torstai 28. huhtikuuta 2016

"Valtamedia vääristää Kuuban todellisuutta"

Mielenkiintoinen haastattelu Context lehtiAlberto Lisää kirjeenvaihtajana Buenos Aires Cubainformación ja sihteeri Argentiinan Club of Journalists ystävät Kuuba. "Tänään media on ase imperialistinen politiikka , ", hän sanoo.
Hector Bernardo - Journal Konteksti.- 12 lokakuu 2008, ryhmä Argentiinan toimittajien johdolla kirjailija ja tutkija Stella Calloni, perustettiin Argentiinan Club of Journalists ystävät Kuuba (CAPAC). Tämä tila pyritään käyttämään vaihtoehtoisia tilitiedot että valtamedia on isla.Uno sen perustajien ja nykyinen sihteeri, Alberto More puhui  Context ja kertoi, mitä CAPAC, mikä rooli tekee ja miksi on oltava välilyönti näin. Enemmän sanoi, että toimittajat ", jotka työskentelevät suuret yritykset eivät ainoastaan ​​tue, mutta usein hylännyt olemassaolo CAPAC".
- Mikä on CAPAC?
- Se on tila, jolla pyritään saattamaan yhteen toimittajat pyrkivät levittämään Kuuban todellisuuteen ja historiaa, elämää sen ihmisiä ja uutisia Kuuba. Aina näkökulmasta, joka ei valtamediassa, jotka vääristävät Kuuban todellisuutta.
- Miksi ne katsotaan tarpeelliseksi luoda tähän tilaan?
Tässä taistelussa niillä vastaan ​​saaren he ovat käyttäneet mediaa vääristää todellisuutta Kuuba
Tänään tiedotusvälineet ovat ase imperialistista politiikkaa. Se 's mikään salaisuus, että Yhdysvallat, mistä USAID, ulkoministeriöstä, CIA, on käsitellyt media. Tässä taistelussa niillä vastaan ​​saaren he ovat käyttäneet mediaa vääristää todellisuutta ja Kuuba .Toiminto, joka on Club on sen torjumaan tätä tietoa.
- Kuka muodostaa CAPAC?
- Club puheenjohtajana toimii Stella Calloni, ja koostuu toimittaja ja tiedotusvälineiden työntekijää, monet heistä tunnettuja. On myös monia vaihtoehtoisia tapoja jäsentä.Tarkoituksena on levittää tätä tietoa, koska tarina, joka ei ole tiedossa ei kuulu taistelun ideoita.
- Mitä toimia tehdä tästä tilaa?
- CAPAC lähettää päivittäin tiedotteen nimeltä "Yhteenveto Kuuba", joka sisältää kaikki tärkeimmät uutiset saaren. Tiedot poliittisia, sosiaalisia, urheilullisuutta. Kaikki, joiden tarkoituksena on tiedottaa, miten asut päivittäin Kuubassa. Club osallistuu toimintaan yhteisvastuun, luentoja, kokouksia ja kaikki levittämiseen, jotka ylittävät median.
Miten Argentiinan toimittajat ovat reagoineet syntyi tämä tilaa?
- Jotkut tukea, jotkut ovat välinpitämättömiä ja muut hylätä sen suoralta kädeltä. Emme ole tienneet poliittisen todellisuuden maan ja liiton lehdistö on hyvin heterogeeninen. On aloja, jotka ovat tukeneet tätä tilaa ja on levinnyt. Kuitenkin toimittajat työskentelevät suuryritykset eivät ainoastaan ​​tue, mutta usein hylkäävät olemassaolon CAPAC.
Olemme vain teeskennellä että todellisuus Kuuba levitetään ja se on jotain, että joillakin aloilla poliittisesti vastustavat Kuuba, hylätä tätä tilaa .
Olemme vain teeskennellä että todellisuus Kuuba levitetään ja se on jotain, että joillakin aloilla poliittisesti vastustavat Kuuba, hylätä tätä tilaa. On toisia, jotka, vaikka kritiikkiä Kuuban politiikka, tukevat tätä tilaa, koska he näkevät hänessä kyky vastaanottaa luotettavaa tietoa Kuubasta, mikä ei ole helppoa.  "Valtamedia vääristää Kuuban todellisuutta"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti