lauantai 30. huhtikuuta 2016

Jos et näe viestiä, voit lukea sen täältä»

Nyt käytät puhelintasi entistä edullisemmin ulkomailla

Puhelimen ja netin käyttö Euroopassa matkaileville on 27.4. alkaen entistä edullisempaa, sillä puheluiden ja tekstiviestien hinnat laskivat jopa 77 % ja päivähintaan kuuluvan nettikäytön määrä tuplaantui.

Samalla Pohjola ja Baltia etumme laajeni koskemaan myös nykyisen valikoiman Liikkuva Netti –liittymiä. Täysin uutena etuna sisällytämme nyt myös suosituimpiin paketteihin 300Mt/kk netinkäyttöä muualla Euroopassa (Sopiva L ja XL sekä Liikkuva netti L, XL ja Etu Plus).

Näin edullista netin käyttö on Euroopassa vain Soneran asiakkaille

Muutoksen myötä netin käyttö Euroopassa maksaa vain 2,99 €/päivä ja sisältää 100 Mt tiedonsiirtoa. Edullinen hinnoittelu on automaattisesti käytössä kaikilla asiakkaillamme, myös suosituimmilla liittymillä, kun niihin kuuluva 300 Mt käyttömäärä on täynnä.

Vanha pelko matkan jälkeisestä yllätyspuhelinlaskusta on nyt turha. Voit huoletta lukea sähköpostit, tehdä some-päivitykset, etsiä reitit ja tarkistaa vaikkapa ravintolasuositukset lomakohteessasi. Päiväkohtainen hinta ja raja ovat liittymälläsi automaattisesti voimassa. Sinun ei tarvitse muuta kuin surffata. Saat viestin kun käyttömäärä on täyttymässä ja voit halutessasi tilata toisen päiväkohtaisen nettipaketin. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi yllätyslaskuista.

Ja kun sinulla on Sopiva-liittymä, niin matkustellessasi Pohjolassa tai Baltiassa (Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa tai Liettuassa) käytät puhelintasi kuten Suomessa.



Katso laskurista kuinka paljon säästät asiakkaanamme


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti