lauantai 30. huhtikuuta 2016

Ukrainan Natsit juhlia SS Division "Galicia" kanssa Torchlight maaliskuu (Video)

Vain pari ystävällinen eurooppalaisten edistää esimiehen arvot
RT )Tilaa RT
22 tuntia sitten | 500 16

"Vallankumous Dignity" .... uh huh
Torch liekit ja äärikansalliset tunnuksilla ja iskulauseita näkyivät kaduilla Länsi Ukrainan kaupungin Ivano-Frankovsk kuten uusnatsien marssi muistoksi 73th vuotta perustamisen Ukrainan SS jako.
Chanting nationalistinen iskulauseita, noin 100 jäsentä siviili siiven äärioikeiston Azov Battalion piti torchlit kulkue kunnioittaa niitä, jotka taistelivat natsien Neuvostoliittoa vastaan ​​toisessa maailmansodassa.
Aktivistit marssivat alla iso bannerin huusi  "kunniaa"  niille, jotka palveli 14. Waffen Grenadier Division SS, tunnustettu patriootteja nykyisen Ukrainan järjestelmää.
Sen jälkeen kulkue, pappien päässä Uniate kirkon, jossa tunnustetaan Paavin ylivalta mutta säilyttää oman ortodoksinen liturgia, järjestetään muistotilaisuus, jossa he rukoilivat sieluja syyllistyneiden teurastamiseen omaan väestöön.

SS divisioona tunnetaan myös ensimmäinen Galician oli sotilasyksikkö, joka sisältää yli 80000 vapaaehtoisia Ukrainan alueella Galicia. Luotu vuonna 1943, kun Neuvostoliitto oli saamassa yliotteen sodassa kolmannen valtakunnan, se oli suurelta osin tuhottu taistelussa Brody, suuri puna-armeijan toiminta pakottaa natsien joukot Ukrainasta ja Itä Puolassa.
Heinrich Himmler, Reichsführer ja pään SS, kerran  totesi puheessaan sotilaita jako,  "sinun kotimaa on tullut niin paljon kauniimpi, koska olet menettänyt - meidän aloitteesta, täytyy sanoa - niille asukkaille, jotka olivat niin usein likainen tahra Galician hyvä nimi, nimittäin juutalaisia ​​... tiedän, että jos olen määrännyt teille realisoida puolalaiset ... Olisin antaa sinulle luvan tehdä mitä olet innokas tehdä joka tapauksessa. "
Sen jälkeen tappion, SS Ukrainan jako tuli osa Ukrainan kansallisen armeijan yhtenäisenä yhdellä komennolla Neuvostoliittoa vastaan. Berliinin jälkeen laski, Ukrainan yksikkö antautui länsiliittoutuneille mennessä 10 toukokuu 1945.
Jako on syytetty suorittaessaan lukuisia julmuudet, kuten tuhoaminen Puolan yhteisöjä Länsi-Ukrainassa ja siviilien joukkomurhasta "anti-sissi" toimintaa, vaikka Galiciassa ei ole koskaan kansainvälisesti tunnustettu syyllistynyt sotarikoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti