lauantai 30. huhtikuuta 2016

CUBAN ALL WORTHY! #TodosMarchamos # Kuuba #SocialismoCubano #Tropa

Knight: hän kuorsaa ...! Vastaan! Hei, emme voi jättää yksin tai kaksi minuuttia!
Eilisestä lähtien 28 huhtikuu 2016 "walk" käynnissä juorut eri puolilla maata liittyvät väitetty väheneminen välisen vaihtokurssin CUC ja CUP jossa ensimmäinen, nyt kaupan 25, alennettaisiin 18 tai 20 pesoa ja ihmiset kävellä "puoli-sorvaus-as-you-hullu."
Sen jälkeen kyselemällä Kuuban ystävien ja sen ulkopuolella maata ovat tulleet siihen tulokseen, että on mahdollista, että huhu on peräisin ulkomailla ja on lähetetty henkilöstä toiseen, kunnes saavutamme ihmisiä, jotka (ajattelematta kahdesti ) ja hänelle annettiin tehtäväksi levittää sitä kaikilla aloilla, aina sisältää jotain omasi. Ja on jopa ihmiset sanovat, koska "se tuli uutinen keskipäivällä eilen" tai "ei vielä sanonut mitään, mutta turvallinen, koska minä Pepito työskentelevä pankki sanoi sen" tai jos "oli yksi niistä asioista josta hän puhui niiden tekemiseen 7. Congress "tai että" minulle kerrottiin olin CubaDebate ". Mutta totuus on, että kaikki pysyy blah ... blah ... blah.
Tämä minulle on vain yksi kampanja psykologista sodankäyntiä kansaamme, mutta tarkistaa kirjan Gene Sharp "diktatuurista demokratiaan", joka kertoo selkeästi, mitä tehdä psykologinen kontrolli massojen ja miten työskennellä mieltä rajoittamaton julkinen sen hegemoniapyrkimyksiä, joka tässä tapauksessa on enemmänkin luomalla tyytymättömyyttä väestön aiheuta häiriöitä.
Yksinkertaisesti Kuuban kulkee joukko päivittäisiä vaikeuksia ja pulaa, jotka ovat loogisia, ja jos sanot CUC putoaa 18 CUP heti mieleen, että niiden ostovoima on kasvanut huomattavasti, mikä käynnistetään etsiä polku ratkaisemaan joukko ongelmia, jotka tähän asti ollut välitöntä tai ainakin lähitulevaisuudessa ratkaisu. Kuinka paljon pettymys, että Kuuban ei muodostaisi (ja hänen perheensä) tietää, kun olet ajatellut ratkaista hankalimmat ongelmat, mikä ei ole totta siitä alentaminen vaihtokurssi? Kuka on syyllinen, kun tämä tapahtui? Vastaus, kuten olen sanonut muissa tavaroissa, löytyy viisautta vanhan ", joka työntää mitään annetaan isku".
Koska olen kuullut "juoru" Annoin itselleni tehtävänä on löytää ja kaivaa onko tämä oli ainakin uskottavia ja ... tiedätkö mitä? Sillä ei anti-Kuuban sivustot "oxiurera" niitä levittää tietoja (jos joku löytää jotain miellyttää ilmoittaa minulle).
Flat tiedot huomasimme samea, ottaen huomioon, että vasta viime viikolla, vallankumouksellinen ja sosialistinen maamme hallitus ilmoitti hinnat alenevat eri tuotteissa, ja hyvin selkeästi esitetty Granma että vaikka ehdot eivät luonut oli tehnyt tämän päätöksen lievittää ihmisiä. Lisäksi kollegat missä pää sopii, että uutiset niin suuri, joka vaikuttaa ydin talouden Kuuban vallankumouksen, keskellä päivittämässä talousmalli, ja päätyttyä seitsemäs kongressi KKP, ei ollut virallisesti ilmoittanut kautta virallisilla elinten lehdistön?
"Juoru" ja "huhu" houkuttelevat vihollisemme seuraavista syistä:
  1. Ne alkavat subjektiivisuus elementtien ketjun, johon sisällytetään "tietoa" oman ongelmaan. Joten kun he sanoivat, esimerkiksi "Mary putosi" kuudentena linkki "Marian täytyi ottaa sairaalaan, koska lantion on murtunut ja erittäin vakava erittäin vakava".
  2. Ne ankkuroitu tarpeisiin ihmisiä, jotka ovat juuri uhreja huhu itse.
  3. On erittäin vaikea purkaa alkuperää lähetetyn tiedon.
Mitä voidaan näköinen juottamista juoruja? Helppo: evicting keskuspankin Kuuba jälkeen käyttöön mitta hinnanalennukset ja tuottaa tyytymättömyyttä väestön cubanaen aattona puolueen työntekijöitä, jotka ovat historiallisesti valtava marsseja ympäri maata. Ehkä paine Kuuban hallitusta omaksumaan taloudellisesti vaikea mitata?
Mitä kannattaa katsoa. Vallankumoukselliset VOI lainata peli niille, jotka haluavat tuhota ihmisiä lie. Lisäksi meillä on riittävästi luottamusta, että vastaava toimenpide on tehokas jonkin aikaa, vasta nyt ei luoda kaikki tarvittavat edellytykset ja EYE ... HALUAMME FUCK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti