perjantai 29. huhtikuuta 2016

Gee Hoito Arvaa kuka rahastojen Ukrainan 'Anti-Putinin Internet TV?

Lyhyesti, globalistisen miljardöörejä ja Länsi hallitusten
Forbes )Tilaa Forbes
20 tuntia sitten | 2369 24

Vladimir Putin on oletettavasti valvoo valtava Baltic-tunkeutuvat armeijat ja mediaimperiumi propagandizing lännen hänen hyvin päähänpistoja.Samaa voidaan sanoa Länsi vaikutusvaltaa kansainvälisissä tiedotusvälineissä, yksi ukrainalainen pro-West käynnistää ohjelmia
Perin ilmestynyt at Forbes
Paras tapa kerätä varoja mediaprojektiin Ukrainassa? Go täysin aukeavan anti-Venäjä helposti Woo Pohjois-Amerikan ja Euroopan hallitusten antaa sinulle rahaa.
Kiev-pohjainen Hromadske.TV on symboli info sotien välillä Moskovassa ja länsimaissa, sota että länsi väittää se menettää iso aseet Moskovassa. Niin huolissaan ovat eurooppalaiset, kanadalaiset ja amerikkalaiset että venäläiset pelaajan niitä omalla peli -edellä seksikäs maailmaan uutisia ja viihdettä - että he rahoittaa yritys.
Mukaan niiden taloudellinen  raportti päättyvältä 2015 , heillä on lähes tusina ulkomainen tukijoita. Jotkut pitkällä aikavälillä, jotkut enemmän fly-by-yö.
Keitä he ovat? Ne ovat Kanadan  International  Development Agency (CIDA);suurlähetystön Alankomaat Ukrainassa; toinen kanadalainen hyväntekeväisyys kutsutaan Ukrainan World Foundation; itsenäinen DC-pohjainen  sopimus maailma,  Yhdysvaltain suurlähetystön Ukrainan Media kehitysrahasto; Kaliforniassa  Internews Network ;Sveitsin yhteistyötoimiston ja Swiss International Development Agency,  eBay  EBay -0,69%  perustaja  Pierre Omidyar n  rahasto on yksi neljästä suurimmista rahoittajista;Ruotsin kansainvälisen liberaalien Center  Thomson Foundation ; Saksan suurlähetystön Ukrainan ja suurin rahoittaja kaikkea Euroopan komission Ukrainan edustuston.
USA on pienin luovuttaja samalla Euroopan ja Kanadan hallituksen tukema virastot ovat suurimpia.
Useat lahjoitukset ovat harmittomia varoja järjestöjen kuten sopimuksen ja Thomson että kouluttaa nuoria toimittajille. Mutta lahjoituksia Euroopan komissio ovat erityisen kiinnostava paljastaa annetaan anti-Venäjän hallitus uutiset virtaa tulossa ulos Hromadske.
Sivusto luotiin 43 vuotta vanha Ukrainian toimittaja, Roman Skrypin aikana lämpöä Euromaidan liikkeen vuonna 2013. Vuoden sisällä, sivuston tuli yksi go-paikkoja uutisia aktivistien näkökulmasta, jotka kaikki oli pro-Euroopassa.
Liike alkoi hylkäämisen jälkeen kaupan välinen kauppa Bryssel ja Kiovan silloinen presidentti Viktor Janukovitshin. Janukovitsh oli sitten "palkittiin" venäläisten saamalla Gazprom  tuetun maakaasun sopimus. Ukrainalaiset Kiovassa piti tätä korvapuusti kansalliseen suvereniteettiin, ja Janukovitsh syrjäytettiin vallasta helmikuussa 2014 rangaistaan ​​kowtowing kohteeseen  Vladimir Putin . Ukraina siirretään nopeasti asentaa länsimielinen hallitus ja Hromadske oli sen nuori, aggressiivinen, digitaalinen kronikoitsija tapahtumia.

Ei toisin kuin Ukraina, Skrypin väitetysti oli noin $ 250.000 online mediayhtiö hän loi. Kanavan on haastaa heidän ex-toimitusjohtaja.
Vaikka Hromadske tuottajat mennä sen jälkeen presidentti Petro "Panama Papers" Poroshenko Myös tiedotusvälineet ulostulo voi luottaa ajaa anti-Venäjä puheistaan ​​Putinin tavoitteita Ukrainassa ja Baltiassa, kolmen tunnin lennon pohjoiseen Kiova.
Baltic juoni on ollut yksi erityisen kiinnostavia länteen. Myös Hillary Clinton on chimed sanomalla  venäläiset olivat tulossa Baltian maahan lähelläsi. Hromadske seuraa, että kerronta ja muut säännöllisesti nähdään Venäjän ja Ukrainan otsikot pois Yhdysvalloissa ja Euroopassa.
Esimerkiksi tällä viikolla se juoksi tarina suosikki Länsi toimittaja tuntemuksia miten Krimin  tataarit olivat uhattuna ja kohdellaan kolmannen luokan kansalaisten Krimillä , nyt omistaa Venäjällä. Venäjän hallitus estetty erillisellä kokoonpano vähemmistö, joka lähti firestorm.
Kuitenkin tataarit ovat  jatkuva huolenaihe Yhdysvaltain lehdistö . Ne muodostavat 10,6% väestöstä Krimin.Vertailun, Afrikkalainen-amerikkalaiset ovat noin 13% Yhdysvaltojen väestöstä.
Hromadske myös juoksi pala tällä viikolla varmistaa lukijoille, että  Nato ja Venäjä eivät varmasti ole ystäviä, vaikka viime aikoina tapaamisia osapuolten välillä. Whew ... Jos ne todella puhuvat toisilleen järkevästi, ja joku kertoi se, että olisi todella heittää jakoavain kerronta.
Kiinnostavaa kyllä, molemmat  USA ,  Iso-Britannia  ja  Saksa  kuulostaa hälytyskellot noin Venäjän television vaikutuksia julkiseen mielipiteeseen Ukrainassa ja ulkomailla. Daily Beast, ei ystävä Putinin  raportoitu jo syyskuussa  , että ulottumattomissa Russia Today, joka tunnetaan paremmin nimellä RT, ei ollut niin suuri kuin Venäjä sanoi sen olevan. RT on Venäjän BBC.
Toki, venäläiset rahoittavat tämän ja venäläiset rahoittaa että sekä CIA varat tämän ja CIA varat, jotka. Mutta ennen kuin hallitukset ovat 100% läpinäkyvä, mitä he käyttävät ulkomaisia ​​yhteisyrityksiä, se on turvallista sanoa, että Länsi yhtä panostaa edistämisessä virallisen juoni vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen kuten venäläiset tekevät.
Hromadske.TV on vain esimerkki. Amerikkalaiset kuluttajat tiedotusvälineet olisivat disgusted jos he oppivat, että Huffington Post sai avustusta Venäjän ajatushautomoiden. Se ei saa johtaa suoraan toimituksellisen syöttää päivittäisessä toiminnassa, mutta toimittajat ja newsrooms ovat tunnettuja itsestään sensuroi. Ja yhä enemmän taloudellista rasitusta.Kuka purra kättä joka ruokkii sitä? Päätellen pieni näytteenotto Hromadske päiväpeitto, ei niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti