lauantai 30. huhtikuuta 2016

Ranskan parlamentti vaatii Nosto Russian Seuraamukset: Will Europe Jätteiden Amerikan tilaukset?

Voimmeko sanoa, että Ranska antaa tavalla tai ainakin menee puoli tapa kohti parantaa suhteita Venäjään? Will muut maat seuraavat Ranskan esimerkkiä?
Fri, 29 huhtikuu 2016 | 868 27

Perin ilmestynyt klo Vzglyad - venäjä verkossa gazette
Kansalliskokous Ranskan on äänestänyt vastaisten pakotteiden poistamisesta Venäjällä.Päätöslauselmassa kehotetaan hallitusta painaa eurooppalaisia ​​kumppaneita ryhtyä vastaaviin toimiin.Se hyväksyttiin kokouksessa alahuoneen Ranskan parlamentti.
Ei vain Thierry Mariani keskusta-oikeutta puolueen jäseniä, mutta myös Sarkozyn republikaanit ja centrists, vasen ja jäsenet hallitsevan sosialistipuolueen hyväksynyt sitä.
Vaikka se on vain neuvoa-antava, se on luonut tunne kaikkialla Euroopassa.
Johtaja Center for geopoliittinen Expertise Valery Korovin kommentteja.

Ennen arvioidaan Ranskan aloitteesta parlamentaarikkojen, meidän täytyy jakaa Ranska kahteen ryhmään: ranskalaiset ja parlamentaarikot jotka edustavat niiden etuja, ja Ranskan eliitin, jolle puheenjohtaja ja hallituksen kuuluvat ja jotka tottelevat Washington.
USA on omistettu viime vuosikymmeninä valvontaan Euroopan eliitin, erottaa etujaan niistä Euroopan ihmisiä. Kansanedustajia voi aloittaa prosessi poistaa pakotteiden Venäjältä koska joka vastaa etuja hallituksen, väestö ja tietenkin liiketoiminnan. Mutta toisaalta ovat Yhdysvaltain intressejä Euraasian mantereen, jotka pyrkivät ajamaan Venäjän nurkkaan ja viedä siltä virasto ...
Ei ole väliä kuinka kovaa Ranskan kansanedustajia yrittävät vapauttaa itsensä American joukkovelkakirjoja, kokemus viimeisten vuosikymmenien osoittaa, että tähän mennessä eurooppalaiset poliitikot ovat epäonnistuneet puolustaa riippumattomuuttaan ja etuja Euroopan ihmisiä.   
Washington voi tarjota Ranskan viranomaiset mitään konkreettista, vastineeksi kuuliaisuudesta. Sen sijaan ne varmista Euroopan eliitit eivät edes ajattele poistaa pakotteita Moskovassa.
USA ja sen etuja sijaitsevat toisella mantereella ja itse asiassa ne käyttävät samaa siirtomaa, hyväksikäyttöä lähestymistä Euroopassa että he käyttävät suhteessa pesäkkeitä.Ottaa kaiken, hyödyntää jokainen mahdollisuus Amerikan eduksi, käyttää niitä täysimääräisesti, ajaa heidät nurkkaan ja ampua ne alas - klassinen amerikkalainen lähestymistapa.
Jos Ranska todella onnistuu pakotteiden huolimatta uhat ja toimia Washington, se signaali alussa eurooppalaisen kapina Yhdysvaltojen miehitystä vastaan. Koska niskoittelu ei ole luettelossa yksi Euroopan nykyinen toiminto, joka on keittää EU sulatusuuni luoma amerikkalaiset.  
Niskoittelu tulee muuttaa aikana Euroopan historiassa. Italian parlamentaarikkojen seuraa sitten espanjalainen, jonka jälkeen kreikkalaiset, jotka itse asiassa tuskin odottaa signaalin aloittaa sivistynyt kapina.
Tulee toinen päätöslauselma revittiin irti Amerikan kaulus puristamalla Euroopan kurkkuun. Tulee vapautuminen Naton saapas potkivat heitä aika ajoin, mikä tekee niistä kuori Venäjälle. Itse asiassa se on uusi aikakausi, muuttamalla globaalissa ...
Mutta minulla on tunne, että Ranska ei löydä sitä sen sydän pakotteiden uhmaten sen amerikkalainen omistaja. Myrsky Eurooppalaisten mellakoita todennäköisesti tapahtua ... lasilliseen vettä. Tämä skenaario on todennäköisempää kuin poistamalla pakotteiden ja uudelleen kaupan, taloudellisia ja poliittisia suhteita. Se olisi selkeä haaste - jota ei voida röyhkeys.
Amerikkalaiset ovat johdonmukaisesti ihmisiä, jotka ovat pyrkineet maailman hegemonia viime 200 vuotta. Ne ovat menossa niiden tavoite, vakaasti ja ehdottomasti, ojentaa työ alas sukupolvelta amerikkalaisia ​​poliitikkoja.
Siksi he odottaa tuloksia seuraamus kymmenen, viisitoista, kaksikymmentä tai jopa kaksikymmentä vuotta. Ne liikkuvat kohti päämääräänsä, odottamassa seuraamukset "repiä Venäjän talouden palasiksi". Se ei ole iso juttu, että pakotteet eivät ole osoittaneet tuloksia vielä. He tekevät niin sen jälkeen vaalien duuman syyskuussa, kun väri vallankumouksen Venäjällä tai uuden sadon Euroopan johtajien. Se ei ole iso juttu. He jatkavat vaatimaan saada matkalla.   
He eivät välitä mitä tapahtuu Euroopan taloudelle, tai Francois Hollande luokitukset. Hän on vain toinen ranskalainen kenkä, että ne heittää roskakoriin ennen asennusta toinen on tottelevainen Ranskan ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti