perjantai 29. huhtikuuta 2016

Money, petos, tappouhkauksia ja vaalien #EEUU ... Democracy?# Kuuba

Ennennäkemättömän rahan haaskausta promootiotilaisuuksia, kuljetus, propaganda kaikenlaista ja laaja käyttö sosiaalisten verkostojen todellinen psykologinen sodankäynti ...
Kampanja marraskuun presidentinvaaleissa Yhdysvalloissa siirtyy sen ratkaisevaan vaiheeseen, samaan aikaan, kun Donald Trump ja republikaanien entinen ulkoministeri Hillary Clinton demokraateissa johtava taistelussa nimittämistä kummallekin osapuolelle.
Tämä kilpailu on voimakas vaikutus kotimaan ja kansainvälisellä tasolla korkea henkilökohtaisia ​​loukkauksia, rasismi näytteitä ja jopa muukalaisvihaa joidenkin ehdokkaita johtoon Valkoinen talo.
Kanssa törsätä ennennäkemättömän rahaa mainostapahtumia kuljetus, propaganda kaikenlaista ja laaja käyttö sosiaalisten verkostojen todellinen psykologinen sota, toimia ehdokkaiden herättänyt huomattava määrä maailman johtajia, jotka ihmettelevät, joka vie peräsimessä johtava maailmanvalta.
Tämä on tunnustettu ulkoministeriön, jonka tiedottaja, John Kirby, paljasti viime päivinä, että Yhdysvaltain hallitus kuuntelee hälytyksen signaaleja arvohenkilöitä useista maista noin sävy vaalikampanjan tässä maassa ja kuka korvaisi presidentti Barack Obama.
Useimmat ulkomaiset hallitsijat haastattelemalla presidentti ilmaista pelkoa muukalaisvihamielisten retoriikan useiden ehdokkaiden marraskuun presidentinvaaleissa, hän lisäsi tiedottaja kertoi MSNBC.
Syinä siihen, miksi nämä huolet ne toistetaan lupauksia republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump, että jos saat pään Valkoinen talo reevaluate suhteita useisiin liittolaisia ​​Washington.
Kiinteistöä moguli kertoo se rakentaa muuri rajalla Meksikon kanssa estää maahanmuuttoon, ja joskus käynnistää vuodatus muslimeja vastaan.
Samalla Ted Cruz aiheutti ahdistusta ulkomailla niiden ruma ja rasistinen niitä vastaan, jotka tunnustavat islamin uskoa ja lupaa lisätä sotatoimien Lähi-idässä ja tehdä massiivinen pommitukset vastaan ​​islamilainen valtio kommentteja.
tappouhkauksia
Useat republikaanien poliittisia vastustajia Trump sai tappouhkauksia viime viikkoina, väitetään kannattajien miljardööri raporttien mukaan The Hill ja poliittis digitaalisen päällä.
Sen jälkeen Trump ei saanut yhtäkään valtuutettu Coloradossa, presidentti Punaisen osapuolessa kyseisessä alueella, Steve House, sanoi se sai tuhansia puheluita, jossa hän lupasi lopettaa hänen elämänsä.
Lisäksi viimeaikaiset kokousten republikaanien kansallinen komitea Floridassa monet sen johtajista siinä samoilla tarinoita. Yksi niistä, joiden henkilöllisyyttä ei ole paljastettu poliittis seuraaja Trump kertoi häntä vasten kasvoja, että olisi verilöyly, jos työnantaja ei voittanut ehdokasta.
Toinen edustaja Indiana sai huomautuksen jälkeen Trump arvosteli, jossa hän varoitti, että hän oli valvonnan alla ja voisi olla "perinteinen hautaaminen", jos ei valvottu tekojensa vastaan ​​New Yorkin liikemies.
Edustava joka tukee myös pyrkivä punainen osapuoli John Kasich, tunnusti hän oli hermostunut ympäristöstä, jotka saattavat olla republikaanien yleissopimuksessa pidetään heinäkuussa Clevelandissa, varsinkin jos Trump ei kruunu itsensä ehdokkaaksi House Blanca.
Osana tätä ilmapiiri aggressiota, 24. huhtikuuta viime Sean Morkies, 20-vuotias pidätettiin Waterbury, Connecticut, koillisosassa maata, kun hän heitti pommin uhka teko kampanja Trump kautta sosiaalinen verkosto Twitter.
Maaliskuussa mielenosoittaja otettiin hengiltä mies, joka oli myöhemmin syytettiin pahoinpitelystä, viisi ihmistä pidätettiin ja kaksi poliisia loukkaantui, yksi heistä saada pullon päähän, altercations kannattajien välillä ja vastustajien Trump Chicagossa, Illinoisissa.
Salainen palvelu ON VALMIS
Yhdysvaltain tiedusteluviranomaiset ilmoitti valmistelee turvatoimet merkittävä republikaanien Convention, koska kokous voisi olla kaikkein monimutkainen yli neljän vuosikymmenen ajan.
Tosiasia on, että republikaanien johtajat ja muut osallistujat tällöin ovat huolissaan henkilökohtaista turvallisuutta ja jopa kysyä, olisiko tarkoituksenmukaista viranomaiset siellä tuomaan vaimonsa ja lapsensa.
Tässä yhteydessä salaisen palvelun valmistautuu suunnitelmasta, jonka kehitys alkoi yli vuosi ja varmistaa, että osallistujat puolueen kokouksessa pitäisi luottaa heillä ei ole vaaraa.
Tämä todettiin digitaalisiin sivuston poliittis Nicole Mainor, tiedottaja liittovaltion vastaavan viraston suojella presidentin perhe ja muut tunnusluvut Yhdysvaltain hallitus.
Mukaan poliittis joulukuusta alkaen 2014 republikaanien yleissopimuksen kuvata salaisen palvelun National Security Special Event, mikä tarkoittaa, että hän käytti intensiivisen suunnittelun prosessi, johon yli kaksikymmentä alakomiteoita.
Muut virastot ovat myös vastuussa siitä, turvallisuudesta tämän kokouksen republikaanit, kuten Federal Emergency Agency (FEMA) ja Federal Bureau of Investigation (FBI).
Yleissopimus puolue, joka järjestetään heinäkuussa Philadelphiassa, Pennsylvaniassa, näyttää olevan hieman rauhallisempi ilmapiiri kuitenkin turvallisuusjoukot ovat valmiita kohtaamaan mitään mahdollisuutta, kuuluu Yhdysvaltain media.
DEMOKRAATIT rikosten VÄÄRINKÄYTÖKSET NEW YORK
Puolella sinisen osapuolen asiat eivät tule kovin hyvin suhteen skandaalit ja henkilökohtaisten rikosten, kuten vuoden esivaaleissa New Yorkissa 18. huhtikuuta, ja erityisesti keskusteluun ennen että kilpailu, ehdokkaiden Hillary Clinton ja Bernie Sanders.
Molemmat osapuolet vaihtoivat expletives väitetyistä pätevyyden puute sekä harjoittaa johtoon Valkoinen talo. Entinen ulkoministeri syytti senaattori Vermont on merkityksetön ideoita pohjoisen kansakunnan ja vastustaja heitti kohdata hänen siteet Wall Street.
Sanders raportoitu, että oli poikkeavuuksia vaalien aikana Big Apple koska jotkut äänestäjät ollut vaikeuksia saada äänestämässä tai heidän nimensä pyyhittiin pois kirjaa.
On järjetöntä, että Brooklyn kymmeniä tuhansia äänestäjät jäivät pois näistä listoista, oli myös virhe avata äänestyspaikkoja pohjoisosassa valtion keskipäivällä, koska se vaikuttaa niille, jotka täytyi mennä töihin käyttämisen jälkeen äänestyksen, hän sanoi .
Kun New Yorkin ensisijainen, valtion yleinen syyttäjä, Eric Schneiderman, pani vireille hallituksen Vaalit saatuaan useita kanteluja väärinkäytöksiä vaaleista. Hän lisäsi, että hän tuntee syvästi huolestunut määrä ja johdonmukaisuus raportoitu ongelmista, sekä julkisia raportteja ja yli tuhat suoraan valituksia hän sai hänen toimistossaan ja lupasi aloittamaan tutkimukset muilla valtio, jossa useita poikkeamia se oli epätavallisen korkea.
Loppuvaiheessa
Clinton oli yhdistelty Demokraattien esivaaleissa, joka pidettiin 26. huhtikuuta Connecticutissa, Delaware, Maryland, Pennsylvania ja Rhode Island.
Entinen johtaja amerikkalaisten diplomatian Rhode Island vain hävisi Sanders ja on nyt 90 prosenttia kaksituhatta 383 edustajaa tarvitaan nimeämisestä hänen puolueensa presidenttiehdokkaaksi.
On republikaanien puolella jotain vastaavaa se tapahtui Trump, joka tuolloin voittivat viisi valtiota, ja jo 77 prosenttia 237000 osanottajaa tarvitaan saavuttamaan tavoitteesi.
Yleisvaalien pidetään 8. marraskuuta tulevat peliin paitsi pää Valkoinen talo, mutta myös kolmasosa 100 senaatin paikkaa ja kaikki 435 paikkaa ja edustajainhuoneen, yhdessä satojen tehtävissä valtion lainsäädäntöelimissä ja paikallishallinnon.
Siksi asiantuntijoiden lausunto, loput tämän prosessin näyttää olevan monia yllätyksiä kannalta väärinkäytöksiä, väkivaltaisuuksia, uhat ja erityisesti jätteiden satoja miljoonia dollareita, mikä on ominaista ns demokratia amerikkalainen, mutta tällä kertaa ennusteen mukaan ennennäkemättömälle tasolle.
Ote CubaSi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti