maanantai 25. huhtikuuta 2016


Lännen valtamedialta meni yli 1,5 vuotta aikaa otsikoida siitä, joka osoittautui esitetyin todistein ilmeiseksi syylliseksi joukkomurhaan Donetskin taivaalla 17.7.2014 - Ukrainan ilmavoimien yksi tai useampi hävittäjä.
Itse totesin faktat Verkkomedian raportoinnissa jo 21.7.2015 kun kävi selväksi, ettei USA ja Ukraina aio paljastaa materiaaliaan koskien tapahtumaa, eikä se ole sitä tähän päivään mennessä paljastanutkaan. Edes mustien laatikkojen sisältöä ei ole kerrottu.
Mahdollisesta BUK-ohjuksen osuudesta ei ole esitetty mitään sellaista, joka pakottaisi edes huomioimaan sen todellisena vaihtoehtona. Ainoastaan iskuetäisyydellä olleet Ukrainan BUK-patteristot antavat syyn maasta ilmaan ammutun ohjuksen osallisuuden huomioimiseen. Toisaalta Venäjän BUK-testit osoittavat, ettei väitteissä ole ollut mitään perää ja lännen valtamedian pölinät "kapinallisten halussa olleesta Venäjän BUK-lavetista" ovat olleet hataraa Ukrainan SBU:n harhautusta, eikä toisaalta Soroksen rahoittamat Bellingcat-löpinät ole esittäneet vakavasti otettavaa.
Mikä on huomioitavaa on syyllisyyden ymmärtäminen. Samaan aikaan kun lento MH17 ammuttiin alas täällä Donetskissa, Kiovassa oli kokoontuneena Ukrainan turvallisuusneuvosto Poroshenkon johdolla. Tässä neuvostossa USA:lla ja Natolla on pysyvä edustus. Vaikka Ukrainan lentäjä tai lentäjät avasivatkin tulen ja tappoivat lähes 300 viatonta ihmistä geopoliittisiin tarkoituksiin valehyökkäyksessä, he tekivät sen määräyksestä, jolle on ilmeinen vastuunkantaja.
Ukraina on veren tahrimien rikollisten johtama, lännen tukema, aito terrorivaltio, jonka tehtäväksi on annettu Venäjän vastaisen militarisaation kiihdyttäminen ja provokaatiot - mitä ikinä se sitten vaatiikaan, kuten Maidanin verilöyly, Odessan joukkomurha, Donbassin kansanmurha ja MH17 alasampuminen.
Ja muistettakoon, että juuri näiden Nato-alisteisten mielipuolten nimeen Suomen valtiojohto vannoo ystävyyttä ja kumppanuutta, rahoittaen suomalaisten verovaroilla peräti 2 % kannatusta ukrainalaisten keskuudessa nauttivan ja lännen voimakeinoin valtaan nostaman Poroshenkon fasistihallintoa.
Tarvitseeko sanoa enempää täältä Donetskista, vai joko riittää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti