lauantai 30. huhtikuuta 2016

Dayron Robles edustaa # Kuuba Trinidad ja Tobago.#TodosMarchamos # 1Mayo

Dayron Robles edustaa Kuuba Trinidad ja TobagoKuubalainen hurdler Dayron Robles edustavat takaisin Kuuba Trinidad ja Tobago Grand Games 21. toukokuuta, esitteli tänään Jorge Luis Sanchez, kansallinen komissaari.
Yli kolmen vuoden kuluttua lopettaa maajoukkueen saaren, olympiavoittaja vuonna Beijing 2008 kilpailee jälleen kotimaassaan, mutta ei ole kuitenkaan vielä virallisesti takaisinotettavan kampuksella.
"Vielä ei ole maajoukkue, mutta on tukea liiton (kilpailla Kuuba)," sanoi Sanchez kertoi.
"Ei ole mitään vaikeuksia", sanoi Sanchez n mahdollisesta palauttamisesta tähti Kuuban yleisurheilu joukkue olympialaisiin Rio elokuussa. "Mikä on on etsimään Olympic tuotemerkin", hän sanoi.
Kuuban Urheiluliiton avasivat paluuta Robles ja viime vuoden syyskuussa, kun se paljastettiin tammikuussa 2013 eroamaan joukkue aitajuoksija.
Vuoden 2015 puolivälistä kuitenkin viranomaiset urheilullinen kokonaisuus maassa antoi ensimmäiset merkit, jotka voisivat palauttaa olympiavoittaja.
"Olemme valmiit keskustella ehdotuksista, olemme hyvin avoimia", sanoi puheenjohtaja Kuuban Urheiluliiton, historiallinen Kuuban mestari Alberto Juantorena, Peking World, järjestetään elokuussa.
Robles olisi nyt päästä lähiviikkoina tuotemerkkejä, joka pyytää Kuuba palvella urheilullinen joukkue Rio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti