maanantai 25. huhtikuuta 2016


Juho Haavisto
Käytettävät pinssit: 103
tilini
Hyvä PINS-jäsen, 


Kuten ehkä jo tiedät, Kesko on ostanut Suomen Lähikaupan, minkä seurauksena Siwat ja Valintatalot muutetaan K-marketeiksi. Tavoitteena on viedä muutos läpi seuraavan vuoden aikana. PINS-ohjelma jatkuu ainoana kanta-asiakasohjelmana Siwoissa ja Valintataloissa kunnes myymälät muutetaan K-marketeiksi. Samalla pinsseillä maksamisen käytäntö muuttuu.


Voit maksaa pinsseillä Siwoissa ja Valintataloissa 1.5.2016 asti. Tämän jälkeen voit ostaa pinsseilläsi lahjakortteja Siwaan ja Valintataloon PINS-palkintokaupasta tai soittamalla PINS-asiakaspalveluun. Lahjakortteja on saatavilla 5, 10, 20 ja 50 euron arvoisina.  Voit tulostaa lahjakortin itse tai pyytää sen kotiin toimitettuna. Lahjakortteja voit tilata niin monta kuin haluat.


PINS-ohjelmalla on yli 2 miljoonaa jäsentä ja yli 300 kumppania Suomessa sekä 400 tunnettua verkkokauppakumppania, esim. Zalando, CDON.com, Booking.com ja Gap. Kasvatamme kumppaniverkostoamme jatkuvasti sinun päivittäisiin ostotarpeisiisi perustuen ja tulemme kertomaan lisää tästä lähitulevaisuudessa. 


Kurkistus tulevaan…
Tänä kesänä julkaisemme PINS-mobiilisovelluksen, joka tuo ulottuvillesi parhaat tarjoukset ja edut sekä PINS-tilisi tiedot olinpaikastasi riippumatta! Tiedossa on myös monia uusia ja jännittäviä muutoksia, joista haluamme kertoa sinulle pian!


Kiitos jäsenyydestäsi. Haluamme tarjota sinulle jatkossakin lisää arvokkaita jäsenetuja!
PINS-ohjelmaa ja PINS Palkinnot -sivustoa operoi Coalition Rewards Finland Oy, joka vastaa ohjelman toiminnasta ja muutoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti