torstai 28. huhtikuuta 2016

US-NATO Ground sota Syyriasta: Prelude to World War III Scenario? Prof. Michel Chossudovsky
By  Prof Michel Chossudovsky
Global Research, 26 huhtikuu 2016 Press TV  08 syyskuu 2013
Url tästä article: http://www.globalresearch.ca/us-war-on-syria-prelude-to-a-world-war-iii-scenario-professor-michel-chossudovsky/5348833

chossu2Seuraavat haastattelu professori Chossudovsky julkaistiin syyskuu 2013
Michel Chossudovsky, tunnettu kanadalainen professori ja palkittu kirjailija, väittää [2013], että Yhdysvaltain suunnitelma sotilaallista väliintuloa Syyriassa voi johtaa laajenemisesta ja integrointi "neljä erillistä sota teatterit" - Afganistan-Pakistan, Irak, Palestiina ja Libya- jossa vaiheessa "World War III skenaario."
"Hyökkäys Syyriaa johtaisi integrointia nämä erilliset sodan teatterit, joka lopulta johtaa kohti laajempaa Lähi-idän ja Keski-Aasian sodan" professori kirjoittaa lausunnon pala Global Research.
Chossudovsky sanoo, että Yhdysvallat ruokkii "sisällissotia" useissa maissa eli Jemen, Somalia, Egypti, Mali ja Niger kautta sponsorointi al-Qaida sidoksissa ryhmät, lähinnä pohjustaa Yhdysvaltain armeijan väliintuloa usein muodossa terrorismin vastaisen toiminnan .
"Yleinen mielipide on pitkälti tietämätön vakavat seuraukset näiden sodan suunnitelmia, jotka voivat johtaa ihmiskunnan World War III skenaario", hän varoittaa.
Obaman hallinto on vaatinut hallituksen Syyrian presidentti Bashar al-Assad oli takana Tuoreen tappavia kemiallisia aseita hyökkäys esikaupunkialueella Damaskoksen vaikka ei ole näyttöä yhdistää hyökkäys hallituksen joukot. Valkoinen talo valmistautuu sotilaallisia iskuja Syyrian tavoitteista.
WWIII Skenaario
Klikkaa kuvaa tilata Chossudovsky kirjan suoraan Global Research 
Vedoten elokuu 2012 Los Angeles Times raportti, Chossudovsky sanoo valmistelut "väärän lipun kemiallisten aseiden hyökkäys" Syyrian alkoi yli vuosi sitten, jolloin Pentagon lähetetään "pienryhmiä Special Operations joukot" arabien maa tuhota sen väitetty aseet joukkotuhoaseiden (WMD).
"Nämä ensimmäiset Yhdysvaltain tukema WMD erityinen joukkue toiminta oli perustettu todennäköisen skenaarion vaiheittain väärä lippu kemiallisia aseita hyökkäys."
USA, Nato ja Israelin sotilaalliset suunnittelijat ovat luoneet perustan varten "humanitaarinen" sotilaallinen osallistuminen Syyriassa vuosia, Chossudovsky sanoo [vuonna 2013].
Hän toteaa, että Yhdysvaltojen ja sen alueellisia liittolaisia, eli Israel, Saudi-Arabia ja Qatar, on sponsorointia ja aseistamisessa sotilaalliset ryhmät Syyriassa, joista osa on ollut vastuussa julmista terrori-iskut siviiliväestöä, kuten "massa siviiliuhrien tapahtumia "keskeisessä asemassa Yhdysvaltain armeijan oppi.
"Siviiliuhreja käynnistyvät, jotta rummutusta jopa julkista tukea sotaan humanitaarisista syistä."
"MI6, CIA ja Mossad operatives sekä Länsi Special Forces oli yhdistänyt kapinallisjoukkojen alusta alkaen.Korkean profiilin terroristihyökkäykset koordinoi korkeasti koulutettuja sotilaita ja Tiedusteluammattilaiset, "professori lisää.
Toinen "olennainen" osa USA: n armeijan esityslistan mukaan Chossudovsky, on "laajeneminen."
"Olivat Yhdysvaltain ja Naton sotilasoperaatio käynnistetään Syyriaa, laajemman Lähi-idän Keski-Aasian alueella, joka ulottuu Pohjois-Afrikassa ja Itä-Välimeren Afganistanin ja Pakistanin raja Kiinan kanssa olisi ajautuivat myllerryksessä laajennetun alueelliseen sotaan."
Israel ja Turkki myös yhteistyötä Yhdysvaltojen sekä Ilmaoperaatio ja käyttöönottoa maavoimien, Chossudovsky väittää.
Yhdysvaltain johtama sotilaallinen hyökkäys Syyriaa vastaan, professori varoittaa [vuonna 2013], jolla on vakavia seurauksia muualla maailmassa erityisesti Kaakkois-Aasiassa ja Kaukoidässä, jossa USA on torjua Kiinan ja Venäjän osana "niveleen Asia "strategia.
alkuperäinen
Tilaa Chossudovsky kirja  suoraan Global Research

Kohti maailmansota III Skenaario: Vaarat Nuclear War

Michel Chossudovsky $ 10,25
Säästä 36%
Disclaimer:  sisältö tässä artikkelissa on yksin vastuussa tekijä (t). Tutkimuskeskuksen globalisaatiosta ei ole vastuussa mistään virheelliset tai virheellisen vaatimuksen tässä artikkelissa.
Copyright ©  Prof Michel Chossudovsky , Global Research, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti