maanantai 25. huhtikuuta 2016

04/25/2016
Näytä tämä sähköpostin selaimessasi
tärkein
PACE ensimmäistä kertaa todennut sotarikokset Ukrainan
23 huhtikuu 2016 22:52
Ukrainan viranomaiset eivät ole vastanneet virallisen lausunnon ensimmäistä kertaa kuulosti PACE vielä enemmän kuin rehellisesti vihjaten, että sotarikokset ovat sitoutuneet Ukrainan osapuoli.
Lue lisää
Natsien vallankaappaus Kiovassa jo valmistelemassa
22 huhtikuu 2016 08:41
Kun pro-amerikkalainen Poroshenko hallinto oli alkanut laittaa käyttivät rattaisiin amerikkalaisen suunnitelmien Ukrainassa, jolla pyritään kenties tekemään mahdottomaksi käynnistää seuraavan jälkeen Maidan ja Yhdysvaltain-ohjattu hallitus, se itse asiassa ei jätä valinta Washington. Natsien vallankaappaus on ainoa vaihtoehto, jossa Valkoinen talo voi odottaa säilyttää vallan Ukrainassa, ainakin jonkin aikaa. Tällainen vallankaappaus ei ole vain mahdollista, se on jo valmisteilla ...
Lue lisää
Etyjin Exposed: kätkeminen Totuus sota Donbass (Doni News Documentary)
21 huhtikuu 2016 19:55
Etyj väittää olevansa puolueeton tarkkailija konfliktin Donbass ja sen henkilöstö olisi raportoitava omakohtaisesti päivittäin tapahtumista. Mutta onko tämä todella totta?Ovatko Etyj raportoi luotettavia, tarkkoja ja objektiivisia, kuin olisi?
Joten, Oletko kuullut dramaattisesta tilanteesta Zaitsevo, siviili- kylä sijaitsee lähellä etulinjassa Gorlovka, Donetsk kansantasavalta? 
Lue lisää
UkrNazi hyökkääjät Euroopassa: Euroopan komissio ehdottaa, että poistetaan viisumit Ukrainan kanssa
20 huhtikuu 2016 20:17
Euroopan komissio keskiviikkona teki ehdotuksen Euroopan unionin neuvosto ja Euroopan parlamentti lisätä Ukrainaa luetteloon maista, joiden kansalaiset voivat matkustaa Schengen-alueelle ilman viisumia.
Lue lisää
Suora mukaisesti Zakharchenko: Kharkov huolissaan kohtalosta vapautusliikkeen ja tilanne DPR
19 huhtikuu 2016 12:05
Kysymysten määrä saamat johtaja DPR Aleksandr Zahartšenko ennen linjan kanssa asukkaiden Kharkov region, on saavuttanut tuhat ja puoli. Todettiin, että tekninen tuki Donetsk uutistoimisto.
On 1551 kysymyksiä käsittelyyn. Dynamiikka on vakaa ", sanoi edustaja palvelua.
Lue lisää
Puolustus
Yhdeksän ihmistä kuoli ja neljä sai haavoittui koska Ukrainan pommituksia
23 huhtikuu 2016 12:41
Yhdeksän ihmistä kuoli ja neljä sai haavoittui seurauksena Ukrainan pommituksia viime viikolla.  
Lue lisää
AFU käynnistettiin 35 kuoret Donetsk laidalla ja Sakhanka kylä Etelä DPR
22 huhtikuu 2016 12:51
Ukrainan yksiköt käynnisti 35 kuoret päälle Länsi laitamilla Donetsk ja kylän Sakhanka Etelä DPR tänä yönä.
Lue lisää
Yli 1000 ihmistä Donbass ukrainaksi säilöön
21 huhtikuu 2016 18:39
Ukrainalaisen osapuolen pidättää vankiloissa noin tuhat ihmistä Donbass, totesi johtaja DPR Head hallinnon Maxim Leshchenko.
Lue lisää
Ihmisten Militia: Kiev jatkuu levittää valheita rikkomukset LPR
20 huhtikuu 2016 15:44
Sotilaallinen - Ukrainan poliittista johtoa, yrittäen häpäistä sotilasjohtajille tasavallan mielestä maailman yhteisöä, jatkaa levittää avulla median niiden hallinnassa väärää tietoa pitoisuus kansantasavallan Militia yksikköä raskaiden aseiden matkan etulinjassa , raportoitu virallinen edustaja LPR kansan miliisin Major Andrey Marochko eilen.
Lue lisää
Etyj rekisteröity rikkoo hiljaisuuden järjestelmän mukaan Kiev
19 huhtikuu 2016 19:15
Etyj Special tarkkailuoperaatio rekisteröity että Ukrainan asevoimat kuoritut kannoista LPR Kansan Militia jälleen.
Lue lisää
Donbass Life
Kiev yksinkertaistettuja Ukrainan yliopistojen DPR asukkaille vain tukea propagandan
23 huhtikuu 2016 14:59
Kiev tavoittelee propagandistisiin tavoitteet, yksinkertaistaa järjestelmää tulon Ukrainan yliopistojen koulu maksa päässä Donetskin kansantasavalta. 
Verhovna Rada Ukrainan hyväksyi asetuksen, 19 huhtikuu 2016, joka mahdollisti koulussa maksa pois DPR ja LPR syöttää yliopistojen kulkematta pakollista tentit.  
Lue lisää
Asukkaat miehitetyn Donbass aktiivisesti ostaa polttoainetta ja ruokaa DPR
22 huhtikuu 2016 12:18
Kansalaisten väliaikaisesti miehitettyjen alueiden Donbass useammin tullut DPR ostaa polttoainetta ja elintarvikkeita on edulliseen hintaan. Todettiin tänään johtaja projektin Kansan ohjaus, sijainen parlamentin Ekaterina Martyanova (Donetsk tasavalta ryhmittymä).
Lue lisää
DPR passit Issue käynnistyi Leninsky alueella Donetsk
21 huhtikuu 2016 19:51
Leninsky alueella Donetsk on sisällytetty osaksi vyöhyke, jolla passin republikaanien Resident on myönnetty. Kaksikymmentä 16-vuotias asukkaat ovat saaneet asiakirjat tänään.
Lue lisää
LPR: yli 70% maatalousmaasta raivattu louhintamäärää tyhjentäjää vuoden aikana
20 huhtikuu 2016 19:22
LPR tyhjentäjää poistanut miinat yli 70% tasavallan maatalouden alalla vuoden aikana, raportoi LPR varamaatalousministeri Jevgeni Korniyenko.
Vuonna 2015 meillä oli 41000 hehtaaria mailla, joita ei ollut selvitetty miinoja. Puolivälissä - 2016 on jäljellä noin 12 tuhatta hehtaaria.
Lue lisää
Spontaani kokouksessa aloitettu Etyjin toimiston Lugansk
19 huhtikuu 2016 15:36
Nuoret kokoontuivat ETYJin Special tarkkailuoperaatio (SMM) in Lugansk uudelleen ja vaatii edustajilta operaation "alkaa työstää tai lähteä kaupungista".
Noin 100 ihmistä kokoontui Etyjin tällä hetkellä, useimmat niistä ovat opiskelijat.Mutta on olemassa enemmän ja enemmän ihmiset tulevat kokoukseen.
Lue lisää
muut
Intelligence Briefing: Ukrainan salainen ase: Saakashvilin
23 huhtikuu 2016 21:54
  Koska Yhdysvallat hitaasti avulla Ukraina dian alapuolella aallot loputon mereen korruptiosta, uusi salainen ase arsenaali korruption myydään joka päivä ukrainalaisia ​​heidän pelastuksensa, anna kuvernööri Odessa Mihail Saakashvilin. Ukraina on jälleen jättänyt irtautua sen korruptoituneita oligarkkista kommunismin jälkeisen siirtymän.
Lue lisää
Intelligence Briefing: Ukraina NATO: n New Spearhead
22 huhtikuu 2016 15:16
   Vaikka se on kertonut Euroopan johtajat että Ukraina ei anna NATO vasta 2036, jos koskaan.
Lue lisää
Intelligence Briefing: Merkel Breaking Bad
21 huhtikuu 2016 21:15
    Äskettäin Saksan vaalit osoittivat, että saksalainen johtaja Angela Merkel on mennyt saamasta suosittu valtuudet johtaa Saksan menetettyään hänen edellinen laajaa kyky johtaa.
Lue lisää
Intelligence Briefing: American puolustusmenot Death Dive
20 huhtikuu 2016 22:10
Useimmat amerikkalaisten mennä töihin ja palata kotiin päivittäin koskaan tietämättä todellista katastrofin laajuutta liikkeessä ansiosta massiivinen Yhdysvaltain puolustusmenot pitää sen Oligarkia varakas ja sen asevoimien niska syvällä viallisia ylihinnoiteltuja systems.It aika ajatella kustannuksia, jotka yli 14 vuotta kestäneen sodan on ollut tähän country.We eivät ole vain ajattelemaan dollareita, vaikka meidän pitäisi huolestua, koska suurin osa lisätty kustannuksella, yli $ 1 biljoonaa on laittaa luotto auton
Lue lisää
Saksalainen asiantuntija: EU: n politiikkaa Lähi-idässä ja entisen Neuvostoliiton epäonnistui
19 huhtikuu 2016 14:15
Tunnettu saksalainen poliitikko ja tietoturva-asiantuntija Wolfgang Ischinger totesi, että EU: n politiikan maita ns "arabikevään" ja itäisten kumppanimaiden oli pitkälti väärä.
Lue lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti