maanantai 25. huhtikuuta 2016

#EEUU: Toinen likaista sotaa #PatriaGrande. # Kuuba

Yhdysvalloissa tuomittu iso maaPatricio Montesinos
Yhdysvallat vapauttaa toisen likaista sotaa Latinalaisen Amerikan ja Karibian joilla pyritään työntää takaisin tälle alueelle, joka ulottuu Rio Grande Patagonia, että ajat uusliberalismin, diktatuurien ja ftaa (FTAA ).
Washington n juoni on suunnattu dethroning asteittainen hallitukset Patrian Grande ja purkaa niiden integraattoreita alkuperäiskansojen mekanismeja saadakseen takaisin ohjaus menettänyt viime vuosina entiseen takapihallaan.
Yritetään heikentää hajoavia bolivarilaista Alliance for kansojen Our America (ALBA), unionin Etelä-Amerikan kansojen (UNASUR), yhteisen markkinasovellusten South (Mercosur) ja yhteisön Latinalaisen Amerikan ja Karibian valtioiden (CELAC), kuva keskuudessa päätavoitteista uuden sotaisa hyökkäys valkoisen talon.
Toinen tavoite silpoa, ja että vähän on sanottu, ovat BRICS, voimakas kansainvälinen taloudellinen ryhmittymä kehittyvien valtuudet käsittää Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka, jonka Yhdysvallat näkee tappava uhka vaikutusvaltaansa ja voittopuolisesti maailmassa.
Ei ihme Brasilia on valkoinen tänään kokonaisuutta häikäilemätön juoni, jonka tarkoituksena on vähenemässä voima Etelä-Amerikan jättiläinen, vedä se syvään taloudellinen ja poliittinen kriisi, ja de facto rajoittaa vakauttamisen BRICS.
Juuri sitähän olet parhaillaan tekemässä Washington, salaliittoon korruptoituneen oikeus Brasilian syrjäyttämään presidentti Dilma Rousseff, ja välttäen tunnustettu johtaja ja entinen presidentti Luiz Inácio Lula da Silva voi saada hallintaan, että voimakas kansakunta.
Dilma ja Lula jatkuvasti hyökkäyksen konservatiivinen alojen lisäksi valtuuksia Brasiliassa ja Latinalaisessa Amerikassa, kuten myös nyt parlamenteille ja oikeus-, sekä kannustaminen Valkoinen talo panetella päivittäin sekä henkilöitä, ja he syyttävät ne kaikki ilman pohjalta.
Samanlaisia ​​tapahtuu presidentin Venezuelan Nicolas Maduro, toinen este Washington Great isänmaan, ja jotka tarvitsevat syrjäyttää raiteiltaan bolivariaanisen vallankumouksen, kun taas vakavasti haavoittaen ALBA, UNASUR, The MEROCOSUR, ja CELAC.
Kuuba, historiallinen majakka Latinalaisessa Amerikassa, edelleen kohteena taloudellisen, kaupallisen ja taloudellisen saarron sen lähellä naapuri pohjoiseen lähes 60 vuotta, ja kumouksellinen toimia, jotka on tarkoitettu, kuten aina on ollut, kaataa vallankumous Karibian saarelle, huolimatta viime palauttaminen diplomaattisuhteet maiden välillä ja vierailun Havannaan presidentti Barack Obama.
Ei paeta auki pimeästä sotaan Latinalaisessa Amerikassa, ja useat analyytikot kutsuvat uutta "Condor Plan" alueelle, maat, kuten Ecuador ja Bolivia, ja hänen päälliköt, Rafael Correa, ja Evo Morales, vastaavasti.
Sekä Correa ja Morales ovat muita keskeisiä välilehtiä poistaa monimutkaisen shakkilaudan on nyt Amerikassa, julisti Zone Rauhan jonka CELAC, mutta Pentagon jatkaa sen aggressioiden sille ristituleen, ja jaettu.
Se käyttää oikeistolainen ja uusliberaalin järjestelmien kuten Mauricio Macri, joka on jo ajanut takaisin Argentiina noin 20 vuotta, ja muut, jotka heidän hiljaisuus ovat osallisia Washington pyrkimyksiä lamaannuttaa hyvänsä toisen riippumattomuus Isänmaa suuri, ja totta integraatio.
Hallitus Macri, massiivinen lomautukset, tuottaa maansa Vulturen rahastojen, "koronnostoja" ja jatkuvat ihmisoikeusloukkaukset ja sananvapauden ja lehdistön, on malli, jolla Washington veto kaikille Latinalaisessa Amerikassa.
Myös ns Tyynenmeren Alliance, "Made in USA" ja jotka tekevät Chile, Kolumbia, Peru ja Meksiko, se on edullinen muunnelma Yhdysvaltain viranomaisten vastaan ​​alkuperäiskansojen alueellisten järjestöjen.
Mutta likaisen sotaan, jonka Yhdysvallat, varmasti ole helppo voittaa, koska tuulet solidaarisuutta ja hallitsevat päässä Rio Grande Patagonia, vaikka joitakin poliittisia maanjäristyksiä progressiivisen prosesseissa.
Tapahtumien kulku vastaa julistaen todellinen voittaja, ja sillä menee suosittu sanonta "se, joka nauraa viimeksi nauraa parhaiten."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti