tiistai 26. huhtikuuta 2016

The Washington Post syyttää # Kuuba, mitä?. #USA

Arthur Gonzalez. / El Heraldo Cubano
Mikä on tukenut ja tukee edelleen Kuuba on ilmoittautua kultainen kirjaimet ihmiskunnan historiassa.
Uusin syytös tehtiin Washington Post in toimituksellinen julkaistu sunnuntaina 24.4.2016, jossa kehotetaan amerikkalaiset matkustaa saaren korottaa ääntään puolustamaan "demokratiaa, uudestaan ​​ja uudestaan."
Ennen voiton vallankumouksen ja Yhdysvaltain hallitus kamppaillut estää sen johtaja Fidel Castro Ruz, onnistui voittaa diktaattori Fulgencio Batista, ohjasivat niitä, koska valtaan vuonna 1952 kautta sotilasvallankaappaus.
Valtioterrorismia suunnitelmia, paljastaa rikoksista Kuuban kansaa; palkkasoturi hyökkäys rahoitetaan myös Yhdysvaltojen hallitus; poliittinen paine saavuttaa eristämisen orastavan vallankumouksen ja sen karkottamiselle OAS; toimet biologisen sodankäynnin jossa esitteli tuholaisia ​​ja tauteja vastaan ​​kasveja, eläimiä ja ihmisiä, koska oli ensimmäinen epidemia meningoenkefaliitin alussa 1960 ja 80 Hemorraginen Dengue aikana hänen ensimmäinen esiintymisensä saari vuonna 1981, jolloin tasapaino 158 kuollutta, joista 101 oli lapsia.
Psykologinen sodankäynti on vakio Yankee vihamielisyys Kuubaa. Se alkoi vuonna 1960, kun asennetaan radioasema laittomat lähetykset saarelle, nimeltään Radio Swan oli aloitteentekijänä väärien uutisten aiheuttaa hälytyksen ja pelon Kuuban perheitä.
Tämä radiolähetysten on 12.26.1960, kumouksellinen viesti, joka aloitti rikollinen toiminta Peter Pan, jonka onnistui vetää Kuubasta 14 000 48 ilman huoltajaa lasta, muodostaen ns Kuuban maanpaossa.
Sanoma, että radioasema sanoi:
"Kuuban äiti, seuraavan hallituksen lain tulee ottaa pois lapsia 5 vuotta ja devolvértelos 18, kääntyi hirviöitä materialismin! Mennä kirkkoon ja seuraa ohjeita papiston! ".
Radio- ja TV Marti, seuraa samanlainen toimintalinja vastaan ​​vallankumouksen lähettävät vääriä ja vääristynyt uutisia.
Uusi tietotekniikka ja viestintä käytetään myös näiden kampanjoiden. Tästä he tekivät vuonna 2007 Kuuban emigrantti, nyt palaajan ja onnistunut bloggaaja, Yoani Sanchez, conformándole kansainvälinen kuvan toimittamalla tunnetuimpia journalismia palkintoja, ettei itse Gabriel Garcia Marquez voitti elämässä.
Suosikki teema, rakennettu asiantuntijat 70-luvun lopulla, on Human Rights, joita varten ne lahjottu edustajia entisessä ihmisoikeustoimikunnassa YK aluksi saavuttaa tuomita Kuuba, kunnes prosessi se kääntyi toistuvaan valheita.
Kun luodaan uusi ihmisoikeusneuvosto, se oli Yhdysvallat, joka jäi valitsematta integroida, koska äänestys oli salainen.
Yankee lehdistössä, ja sen liittolaiset, on väliaine jota CIA, ulkoministeriö ja muiden valtion virastojen kehittämään median sodassa Kuuban vallankumouksen; joten Washington Post, käynnisti uusimman kampanjan Kuubaa.
Kuitenkin he eivät tee samoja maita vastaan, joissa ihmisoikeusloukkauksia tappamalla toimittajien ja puolustajia alkuperäiskansojen oikeudet ovat jokapäiväisiä, kuten tapauksessa Meksiko, Honduras ja Guatemala ovat, mikä ei ole koskaan tapahtunut Kuubassa.
Sen sunnuntai toimituksellisen se korostaa miksi Barack Obama, pidensi lisenssejä kansalaisten matkustaa Kuubaan.
Syynä on yksi, on käytettävä haitallista vaikutusta saavuttamiseksi purkaa Kuuban sosialismi sisällä ja se on toistanut ilman rajoituksia.
Toinen seikka, jota pitäisi ajaa Yankees matkustajat on vahvistaa yksityisten yritysten majoitus ja ravintoloita, antaakseen kutsutaan kansalaisyhteiskuntaa.
Edessä tosiasia, että amerikkalaiset huomata, että ensikertalaiselle aivan eri kiellettyä saari, joka on kertonut heille, hänen hallitus on tietoinen siitä, että valheet murenevat ennen ylivoimainen tilanne.
Kuuba, saartoivat ja hyökkäsi, on vastustanut ja näyttää käsittämättömän terveydenhuollon tasoilla amerikkalaisille, jotka joutuvat maksamaan pilviin sairausvakuutus suunnitelmat eivät kata monimutkaisia ​​toimintoja tai syöpähoitojen, mikä kuubalaiset saavat ilmaiseksi.
Viimeaikainen vierailun Havannaan valtuuskunnan presidentin komitean pa¬ra Humanistinen Es¬tados valtioiden ja havainto, että sen jäsenet Ylivoimaisesti kulttuurinen kirjo Kuuba, Valkoinen talo tuntuu hänen bumerangi osumia niitä.
Ehkä mikä motivoi julkaisemisesta pääkirjoituksessa Washington Post, olivat lausunnot George Stevens, co-puheenjohtaja presidentin komitean ottaen loman Havana, kun mitään painetta minkäänlaista sanoi: "Me kaikki yhdessä, olemme nähneet loistava maksuja ihmisen henki meidän päivää täällä Kuubassa ".
Samanlaisia ​​perusteita altistuvat päivittäin tuhansia amerikkalaisia ​​palaamassa Kuuba, todetaan, että todellisuus on hyvin erilainen kuin puolen vuosisadan barbarities kertoi heille.
Siksi kehoituksen sisältämän toimituksellisen, mahdollisesti kirjoitettu Valkoisen talon itse, ja vaatimus, että viranomaiset saaren "harjoittaa kuubalaisia, jotka käyttävät kritiikki valtion ja on sorron vastustajia" skenaario he eivät näe tai tarkista, että vapaasti vaeltaa kaduilla ja toreilla Kuuban saaristossa koska kuten José Martí sanoi:
"Todellinen tosiasiat ovat tosiasioita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti