sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Vapunpäivän tervehdys Kansan ääneen

Yllä olevan näköinen ”äijä” kehottaa teitä laittamaan tervehdyksen Kansan äänen vappunumeroon, ellette ole sitä vielä tehneet.

Hyvät toverit
Vielä ehtii vapputervehdyksen Kansan ääneen
Vappu lähestyy. Myös Kansan äänen vappunumeron toimitustyö lähestyy päätepistettä. Lehti painetaan maanantaina ja postitetaan lukijoille tiistaina.
Suomessa hallitus ja eduskunta ovat sopeutuneet täysin kovan markkinaliberalismin ja sotapolitiikan toteuttajiksi. Kansan ääni on tärkein työkalumme taistelussa muutoksen puolesta kovaa EU-suuntausta vastaan. Kansan ääni käy kampanjaa globaalin talous- ja yhteiskuntakriisin paljastamiseksi ja muutoksen (demokraattisen käänteen) saamiseksi nykyiseen yhteiskuntapolitiikkaan. Siksi keräämme vapunpäivän tervehdyksiä Kansan äänen vappunumeroonm. Tämän avulla teemme lehteämme ja tavoitteitamme tunnetuksi ja hankimme rahaa toimitustyöhön.
Henkilötervehdyksen hinta on 2 euroa, järjestötervehdyksen 10 euroa ja tekstitervehdyksen (tekstitervehdys sisältää 10-15 sanan vapaamuotoisen tervehdystekstin) 10 euroa.. Tervehdykset maksetaan tilille Op FI08 5541 1420 0279 66.
Nyt toivomme erityisesti, että pyrittäisiin lisäämään tekstitervehdysten määrää.
Moni tämän postin saajista on tervehdyksen jo laittanut, mutta monelta se vielä uupuu
Vielä ehditte tänään ja huomennakin tervehdyksen laittaa. Ilmoittakaa allekirjoittaneelle puhelimella tai sähköpostilla ja laittakaa maksu yllä olevalle tilille.
Heikki Männikkö
0440103450
heikki.mannikko@pp1.inet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti