoi äskettäin.

Trump varapresidenttiehdokas, Mike Pence, kertoo ihmisille Utahissa on vain kaksi ehdokasta äänestyksenä kanssa "kaikki mahdollisuudet" olemisen presidentiksi.

Tämä väite - joka äänestää McMullin auttaa Clinton voittaa - kuuluu usein niiltä, ​​jotka tukevat Trump. US Rep. Chris Stewart Utahin, joka kutsui Trump "meidän Mussolini" ja tuomitsi Trump mautonta kommentteja naisista sanoi viime viikolla hän äänestää GOP-ehdokas, koska tukeva kolmannen osapuolen ehdokas lisäisi Clinton.

McMullin laskurit että äänestää häntä ei ainoastaan ​​auttaa häntä voittamaan Utah, mutta se myös olisi polkaista myötätuntoinen konservatiivinen liike, kaikille avoin rodut ja uskonnot, ympäri maata.

"Ei ole väliä mitä tapahtuu 8. marraskuuta, jos voimme lähettää voimakkaan viestin Utahista ja laajemman Mountain West, se muuttaa keskustelua Washington ja koko tämän maan", hän sanoi.

Cecil ja Tiffany Sullivan, opettajat saltlakecityläistä esikaupunkialueella Murray, on tullut innokas McMullin kannattajia, hoitava rallit heidän pikkulasten poikansa kanssa merkki "#Evan auttaa meitä."

"Olimme tavallaan epätoivoon siitä, mitä aioimme tehdä äänemme ja sitten Evan tuli", sanoi Tiffany Sullivan.

Lisätty Cecil Sullivan: "Pidämme hänen politiikkoja paremmin kuin kukaan muu, että hän on ulkomaankaupan, etnistä monimuotoisuutta."

Damon Cann, Utah State University politiikan tutkija, sanoi McMullin on tarttunut tilaisuuteen luoma epäsuosion Trump ja Clinton vakuuttamalla jotkut äänestäjät että hän on parempi vaihtoehto kuin Libertarian ehdokas Gary Johnson, jonka toimintaperiaatteet eivät aivan ivata kanssa Utahin sosiaalisesti konservatiivinen kulttuuri.

McMullin valinta naisen kuin hänen varapresidenttiehdokas, republikaanien strategi Mindy Finn, on vain yksi osa hänen kampanja, joka on endeared hänet Utah äänestäjät, erityisesti nuoret mormonit, Cann sanoi.

"Ihmisillä on taipumus olla korkeampi sosiaalisen luottamuksen ihmisiä, jotka ovat samassa ryhmässä", Cann sanoi. Mormonit "löytää Evan McMullin luotettaviksi tilille hän jakaa uskonnollisen tunnistamisen."

Matthew Burbank, dosentti opin Utahin yliopistossa, sanoi McMullin strategiana paaluttaa yleensä konservatiivisia ajatuksia, ilman yksityiskohtia, näyttää toimivan hänelle.

"Hän on ensisijaisesti symbolinen konservatiivinen", Burbank sanoi. "Niin kauan kuin hänellä, että asema, jotkut Utah äänestäjät tutkii asiaa ja sanoa," mieluummin äänestää häntä. ' "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti