perjantai 29. huhtikuuta 2016

Olemme edelleen yliopiston keskustelun ja vastakkainasettelun ideoita. #TodosMarchamos # Kuuba # 1Mayo

uh-alma-materViime päivinä kansainvälisen median kuten jotkut taantumukselliset emblematically Kuubaa ovat valloilleen kampanja, koska mitä he kutsuvat karkotetuksi yliopistosta Havana, yksi opettajista integroida meidän tiedekunnan.
Nämä erät vedota väitetty "noitavainosta", "suhteita tutkijat American kollegansa", tai "kriittistä ajattelua meneillään talouden update" argumentteina keskus osoite, jossa hän toimi opettaja olisi käytetty ehdottaa niiden erottaminen kokonaisuus.
The University of Havana torjuu jyrkästi tällaisia ​​syitä perusteena kurinpitotoimiin ryhdytty.
Riittää tarkastella asialistalle kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien jossa meidän opettajat osallistuvat, opetussuunnitelmat ohjaavat muodostumista valmistuneista, keskustelualueet että edistetään institutionaalisesti järjestelmällisesti todentaa, että vastakkainasettelun ideoita, ja monikko rehellistä keskustelua ongelmista Kuuba ja maailman, ja vapaa pääsy tiedon ja tietämyksen, ovat osa politiikkaa, joka oli ominaista akateemisen käytäntö yliopistomme ja Kuuban Higher Education.
Meillä on suhteita yli 500 yliopistojen maailmassa, mukaan lukien 44 US, teemme tuotannon tieteellisten havaintojen pohjalta keskinäisen kunnioituksen ja yhteinen painopisteiden määrittelyyn. Saimme noin 5000 ulkomaisten opiskelijoiden vuosittain, joista noin tuhat amerikkalaista. Opiskelijamme ja opettajat osallistuvat johtavan aseman ratkaisemaan maan ongelmat ovat osa yhä ympäristössä poikkitieteellinen vuoropuhelua, vahvistaa akateemista ja tieteellistä liitokset, jotka ylittävät rajamme ja vastata, jopa keskellä asettamat rajoitukset lukitus dynamiikkaa ja vaatimuksiin globaalissa yhteiskunnassa.
The University of Havana, samaan aikaan, säätelee säännöksiä, jotka koskevat sen institutionaalisten elämää, niin että kaikki niiden määräysten vastaisesti aina niitä on analysoitu ja mahdollisia toimenpiteitä aina perustuttava testattuihin tosiasioihin.
On menettelyt sopimuksia muiden toimielinten, järjestävät akateemisia tapahtumia, projekti hierarkioita ja menettelytavat kansainvälisen yhteistyön, määrittää koulutus- ja tutkimuksen painopisteet ja yleisesti edistämään järjestelmää, joka helpottaa sekä suorituskykyä organisaation koko akateemisen yhteisön. Mistään kansallinen tai kansainvälinen vastaava laitos, se olisi hyväksyttävää jäsenilleen pilkata tällaista politiikkaa, tai hakea mielensä, hyödyksi henkilökohtaisia ​​etuja.
Tunnemme syvää kunnioitusta ja ihailua meidän tiedekunnan. Kun virheeseen ehdottaa merkitystä minkään kurinpitotoimia, me puhuen vastuualueenaan perustavanlaatuisia eettisiä järkeä.
Ei vääristymisen tilanteesta, tai pahansuopia kampanja tekee meidät luopumaan meidän velvollisuus suojella toimielimille ja arvovaltaa talomme korkeakouluihin.
OSOITE institutionaalisesta viestinnästä, YLIOPISTO HAVANA
(From paikalle yliopiston Havana )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti