tiistai 26. huhtikuuta 2016

CubaNet ja Webstringers palkata bricklayers kuin "toimittajat" in # Kuuba.

https://micubaporsiempre.files.wordpress.com/2016/04/e71ba-dfrgt.jpg?w=304&h=177
Samuel Alexander:
Anti-Kuuba Media Disinformation, kuten niin monet muunnelmia laskurin perustuvan teollisuuden Yhdysvalloissa, on olemassa "Black tarkkailu".
Perinteinen "Jokerit opposition" ovat menettämässä median kiinnostus kasvaa kestämättömän vuonna niiden rantings tukahduttamisen ja väkivallan vastakohtana todellisuutta Kuubassa joka nousee kulkutietChanel, ballgames jossa AMPA Bay Rays mukana; arvaamaton presidentin vierailuja ja jopa " hullu kuljettajia " että " Fast and Furious " yrittää ja tulkita kuoppia ja almendrones on Havana, joka on jo World Fashion.
Mutta onnea ja ylpeys monille, se on epäonnea toisille, ei koskaan puuttuu säröt korppikotkat sopeutuneet elämään muokattujen "uutiset" ja ilkeä peukaloinnin.
Guillermo del Sol Perez , on yksi niistä kameleontti merkkejä ilman koulutustaso yli grade 9 oli asennettu "Train Sabrosura" elää tarina (eikä Panfilo) klo kustannuksella valheita ja petos, joka miellyttää tarkoittaa Disinformation kuin CubaNet ja Webstringers jotka ovat tehneet marttyyrit murhaajia, raiskaajia ja vieraantuneita henkinen symboleja oppositiojohtajien.
¿ Miten mahdotonta ?
Guillermo del Sol, muurari kaupan, on nyt kyseenalaistaa sen sponsorit, jotka ovatpudonneet puusta huomata, että yksi heidän "Journalistit Stars" on plagioitu toistuvasti ammattilaiset virallisen lehdistön, johtamiseen mock haastatteluja vedoten maksut olematon virkamiesten ja tarkistaa tilanteet, jotka muotoaan tahallaan tyydyttää korvat, jotka maksavat.
Hoito kritiikille vastuullinen ja rakentava radio-ohjelmia kuten Villa Clara "High Voltage," sanomalehti "Vanguard" ja omistaa "Juventud Rebelde" ovat lähteitä, jotka vapauttavat sekavaa muusa Guillermo del Sol tehdä ryömiä ja penkomaan välillä valheita ja väärästä uutisia, jotka ovat niin uskomaton, koska uskomaton ovat ammattietiikka ja noudattaminen ammattiin pseudo journalismin jotka edistävät anti-kuubalainen mediaa CubaNet ja Webstringers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti