lauantai 30. huhtikuuta 2016

Lähettiläänä ja kaksi lyöntiä: #Paraguay ja #Brasil.#PatriaGrande #TodosMarchamos # Kuuba

Norelys Morales Aguilera.-Isla Mia Kansainvälinen media monopoli ei kysy miksi Yhdysvalloissa ei näytä "huolenaihe", joka epäilemättä jo, se on hyökkäys demokratiaa Brasiliassa, kun ne ovat niin herttainen murheet pundits ja puolestapuhujien alkaen Washington "kunnioittaa demokratiaa , " etenkin Latinalaisessa Amerikassa puolestaan ​​sen kumppanit Lähi-idässä, "kruunattiin päät" mikä tahansa erimielisyys puhdistaa ammuttu.
Ehkä niiden on rikoskumppani ja kurinalainen hiljaisuus, jonka "sattuma", että sama Yhdysvaltain suurlähettiläs, joka oli akkreditoitu Asuncion, Paraguay, kun vallankaappaus "parlamentaarinen" valtion presidentti Fernando Lugo, nyt on Brasilia, keskellä toinen isku Dilma Rousseff käynnissä. Voisiko olla, että "on demokraattinen vallankaappaus" johtama puolue median ja oikeuslaitoksen laitteiston eltaantunut Brasilian porvaristo.
Artikkelissa Caco Schmitt [1], joka julkaistiin blogissa Altamiro Borges [2], torjumaan median diktatuuria, suojista enemmän valoa mutkitteleva ja häikäilemätön asenne, alle hiljaisuus, näistä taputtaa demokraattisen erittely Latinalaisen Amerikan suurin maa ja yksi ns BRICS.
Mielenkiintoista, Paraguayssa, suurlähettiläs Liliana Ayalde kertoi paikallinen radioasema, että maa, radio 9,70 AM, vuonna 2010 [3]: "Meidän täytyy torjua kaikki toimet, jotka uhkaavat ihmisten elämää ja vastaan ​​yksityistä omaisuutta" .Hän viittasi väitettyyn terroristiryhmään ja vaaratilanteiden edelleen kesken tutkinnan ja oikeuteen, mikä johti parlamentaarisen vallankaappausta presidentti Lugo.
Yhtäläisyydet tapahtumien käynnissä Brasiliassa on väistämätöntä. Ayalde saapui Brasilia vuonna 2013, viisi kuukautta ennen se alkoi "Operation Lava Jato", joka tänään on tekosyy, ja keskellä skandaalin Yhdysvaltain vakoilua vastaan ​​Brasilian presidentti, joka kireät suhteet. Mukaan Edward Snowden, Brasilia on Etelä-Amerikan maa on ollut yksi vakoillaan maailmaa.
Ayalde on asiantuntija Yhdysvaltain ulkoasiainhallinto, joka on paljon häiriöitä ja vakoilusta. Hän toimi Guatemalan, Nicaragua, Bolivia, Kolumbia, ja viimeksi apulaisulkoministeri varten läntisen pallonpuoliskon asioiden kanssa tehtävänä on valvoa Yhdysvaltain kahdenväliset suhteet Kuubaan, Keski-Amerikan ja Karibian. Hän toimi aiemmin sijaisena ylivoimainen USAID apulaishallinnoijan Office Latinalaisen Amerikan ja Karibian. Liikunta Paraguayssa oli välillä 2008 ja 2011.
Ennen saapumistaan ​​Brasiliassa oli sanonut,  "ottavat ystäviä korkeimmassa oikeudessa on puhdasta kultaa."

Tämä 29. huhtikuuta kun vallankaappaus koneita, oikeusministeri unionin ja tukija presidentti Rousseff edetessä Jose Eduardo Cardozo toisti todistaa tehnyt rikoksen vastuun, koska se johtuu presidentti, "täytyy olla teko harjoittama petoksia Pääjohtajan ole abstrakti poliittinen käsitys".
Läpäistävä valtakunnanoikeudessa ilman näitä ehtoja , hän varoitti, että siitä tulee väline käsissä opposition, joita voidaan käyttää kaikilla tasoilla ja kääntää Brasiliasta maasta, jonka vakaus on pysyvästi uhattuna.
Cardozo, vahvisti, että valitus Rousseff on hauras, ei osoita väitetyn olemassaolon lainvastaisesta toimesta, selvästi se loukkaa periaatetta rationaalisuuden ja pyrkii sen kriminalisoimaan hallituksen n talouspolitiikkaa .

muistiinpanot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti