torstai 28. huhtikuuta 2016

jättivarustamo Maersk Irlannin satamiin riviä Mariel ja Santiago de # Cuba

Varustamon jättiläinen Maersk Line on avattu suoraan palvelun välillä Irlannin Corkissa ja Kuuba, erityisesti sataman Mariel, että Special Zone Development että hallitus on mahdollisuus keskittyä ulkomaisten investointien saarella, julkaissut mukaan Irlannin Times.
Sanomalehti sanoi liikkua mahdollistaa Irlannin yritykset hyödyntävät puomi, joka on odotettu, tuloksena välisten suhteiden normalisointia Washington ja Havana.
Viimeaikainen keventäminen kauppasaarron (saarto) edistää presidentti Barack Obama on johtanut useita investointeja yhdysvaltalaiset yritykset. Irlannin yrityksillä on nyt mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa saarella käyttöönoton palvelun, sanoi sanomalehti.
Palvelu on laajennus Latinalaisen Amerikan reitti laivayhtiön joka yhdistää Meksiko ja Costa Rica suoraan Eurooppaan. Matkareitti, joka otettiin uudelleen käyttöön vuonna 2011, ja saavuttaa Irlannin Corkissa.
Mukaan Irlannin Times , uusi Cork-Mariel reitti ominaisuus nopeimmin kauttakulku kertaa markkinoilla, yhdistää viejien ja eurooppalaiset maahantuojat Maerskin verkkoyhteyksiä. Vuonna viikoittain reittiä Santiago de Cuba palvelu on myös mukana.
Maersk, suurin konttivarustamo maailmassa, pitäisi ilmoittaa täydelliset tiedot laajennetun palvelun tulevina päivinä. Sen odotetaan liikennöidä reitillä saaren kuusi alusta, joiden keskimääräinen kapasiteetti on 2545 20-jalka yksikköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti