tiistai 26. huhtikuuta 2016

Täydellä kaasulla #Obama strategiaa vastaan ​​# Kuubaa.#TodosMarchamos

Presidentti Yhdysvalloissa, Barack Obama ja hänen kabinettinsa jäsenet ovat olleet tarkkoja siitä, mitä he haluavat tehdä Kuuban sosialistinen vallankumous saavuttaa sen purkamista, yksinkertaisesti heikentää niiden suolen, ja jättää poliittisen tehoton eriste ei hän antoi tuloksia.
Tämän toteuttamiseksi suunnitelma, ensimmäinen askel oli avaamisesta suurlähetystöä Havannassa, jonka avulla ne voivat olla enemmän diplomaatteja löytää tietoa sisäisestä tilanteesta, herkin priorisoida ja tunnistaa mahdolliset toimijat muutoksen näkökohtiin.
Sitten ja he ovat ilmaisseet, se on poliittinen vaikutus siihen, mitä on päättänyt luokitella, erityisesti valtiosta työntekijöitä, valmistaa heitä ja hyödyttää niitä, jotta ne olisivat taloudellisesti vauraampi ja toimia tehokkaina kaappi ja kapitalistista järjestelmää viihtyy kansalaisyhteiskuntaa.
On 26 tammikuu 2015 ne on ilmoitettu ja julkaisi joitakin sukat ja joustavampia valvontalainsäädäntö asettamat Yhdysvaltain Kuuban, yhdessä Office of Foreign Assets valvonta (OFAC) Department of Treasury. Tällä sihteeri Commerce Penny Pritzker, totesi hänen kimittää huomioon, että:
"Mitä on suunniteltu tukemaan kehittyvien yksityissektorin Kuubassa ja meidät lähemmäs saavuttamaan historiallisen tavoitteiden presidentti Obaman ulkopolitiikka ja vahvistaa Kuuban kansalaisyhteiskuntaa."
Tältä osin tiedottaja kansallisen turvallisuusneuvoston Valkoinen talo, Ned Hinta, sanoi virallisen lausunnon:
"Aivan kuten Yhdysvallat tekee osansa poistamaan esteet, jotka ovat rajoittaneet kuubalaiset kehotamme Kuuban hallitusta antamaan kansalaisilleen toteuttaa liiketoimintaa, voivat käydä kauppaa ja saada tietoa verkossa."
Kaikki on suunnattu kohti valtiosta sektorilla, pienyritykset kuten ravintoloita, kahviloita ja taksit voivat kehittää taloutta maan taloudellisesti saarroksiin Yhdysvaltojen yli puolen vuosisadan ajan.
Koska jatkoa samaa strategiaa, 22. huhtikuuta, 2016 ulkoministeriö antoi ilmoituksen, jossa sanotaan, että alkaen tuonnin sallimista kahvia ja tekstiilejä, mutta "vain ne esitettäviksi riippumattomien Kuuban yrittäjiä."
Helmikuussa tämän vuoden oli tehnyt samoin käsityöläiset, jotka työskentelevät koruja, keramiikkaa ja taideteokset, parfyymit, saippuat, kynttilät, valokuvausfilmit, muovi, nahkaa tai puuta ; kirjat ja paperi, silkki, puuvilla, että joitakin tekstiilejä, jalkineita, keramiikkaa, lasia, jalokivet, mm.
Hänen uusi mainos ulkoministeriö myönsi, "tänään ei voi ennustaa, mitä sallii Kuuban hallitus, ja toivon, että tämä mahdollisuus ja muita mahdollisuuksia syntymässä yksityisen sektorin Kuuba". "Tämä on toinen toimenpide, jonka tarkoituksena on tukea kapasiteettia Kuuban kansaa saavuttamaan paremmin valvoa omaa elämäänsä ja määrittää tulevaa maansa.ulkoministeriö
On selvää, että Yhdysvallat pyrkii luomaan sisäisen riita yksityisten tuottajien ja Kuuban hallitusta, jotka ovat vastapäätä ja mennä luo todellisen opposition sosialistista järjestelmää.
Todisteita niiden unwholesome on tarkoitus pitää lukko ja siksi tuontikiellon Kuubasta elintarvikkeiden, maataloustuotteiden, alkoholin ja nuuska, mineraalit, kemikaalit, metallit, koneet ja sähkölaitteet, mm.
Seurata hahmotellaan hänen uuden strategian valittu tietyt kuubalaiset vierailla yliopistojen osana akateemisen vaihdon, jos ne saavat luentoja eri aiheista, kuten raciality, uuden viestintätekniikan käyttö Internetin ja taloudellinen kaavat olevan tehokas yrittäjänä.
Ei ihme huomattava osa amerikkalaisista vierailevat saarella missään 12 lisenssien hyväksymä ulkoministeriön, täytyy pysyä yksityiskodeissa, syöminen nonstate ravintoloissa ja liikkua yksityisen taksit, jotta voidaan lisätä tuloja tällä alalla ja saavuttaa huomattavasti vauraamman kuin valtion työntekijöitä. Obama oli yksi niistä.
Haasteena Kuuba on suuri, joten on luonut hyvin älykäs käytännön mukaiseksi sektori, joka on kasvanut yksinoikeudella päätöksellä ylin johto vallankumouksen vuodesta 1995, jolloin Fidel Castro sanoi 7. maaliskuuta aikana puhe kuudennessa kongressissa liitto Kuuban Naiset (FMC):
"Se on lisätä useita itsenäisiä, mahdollisuuksia itsenäiseen ammatinharjoittamiseen ja kehitystä tietyillä pienimuotoisen tuotannon, tuotanto pienemmässä mittakaavassa, että on tehtävä eri syistä."
"Meidän täytyy analysoida hyvin näkymiä pienten ja keskisuurten yritysten, valtion roolin ja osallistumisen kaiken ..."
Obama voi haaveilla nähdä Kuuban sosialismi purettu, mutta pitäisi muistaa, että kuubalaiset haluavat mennä eteenpäin, parantaa taloudellisesti menettämättä sosiaalisia etuja että vain sosialistinen vallankumous käytössä niitä, koska kapitalismi perustettu vuonna Yhdysvalloissa käytössä saaren vuonna 1898 , se ei tehnyt mitään parantaa työväestöä.
Kohdatessaan vaiheessa sinun täytyy muistaa sanat José Martí, kun hän sanoi:
"Kylä ahdistusta meidän tarve selvittää arvoituksen: boot, joka voisi sivuuttaa niitä, lupaavat kunnioittamaan tiesimme hankkia meidän työntövoima tietää, mitä kantaa tähän ahne naapuri, joka avoimesti haluamme ..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti