torstai 28. huhtikuuta 2016

Entinen Saksan ulkoministeri: "Ei ole olemassa vakaus Euroopassa ilman Venäjän

Ennen äskettäinen kuolema iässä 89, Hans-Dieter Genscher sanoi yhteistyötä Venäjän oli ehdottoman välttämätön West
Sputnik )Tilaa Sputnik
23 tuntia sitten | 684 21

Perin ilmestynyt klo Sputnik
Elinaikanaan, Saksan entinen ulkoministeri Hans-Dietrich Genscher arvosteli NATO rikkoo lupauksensa pidättäytymään itälaajentuminen kohti Venäjä, saksalainen sanomalehti Deutsche Wirtschafts Nachrichten (DWN) kirjoitti.
31. maaliskuuta, poliitikkoa joka oli keskeinen osa Saksan yhdistyminen kuoli sydämen vajaatoiminta iässä 89.
Genscher tiukasti  vastustavat anti-Venäjän pakotteet  ja väitti, että "ei ole vakautta Euroopassa ilman Venäjää."
Haastattelussa saksalainen media, hän arvosteli nykyistä vastakkainasettelua Naton ja Venäjän ja vaati yhteistyötä Moskovan ja lännen.

"Elämme globaalissa maailmassa ja riippuu yhteistyöstä valtioiden paljon enemmän kuin koskaan ennen. Vanha ristiriitaisten - Kuka on vahvin? Kuka vastaa? - On ennenaikainen. Tarvitsemme kollektiivisesti kaikkien voidakseen ratkaista kriisejä ympärillämme " Genscher sanoi  haastattelussa Saksan sanomalehti SZ , vuonna elokuu 2015.
Poliitikko käsitteli Nato-Venäjä-neuvoston tärkeänä keskustelufoorumina ja kehotti molempia osapuolia käyttämään alustan useammin.
"En ymmärrä miksi he ovat tehneet niin vähän käyttää sitä. Tämä neuvosto oli erityisen perustettu tällaisia ​​aikoja - ei kun aurinko paistaa, mutta kun sataa. Kuulen, kuinka vaikeaa on koota kaikki yhdessä pöydässä . tietenkin tämä on monimutkainen menettely, " Genscher sanoi.
Poliitikko tarkastelivat myös Länsi pakotteita Venäjällä väärä ja tehoton toimenpide. He eivät ole tuoneet mitään myönteisiä tuloksia ja lisäksi vaikuttanut kielteisesti Saksan talous, hän väitti.
Lopussa kylmän sodan oli suunniteltu lopettamaan Euroopan jaon. Sen sijaan jakolinja Euroopassa oli juuri muuttanut itään, Genscher väitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti