perjantai 29. huhtikuuta 2016

Suussa kala kuolee ... ja joskus kalastaja. # Kuuba #TodosMarchamos # 1Mayo

Muutama kuukausi sitten, kirjoitin tässä tilassa työtä hän otti pohjaksi, jotkut vanha sanonta laajalti käytetty Kuubassa, joissa mahdollisuutta tehdä minkäänlaisia ​​pelejä ketjun ilmaistaan, mutta niiden on oltava hyvin varovainen ja, jos mahdollista välttää pienintäkään koskettaa kanssa apina.
On monia selityksiä, tehdä tarkoitetaan tässä tiivistymistä kansanviisaus ymmärretään, mutta palaan koska näinä päivinä näyttää tapahtuneen joitakin että tenori, tarjoajan neuvojen ja Lord Yhdysvaltain presidentti.
On helppo tulla Kuuba, näyttää onnellisin kasvojen versio, nauraa paikannus nykyisen Kuuban humoristi, syöminen ravintolassa ja pysähtyen tarjota reseptejä liiketoimintaa naiivi, joka kalastus, jossa syöttinä on tikun, unohtamatta syötti, oli suunniteltu viimeisen pilkku, tyyliin Hollywood script.
Sitten hän meni Argentiina ja oli hieman monimutkaisempi esiintyy hänen puhelut unohdukseen. Olin hyppäämällä Kuuban vieraanvaraisuus, joka on ominaista meille, edellä on hauskaa, että aina satuloitsi meitä kohti jotkut eteläamerikkalaiset eivät aio sallia päivinä niin ikimuistoinen, tulevat edustaja sponsori tilan Condor suunnitelman kysyä puhtaalta pöydältä uusi.
Sitten, herra presidentti teki muutama päivä ja väsynyt leikkii ketjun, sen uskottiin pystyy ilonpito kanssa eläimen.
Ensin hän syytetään vapaamatkustajien jotta valtioiden Arab-Persianlahden, jotain sellaista bändi, joka hyödyntää resursseja ja muiden ponnistelujen. Se oli herkkä asia, mutta koska se ei maininnut nimiä, jotkut anna hänen kulkea. Sinj Mutta sitten hän sanoi, että "saudit pitäisi tottua jakaa Lähi-idässä Iranin" ja räjähti potin tuolla.
Hän unohti myös, että ympäristö oli monimutkainen, koska yksi monista asioista keskustellaan Yhdysvaltain kongressissa, ei ollut mitään enempää eikä vähempää kuin ehdotusta, joka mahdollistaa Yhdysvaltain kansalaisten haastaa Saudi-Arabia, jonka syyskuun 11. päivän tapahtumat koska maa oli kansallisuus osallistuvien iskuissa.
Sen jälkeen tilat jokapäiväistä talk: helvetti irtosi.
Ei kestänyt kauan Saudi vastaus: Uhka myydä kolme neljäsosaa miljardi dollaria Yhdysvaltain varoja käsissä Lähi-idän maa, yhdessä protestit lempinimen raivostuttaa ja nöyryyttää. Unohtamatta sitä, että pian tuli muistoja jonka "heikkous" on Yhdysvaltojen Syyrian hallituksen ja siten ketjureaktio, plus kutina ydin- käsitellä Iranin. Taulukossa on näytetty.
Johtopäätös, kevyellä Riyadh Air Force One.
Matkasuunnitelmakohteet: Damage Control.
Koti: vastaanotto joku alemman luokan Saudi monarkia, suhteessa sukujuuret vierailija.
Niin ilmeisesti neuvottelut ja äärimmäinen kyky lehdistön nopeasti unohtaa monimutkaisia ​​kysymyksiä voimakas, ja lopulta oli onneksi koskaan sen jälkeen. Ei ollut julkista neuvostoja tai tehdasvalmisteiset kikattaa ja paljon vähemmän tuttuja ratsastaa.Peli oli kova ja omistajat öljydollarit osoitti jälleen kerran, että eivät mene ympäriinsä chiquiticas kun joku uskaltaa sijoittaa kengät jaloillaan Monarkistit.
Ne ovat pelin säännöt ja edes puheenjohtaja tehokkain maa maailmassa voi eivät täytä uhalla sai keltaisen kortin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti