torstai 28. huhtikuuta 2016

Mitä me käyttää sitä kansallisia tunnuksia? (+ Video) # Kuuba #TodosMarchamos

Kuten Kuuban tutkija Fernando Ortiz, Kuuban kansalaisuus, ja siksi mitä sen sisällä on ymmärrettävä kulttuuri, ideologia, symboleja ja ominaispiirteiden .., on suuri sulatusuuni, sekoitus legacy, että mustat isoisä ja että valkoinen isoäiti .Siksi bailemos guaguancó yhtä intohimoa ja eleganssia että teko Joutsenlampi "tai venerate yhtäläisesti Oshun ja Neitsyt Charity.
Joten kuubalaiset, kreolit, ovat ottaneet vähän siellä täällä muodostaen meidän alkuperäisten, joka erottaa meitä tanssijoita, puhelias, vallankumoukselliset, solidaarisuus ja monet muut määreillä, mutta varsinkin ystäville aina isänmaamme.
Yksi esimerkki on, että nuori habanero ylpeys 21. vuosisadalla, lippua hänen paidan edustaa suurin saavutus vapaan ja itsenäisen valtion saari. Mutta on valitettavaa, että yhä vähemmän tapauksia kuin tämä poika ja tunnistamaan kansallisia tunnuksia ja ylpeilevät näytöllä.
Kuuba ei ole ollut vapaa vaikutteita globalisaation prosessien ja kulttuurin kulutus kokema muualla maailmassa, ja vaikka minusta on myös syytä ottaa kaikki, mikä tekee meistä vieläkin parempia, emme voi unohtaa, mitä tunnistaa meidät ja etenkin poliittisia, sosiaalisia ja kulttuurisia mielessä teillä.
Maassa eletään hetki avoimuuden monin tavoin: vierailun tuhansia turisteja, mestaruus uuden viestintäteknologian viedä meidät lähemmäksi muita todellisuuksia, että me sisällyttää jokapäiväiseen elämään.
Tällainen on tilanne näinä päivinä on hyvin yleinen kulumista tekstiiliä Amerikan lippua tai nähdä sekin heiluttaa auto kulkee Warren tai mukana yksinäinen tähti suulla ravintola pääomaa.
Koska myös tässä tapauksessa, meidän lapset viihtyvät tänään leluja kuten Minions tai "super salama" McQueen, kun Elpidio Valdes tai pudottamaan Fernanda.
Tässä tulee sitten suurin haaste tähän kommenttiin: Olemmeko valmiita hyökkäystä ulkomaisten symbolit ja mitä he väärennetty niitä tulee, ilman, että pois, mikä tekee meistä ainutlaatuisia?
Saattaa olla, että ideologisesti jäänne aseet, mutta todellisuus näyttää meille toinen puoli.Ne tulevat ääretön tavoin näitä uusia symboleja, kuten totesimme vaatteita, tarroja, matkamuistoja, mutta entä ne meistä, missä he ovat?
On, koska meillä on ARTEX kauppoja ja messuja, jotka edistävät kansallista käsitöitä ja käyttää tällaisia ​​elementtejä, mutta tässä tulee paradoksi jälleen kärsinyt hintojen ja palkkojen. Kysymykset kuten keskeneräisiä asioita: Voiko nuori mies ostaa laukku Kuuban lippu kun se maksaa puolet palkasta kuukaudelle? Mitä kotimainen lelukauppa myy tänään? Onko se saatavilla tuuletin lippalakki tai paidan suosikki joukkue? Onko se tarpeeksi historianläksyillä koulussa? Olemmeko sopivimmalla menetelmiä tavoittaa lapsia ja nuoria?
Valpas saapuu, ja pohtia tapoja ja muotoja on kiireellinen. Uudet sukupolvet kasvavat ja koskettaa meitä me testamentata rakkauden tunne kohti autenttisesti Kuuban joka jätti isovanhemmat, mutta teroittaa ja saattaa vaarassa kadota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti