lauantai 30. huhtikuuta 2016

# Kuuba tekee aukiot ja kadut. #TodosMarchamos # 1Mayo

altAlina M. Lotti / CubaSí
Aattona mielestäni tämä on liikkuva paraati.Ei siksi, että joukkotiedotusvälineissä ovat "käsitelleet" useita päiviä ennen ja tärkeimmät johtajat ovat vaatineet ihmisiä osallistumaan, vahvistaa ja ovat sitoutuneet tähän vappu Kuuban yhtenäisyys on todellisuutta.
Kuvat toistuvat joka vuosi kynnyksellä toukokuussa. Ihmiset luopua unelma, ehkä keskiyöllä; mikä edellyttää suojata auringolta, lievittää jano ja valmistelee pienin talon.Perhe on alkamassa toinen päivä ja tekemällä kaduilla ja toreilla suurissa kaupungeissa.
Tämä on Työn päivä Kuubassa kääntyy suuri juhla eikä vain proletariaatin vaan myös opiskelijat, talonpojat, kotiäidit ja jäsenet valtiosta talouden alalla, joka nyt numero yli 500000 valtakunnallinen.
Aattona mielestäni tämä on liikkuva paraati. Ei siksi, että joukkotiedotusvälineissä ovat "käsitelleet" useita päiviä ennen ja tärkeimmät johtajat-presidentiltä neuvostojen valtion ja ministerien, Army General Raul Castro Ruz, pääsihteerille Keski työntekijöiden Kuuba, Ulises Guilarte syntyperältään ovat vaatineet ihmisiä osallistumaan merkiksi rauhoittaa meidän Vallankumousprosessi.
Tällä kertaa on monia syitä, jotka vaativat, kutsuva kokoukseen moniarvoisessa ja monipuolinen tilaa, ja vielä ainutlaatuinen. Maa on ensimmäinen ja lisää tämä tärkeä merkkipäivät, kuten juhla 55 vuosipäivien on lukutaitokampanja, julistaminen sosialistisen luonne vallankumouksen ja ensimmäinen suuri tappio USA: n imperialismin Latinalaisessa Amerikassa.
Kuten varmistaa tv-haastattelussa Guilarte Birth sisällä tunnin juhla, tapahtuma on erityinen merkitys, koska "se on ensimmäinen, suosittu, massiivinen teko kansallisen liikkeelle ympäri maata, kun VII kongressi teki puolueen ja siksi työntekijöiden tärkein motivaatio osallistua paraatiin on vain yhtyä siellä suurimman kansan tukea, ilmaus yhtenäisyyden kuubalaisten puolueelle, hallituksen, sosiaalinen projekti olemme aidosti valinneet " .
90. syntymäpäivä historiallisen johtajan Kuuban vallankumouksen tuo erityinen inspiraation, koska inhimillisesti ja oikeidentaju Fidel on johtanut kohtalo kansakunnan, nyt sitoutunut päivittää taloudellista mallia saavuttaa vauras ja kestävän yhteiskunnan.
The Square José Martí vallankumous pääkaupungissa, ihmiset on tulossa hitaasti, oleellisten asuja "viettää yön valossa tähtien, mutta onnellinen ja sitoutunut", kuten sanoin Pavel Gonzalez, joka on eläkkeellä joka vuosi "vetämällä" oman tälle historiallisia paikkoja, poikkeuksellinen todistaja suuria taisteluja.
Ja ole pulaa niistä kaukaa, liikuttaa halu tietää maan ja erityisesti Kuuban vallankumouksen, usein lisäksi vaikea taloudellinen tilanne, mukana kuubalaiset elää ainutlaatuisen kokemuksen iloisen massa marssi, värikäs, , isänmaallinen, joilla ei ole kokemuksia, tai muut viitteet.
Ester Mayday myös olla ainutlaatuinen mahdollisuus niille, jotka vuonna 1960 jätti jälkeensä perhe, edes hyvin nuoria, ja marssivat syrjäisiä paikkoja alukkeilla ja lyhdyt, joiden tavoitteena on opetuksen lukemisen ja kirjoittamisen köyhimmille ja tarvitseville.
Plaza kaikkien kuubalaisten, kuten on sanottu useammin kuin kerran, on yliopiston professori Gilda Vega, joka on juuri 13 vuotta, ja muiden seurassa samanikäisten, aakkosjärjestykseen on sokeriruoko osuuskunta Camagüey, The " kaunein "työ hän on tehnyt elämässään, mukaan hänen sanansa.
"Vahvistaa Cuban identiteetti", "tuki peräisin lähestyy seitsemäs kongressi," "ratifioida kantani patriootti" ovat lyhyitä joitakin yleisimpiä ilmaisuja kuullut näinä päivinä, ja että huipentuu sunnuntaina. Neliöön me kaikki kieltää!, Miten?, Jos se on kutsu Isänmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti