torstai 28. huhtikuuta 2016

# Kuuba ei koskaan huumeiden kauttakulkureitti.

Kuuba ei koskaan tule käyttää huumeiden kauttakulkureittinä vähemmän huumekauppiaiden asennetaan täällä, sanoi johtaja Drug Enforcement osasto sisäasiainministeriön (MININT), eversti Juan Carlos Poey. Voimamme koskaan anna Kuuban alueella otetaan kauttakulku- tai huumeiden tallentaa, Poey sanoi televisio-ohjelmassa Mesa Redonda.
Viranomainen korosti, että päätehtävänä MININT elinten on estää huumeiden vaikutuksen rakenteen maan syntymässä kotimaisia ​​ja kansainvälisiä rikollisjärjestöjä samanlainen asennetaan täällä.
Hänen puheensa, Poey raportoitu, että joukossa takavarikoidut huumeet ovat marihuanan, psyykenlääkkeiden valvottujen huumeiden ja vähemmässä määrin kokaiini, crack-kokaiinin ja hasis.
Tässä suhteessa hän totesi, että vuonna 2015 takavarikoitiin yleisesti koko maassa 1 266 kiloa huumeita saatavilla oikeuteen 1 363 ihmistä, joista 44 ulkomaalaisia, jotka olivat oikeutettua mukaisesti oikeuspolitiikan rikollinen hyväksytty.
Työn ansiosta meidän huumeiden vastaisen voimat, oli mahdollista estää merkittävän prosenttia näistä aineista päästä liikenteenohjaaja ja paljon muuta, joka kuluu meidän nuoriso, hän sanoi.
Omalta osaltaan Dr. Alfredo Gonzalez, varakauppaministeri terveysministeriön, selitti, että huumeiden käyttö tuo katastrofaalisia seurauksia ihmisille, mitä tajunnan menetys, persoonallisuuden ja käyttäytymisen yhteiskunnassa.
"Huumeet ovat uhka yhteiskunnallemme, mutta meidän on toimittava sen mukaisesti, välittömästi toimenpiteitä, joilla estetään esiintyminen vitsaus", hän sanoi.
Lääkäri totesi kuin edustavimmat laillisia huumeita teetä, kahvia, mutta myös nuuska ja alkoholi, jonka kulutus tuottaa paljon tappavia sairauksia ihmisille.
Muita esimerkkejä, hän lisäsi, ovat lääkkeitä lääkärin määräyksestä, kuten huumausaineet, rauhoittavat lääkkeet tai samankaltaisia ​​vaikutuksia, joita voi syödä yksin tai alkoholi voi johtaa kuolemaan henkilö.
Mutta tärkein asia on työskennellä elpyminen ihmisiä, siksi meidän terveydenhoitojärjestelmä on aina valmis auttamaan sairaita, saavuttaa elpyminen ja asetetaan takaisin yhteiskuntaan, hän sanoi.
Samaan aikaan Opetusministeri Ena Elsa Velazquez, sanoi, että koulu sopii lisätä suojaavia tekijöitä vahingoksi riskin tilan.
Työmme on tarkoitus estää näiden tapahtumien esiintymisen ja estää opiskelijoiden päästä huumeita, se on siksi yhdessä muiden toimielinten tehdä yhteisön työtä nuorten kanssa keskittyä urheiluun, kulttuuriin ja vapaa terve virkistystoimintaa.
Ote Granma International

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti