tiistai 26. huhtikuuta 2016

Takana "poliittinen järjestelmä", joka puhui #Obama. # Kuuba

Takana "poliittinen järjestelmä", joka Obama puhui.
Tekijä: Katherinne Diaz Perez
22. maaliskuuta midmorning tyylikäs sävyjä Gran Teatro de La Habana Alicia Alonso, kuvaannollisesti sanoen ajettiin. Tällä kertaa se ei ollut todistamaan Giselle Ballet Nacional de Cuba tai Espanjan Ballet Carmen Eduardo Veitía, mutta kuunnella Yhdysvaltain presidentti Barack Obama, puheessaan kansaa; osana hänen esityslistan vierailunsa aikana Kuubaan.
Kolmenkymmenen kahdeksan minuuttia, Obama pystyi käsittelemään useita asioita, kuten erot hallitusten ja pohjimmiltaan poliittisia järjestelmiä molemmissa maissa. Hän puhui puolueiden ja valtion rooli yhteiskunnassa. Ja vaikka se oli lyhyt vertailu siitä, havaitsemme puhe Yhdysvaltain hallitus seurataan Kuuban todellisuutta tällaisissa näkökohtia.
Tänään luin uudelleen hänen sanoja, muistutti, että Yhdysvaltain Se on menetelmiä tulkita toimintaa vallitseva poliittinen järjestelmien maailmassa. Yksi heistä kertoo, että "poliittinen analyysi vieraassa maassa alkaa arvio 1) perusperiaatteet hallinnon, 2) hallituksen toiminnan, 3) ulkopolitiikka, 4) poliittisten puolueiden, 5) Lobbaajat, 6) menettelyt vaaleissa, 7) kumouksellista liikkeitä ja 8) rikollis- ja terroristijärjestöihin.Sitten analysoidaan 9) jakelu poliittista valtaa, jos se on demokratia, oligarkia, diktatuuri tai poliittinen valta on siirretty useita kiinnostavia ryhmiä, kuten heimot, klaanien tai jengit. " 1
Edellä mainitun menetelmän tulee kuvattaessa indeksien alttiina. -For puoluelaissa mainitsevat vain yksi tapaus, tavoitteet, ohjelmat, taso kannatusta, taloudellista tukea, johtamisen ja vaalimenettelyjä arvioidaan.
Mitä hallitus toiminnot, työkalu toteaa, että "hallitusten arvioidaan määrittämään niiden tehokkuutta, eheyttä ja vakautta." Lisäksi se totesi, että tietoa siitä, miten hallitus todella toimii tai muuttaa sen toimintamenetelmiä antaa vihjeitä todennäköisen tulevan poliittisen järjestelmän. 2
Kun hallitus toiminnan mittaamisesta, analyytikot pitäisi harkita, että "merkittävä tehottomuuden ja korruption" "saattaa viitata välitön vaihtaa hallitusta"; "pysyvä tehottomuuden ja korruption voisi osoittaa suosittu apatiaa tai kykenemättömiä ihmisiä muutosten aikaansaaminen"; ja "korkea rajoituksia vaaliprosessin, ja perus sosiaalisten ja poliittisten oikeuksien väestöstä, voi tarkoittaa, että hallitus on vähemmän ja vähemmän varma hänen asemansa ja selviytymistä." 3
Epäilemättä, laaja tutkimus, joka selvittää jokaista näistä muuttujista antaisi kokonaisvaltaisesti poliittinen ilmapiiri kansakunta. Ensi silmäyksellä, löydämme eräänlainen lämpömittari etsit jälkiä epävakautta maassa. Kysymys kuuluu, miksi? ja mitä tarkoitus?
Vastaukset ovat hyödyllisyyttä menetelmää keskusteltu: käännösympäristöstä operatiivisen ja strategisen analyysin maissa, jotka ovat mahdollisia kohteita Unconventional Warfare (CNG). Tällainen menetelmä on osa työkaluja Special Operations Forces US ja se kerätään opillinen asiakirjassa Technical julkaisu Army (ATP, sen lyhenne on Englanti) 3-05,1 syyskuu 2013 annetun CNG.
Päätellen skenaarioita, kuten Tunisia, Egypti, Libya, Syyria, Ukraina, menetelmät "Se toimi", "löytyi", kun kappaleet ungovernability kangaspuut näissä yhteiskunnissa;sivuutettu se tosiasia, tietenkin, että sen taktiikka myös tekee näitä jäänteitä.
Obama muista hänen sanoja, teatteri, Havana ja CNG, ei tarkoita, että sanomme, että Kuuba on "sota tavoite" Yhdysvaltain vaikka kumpikaan olivat näissä maissa, ainakin ensi silmäyksellä. Joten todella monimutkainen tullaan toteuttamaan, kun siirrymme yhdestä asemasta toiseen, koska tällainen sota on pohjimmiltaan selvää kuvan aseellisten konfliktien että vuosisatojen on rakennettu.
viitteet:
1. Katso Tekniset julkaisu Army (ATP, sen lyhenne on Englanti) 3-05,1 US Army on Epäsovinnainen Warfare syyskuuta 2013 saatavillahttp://www.cubadefensa.cu/sites/default/files /atp_3-05.1_gnc_esp.pdf
2. Idem. 
3. Idem.
Ote Cubadefensa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti