torstai 28. huhtikuuta 2016

Rosa ojassa ja suru sydämessä. # Kuuba #Tropa

En todellakaan täyty. En koskaan käynyt hänen kotiinsa, eivätkä antaneet hänen kupin kahvia. Ei emme tienneet kun he olivat omissa syntymäpäiviä, tai että monet lapset meillä oli, ei se ollut meille töissä, mutta jaoimme toivoton intohimo, sellainen, että kun annat, tulee usein tuomioita ja tarpeellinen tapa, jolla kauttakulku .Keskinäistä intohimo oli Kuuba.
Minulla on yhteinen ystäviä journalismi, journalismi militantti mitä sanotaan, kukaan ei asettaa jalka "edessä". Fidel estäneet kuten "leiri kärsimätön," "kiire", "ne, jotka aina yrittää tehdä, mitä he voivat" joko muodostamalla tai laajentaa sukupolvien kansamme läsnäolollaan. Ja se on, että Rosa hengitti ja niitä varten Kuuban vallankumouksen.
Koska sain uutisia ja lopulta vahvisti, sydän ja sielu ja luita ja jokainen hiukkanen minun tuomitaan loukkaantunut käsittämättömän. On helppo menettää ilman ilmoitusta tai varoitusta (joka ei ole sama, mutta on sama) ja toveri juoksuhautoja, ja Rosa Cristina Baez oli aina linnoittautuneet eturintamassa.
Hiljattain ja seuraava eräs viime artikkeleita, Rosa suositteli minua tekemään muutoksia kannalta kieliopin, mutta teki sen niin vaatimattomasti, tunsin imarreltu, että hän teki minulle. Tässä keskustelussa viimeinen asia, jonka hän sanoi oli: "Pidä vain lipun jätämme kädet !!!" enkä tiedä siitä vasta tänään. En tiennyt, että hän viittasi niin lähitulevaisuudessa. Haluan uskoa, että se ei ollut "alkaen", mitä hän puhuu, mutta toisen tulevan: päivä kaikille kuubalaisille.
Haluan kuvitella hänen istuu toimistossa, kääritty välillä epäsiisti paperit tutkiessani sanojen välillä tehdä asianmukaisen käytön lempinimi, että hän pyrki itselleen ( "The Moth Cubana") ja joita me tiedämme kaiken. Haluan nähdä sen, jos vain kerran ja voi olla, mutta olin onnellinen suruni tietää, että ei ole ainoa, jolla lippu: me olemme miljoonia Rosa, kuningattareni ... MILJOONAA!
Mainittu meidän José Martí, että "Kuolema ei ole totta, kun se on tehty hyvin työn elämän."
Olen vilistää sanoja .... Kiss my Queen ... ja ikuisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti